Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj prírodné prípravky Nattoheart a Vital Yew!

Varecha.sk, 6. januára 2011     6 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske nápady? Portál Varecha.sk ich odmení prírodnými prípravkami Nattoheart a Vital Yew! (AKTUALIZOVANÉ 13.1.2011 o výhercov súťaže)

Prírodné prípravky Nattoheart a Vital Yew získavajú tieto recepty:

1. cena - Vital Yew – 180 kapsulí získava recept Koláč traja králi od používateľa Ches

2. cena - NattoHeart – 60 kapsulí získava recept Penne con prosciutto e funghi od používateľa dora

3. cena - Vital Yew – 60 kapsulí získava recept Bielkový chlebíček od používateľa Piglin

4. cena - Vital Yew – 60 kapsulí získava recept Muffinky alebo koláčiky k čaju od používateľa Babula90



Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do štvrtka 13. januára 2010 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme štyri, ktorých autori vyhrajú prírodné prípravky Nattoheart a Vital Yew.

1. cena - Vital Yew – 180 kapsulí
2. cena - NattoHeart – 60 kapsulí
3. cena - Vital Yew – 60 kapsulí
4. cena - Vital Yew – 60 kapsulí


Nattoheart - Nattokináza je vysoko účinný fibrinolytický enzým, ktorý priaznivo a komplexne pôsobí na kardiovaskulárnu sústavu. Liečba Nattokinázou je efektívna, pretože enzým posilňuje organizmu vlastnú schopnosť bojovať s krvnými zrazeninami niekoľkými rôznymi spôsobmi. Podporuje vznik Plasmínu a iných látok rozpúšťajúcich trombus v ľudskom organizme. V posledných rokoch bol potvrdený predpoklad pôsobenia Nattokinázy na vysoký krvný tlak v niekoľkých klinických štúdiách.


Vital Yew výrazne zvyšuje obranyschopnosť organizmu. Obsahuje prírodné taxány a rastlinné fytochemikálie, ktoré eliminujú voľné radikály v ľudskom organizme. Vital Yew zvyšuje obranyschopnosť tela, pôsobí ako prevencia a podporná liečba rakoviny. Je vynikajúci pre alergikov, podporuje pohyblivosť kĺbov a dôležité životné funkcie. Účinne tiež detoxikuje organizmus. Ďalej kladne pôsobí pri príznakoch chrípky, prechladnutia a vírusových ochorení, nádchy, zápalu pľúc, zápalu priedušiek, kĺbov, tiež pri ischiase, lupienke, ekzémoch, problémoch so žalúdkom a obličkami.

Bližšie informácie o produktoch nájdete na stránke www.clea.sk .

Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 6. januára 2011 v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 13. januára o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    tinca
    super ďalšie súťaže, obe sú fajn
    matahari1974
    aj premna by boli fajn, ale ešte som stale neobdržala výhru z minuleho roka tak som ich nemohla vyskušať.
    dorisa
    @babula ,nikdy nehovor nikdy. Prajem ti, prípravky su fantastické, každému z nás by dobre padli,ale výhecovia možu byť len štyria.
    piglin
    Jeeeej, vyhrala sooooommmm!!!!!!! Straaaaasne sa tesiiim:)))))))
    ches
    @dora ,@Piglin ,@Babula , :chcem sa opytat varechaciek ci uz obdrzali cenu , za svoje recepty zo dna 13.01.2011a to Wital yew, ja som do dnesneho dna nic nedostala. Teraz neviem ci to nejaky dlhoprsty vytiahli z Postovej schranky alebo to posielaju doporucene. Dakujem za odpovede.




     



    TOPlist