Trendy:
NESCAFÉ Dolce Gusto v novej limitovanej edícii Funky Colours

Varecha.sk, 19. septembra 2009     4 minúty čítania

Značka Krups v spolupráci s firmou Nestlé uvádza na trh kávovary v oranžovej, limetkovej a fialovej metalickej farbe. Okrem neobyčajných farieb sú novinky vybavené aj magnetickým držiakom kapsúl. "Funky Colours" budú v predaji od 1. októbra. Orientačná cena prístrojov je 179,90 € a v cene je aj balenie kapsúl so šiestimi druhmi nápojov.



„Predaj espreso prístrojov NESCAFÉ Dolce Gusto od Krups je veľmi úspešný. Zákazníci sú však náročnejší, a preto sme sa rozhodli rozšíriť ponuku radu KP210 o neobyčajné metalické farby
– módnu fialovú, oranžovú a limetkovú,“ vysvetľuje Robert Lásik, Product Manager Central Europe Food & Beverage, Groupe SEB SR, s. r. o.

Limetka i oranžová patria medzi teplé farby, ktoré vnímame ako veselé, jasné a povzbudivé. Naopak, fialová sa radí medzi studené farby a pôsobí vážne a slávnostne. Interiér ladený do týchto farieb nie je nudný, ale je podmanivý, elegantný a povzbudzuje kreatívne myslenie.

„Ako vyplýva zo súčasnej situácie na trhu, spotrebitelia oceňujú možnosť pripraviť si šálku dobrého espresa či iných kávových špecialít veľmi rýchlo a kvalitne. Tieto atribúty spĺňa príprava výbornej kávy na prístroji NESCAFÉ Dolce Gusto. Rad KP210, uvedený na začiatku tohto roka, priniesol deväť technických vylepšení, väčšie využitie nerezových prvkov, a funkciu autostop pre úsporný režim. Podarilo sa nám tak osloviť nových zákazníkov, a preto sme na jeseň pripravili prístroj v nových, moderných a zaujímavých farbách, pri ktorých predpokladáme, že oslovia i ďalších spotrebiteľov,“ dodáva Robert Lásik. Nový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto KP 210725 Purple
Nové espreso prístroje, ako aj ostatné prístroje z edície KP210, majú tlak čerpadla 15 barov, sú vybavené funkciou automatického vypnutia prístroja po 20 minútach pri nečinnosti, ktorá zaručuje energetickú úspornosť. Prístroje sú spoľahlivé, rýchle a čisté. Na urýchlenie prípravy nápoja a kontrolu správnej teploty sparenia kávy prebieha ohrev vody v tzv. thermoblocku. Príkon prístrojov je 1 500 W. „Funky Colours“ sú navyše vybavené aj magnetickým držiakom kapsúl v novom dizajne. Unikátnym rysom espresa NESCAFÉ Dolce Gusto od Krups je tiež možnosť pripraviť si studené nápoje ako Cappuccino Ice, čo žiadny iný espreso prístroj neponúka. Orientačná cena noviniek je 179,90 €, v cene je aj balenie so šiestimi druhmi kapsúl na prípravu deviatich šálok kávových špecialít. Všetko o značke NESCAFÉ Dolce Gusto „Pre zákazníkov sme pripravili inováciu v zložení uvítacieho balíčka, ktorý je bezplatne poskytnutý pri každom espreso prístroji. Teraz si spotrebitelia môžu vychutnať Aroma, Café Lungo (veľké espreso), Latte Macchiato, Espresso (picollo), Cappuccino a horúcu čokoládu Chococino,“ hovorí Kateřina Műllerová, Marketing Manager značky NESCAFÉ Dolce Gusto. NESCAFÉ Dolce Gusto však pri príprave nápojových špecialít ponúka oveľa viac možností, pretože výber nápojov dopĺňajú ešte tieto špeciality: Mocha (mliečna čokoláda s porciou espresa), Espresso Intenso (silné espreso), Espresso Decafeinato (espreso bez kofeínu), Latte Macchiato bez pridaného cukru a ľadová špecialita Cappuccino Ice (v predaji len v letnej sezóne). „S nami si môžete vychutnať nielen čiernu šálku kávy, ale aj množstvo kávových špecialít, skrátka NESCAFÉ Dolce Gusto je vaša domáca kaviareň,“ dopĺňa Kateřina Műllerová.

Kapsule sú plnené kvalitnou mletou praženou kávou „100% Arabica“, mlieko v kapsuliach je sušené plnotučné, vhodné na prípravu bohatej a hustej peny. Odporúčaná maloobchodná cena balenia 16 ks kapsúl je 4,98 €. Kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto KP 210725 Purple môžete od 1. do 29. októbra 2009 vyhrať v súťaži pre používateľov Varecha.sk. Stačí sa zaregistrovať, pridať aspoň jeden recept, a ste v hre! Komerčná informácia. NESCAFÉ Dolce Gusto a Krups sú sponzormi čitateľskej súťaže na Varecha.sk.



Diskusia k článku







 



TOPlist