Dobré trávenie:
Jardo Žídek prináša súťaž o najzaujímavejší recept so sušeným ovocím + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Redakcia Varecha.sk, 19. novembra 2015     9 minút čítania

Útočí na vás v tomto sychravom počasí zlá nálada? Spríjemnite si jesenné dni maškrtou v podobe sušeného ovocia a pútavým čítaním nášho seriálu so známym šéfkuchárom Jaroslavom Žídekom.

Môžete sa tiež zapojiť do našej novej súťaže o najzaujímavejší recept so sušeným ovocím. Skúste šťastie. Výhercovia získajú skvelú kuchársku knihu šéfkuchára Jarda Žídeka alebo večeru s ním.


Foto: Shutterstock.com

Ako sa zapojiť?


Pridajte na Varecha.sk nový recept s použitím sušeného ovocia.
- Pri zadávaní receptu v časti Súťaž o najzaujímavejší recept so sušeným ovocím s Jardom Žídekom zakliknite Súťaž Jarda Žídeka.
- Recept musí byť zverejnený ako nový na Varecha.sk od 19. 10. do 15. 11. 2015.


Aká je odmena?


Traja vyžrebovaní výhercovia získajú kuchársku knihu od Jaroslava Žídeka.
Najzaujímavejší recept vyberie pán Žídek sám ako porotca a víťaza pozve na spoločnú večeru vo svojej reštaurácii Albrecht v Bratislave. Víťaz dostane aj kuchársku knihu Nebíčko v papuľke.
Neváhajte a zapojte sa už dnes! Výsledky zverejníme do 1 týždňa od ukončenia súťaže.


Foto: Ikar


Súťažné recepty nájdete tu:
Súťaž Jarda Žídeka - 2. kolo (sušené ovocie)



Výsledky súťaže


Hlavnú cenu - pozvanie od Jaroslava Žídeka na spoločnú večeru v reštaurácii Albrecht v Bratislave a kuchársku knihu Nebíčko v papuľke získava:

Kaschmere za recept





Komentár k víťaznému receptu od Jaroslava Žídeka:

Recept som vybral preto, lebo bol použitý skutočne delikátny kúsok mäsa - jahňacie pliecko. Dávnejšie bolo toto mäso pre Slovensko veľmi typické, žiaľ dnes sa už tak často na našich stoloch nevyskytuje. Pliecko je šťavnatá časť, v tomto recepte je toto tukom prevoňané mäso použité v kombinácii so sušenými marhuľami a višňami. Sušené višne nie je vôbec ľahké niekde vidieť, tobôž nájsť :-) Táto kombinácia môže dobre fungovať.


Traja vyžrebovaní výhercovia získavajú kuchársku knihu Nebíčko v papuľke od Jaroslava Žídeka:

Janger za recept




Elantra za recept




Radox1 za recept




Výhercom gratulujeme!



Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v pondelok 19. októbra 2015 v momente vyhlásenia súťaže a končí v nedeľu 15. novembra 2015 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O hlavnej výhre (večera s J. Žídekom) rozhodne porota, o dalších 3 výhrach (kuchárska kniha) sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk do 7 dní od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil pri registracii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
    b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Vajnorská 1305/1, 831 04 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
    d) zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • pohlavie – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • vek, dátum narodenia – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • meno – pri neregistrovaných účastníkoch
    • e-mailová adresa
    e) doplňujúce informácie:
    • poučenie o dobrovoľnosti: Účastník súťaže/dotknutá osoba spolu s poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, svoje osobné údaje poskytol Usporiadateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže písomne požiadať o skončenie ich spracovávania a to bezplatne na adrese Usporiadateľa.
    • čas platnosti súhlasu: súhlas je poskytovaný na dobu do odvolania, alebo na dobu počas ktorej je účastníkom súťaže eventuálne Usporiadateľom zverejňovaná súťažná fotografia, recept, nápad (návod) alebo iný príspevok. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu.
    • tretie strany: Usporiadateľ neposkytuje v rámci prevádzkovania portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk osobné údaje účastníkov tretím stranám,
    • okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk,
    • forma zverejnenia: Usporiadateľ zverejní na webových stránkach portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk len údaje výhercov,
    • tretie krajiny: prenos zverejnených osobných údajov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X, a.s. a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a na účel zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X, a.s. Účastník súťaže berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke www.pravda.sk.

Diskusia k článku

alaba
Ja najradsej zjem susene ovocie samotne, ako zdravu maskrtu ;-) potom uz niet co pridavat do receptov.
kukulienka71
Gratulujem, vyhral recept, ktorý som tipovala:-) aj ďalším trom blahoželám, sú to všetko zaujímavé recepty.
janger
Dakujem pekne, uz sa velmi tesim na tuto krasnu knihu :-)...Blahozelam vyhercom :-).
elantra
velmi pekne dakujem a takisto blahozelam vyhercom. mam velku radost! :-)
radox1
samozrejme za knihu pekne dakujem,ale mojim cielom bolo pohovorit si s p.Zidekom za stolom a beriem to ako prehru.vitazovi gratulujem.
kaschmere
Dakujem velmi pekne za vyhru a na stretnutie s p.Zidekom sa velmi tesim. Gratulujem vsetkym vyhercom :-)




 



TOPlist