Sladký pozdrav k MDŽ:
Kvety urobia radosť každej žene, aj keď budú upečené
Všetkým dámam, slečnám a dievčatám posielame kvetinky na zjedenie. Všetko najlepšie k MDŽ!
3 minúty čítania
Národný salón vín:
V Bratislave máme koncept výnimočný vo svete
Počuli ste už o Národnom salóne vín SR? Národný salón vín SR je najvyššou slovenskou vinárskou súťažou.
4 minúty čítania
Ako zdravšie jesť:
Tieto suroviny nahraďte a hneď budete plní energie
Prezradíme vám, ktoré potraviny by ste mali vymeniť, aby ste mali viac energie, lepšiu náladu a aj štíhlejšiu líniu.
6 minút čítania
Lepšia než v škôlke:
7x drožďová nátierka, ktorá nebude chutiť ako za trest
V škôlke sme nad ňou ohŕňali nos, chute sa však vekom menia a na rozdiel od drobizgu si môžeme drožďovú nátierku doladiť podľa vlastného...
3 minúty čítania
Rady profesionálky:
5 tipov cukrárky Jožky Zaukolcovej, ako urobiť nádherne lesklú čokoládovú polevu
Stačí dodržať pár pravidiel a aj vaše zákusky bude zdobiť dokonalá poleva ako od profesionálky.
3 minúty čítania
Zabudnutá obilnina:
Pohánka je opäť in. Je skvelá naslano aj nasladko, takže zachutí každému
Starodávna obilnina je hitom modernej zdravej výživy....
5 minút čítania
SÚŤAŽ na marec:
Pridajte svoj recept, aj tento mesiac hráme o 3 poukážky na nákup
Ukážte nám, čo varíte a pečiete vo svojej kuchyni prvý jarný mesiac. Pridajte na náš portál nový recept s fotografiou, v hre...
6 minút čítania
Do každej rodiny:
Naučte sa čarovať s kakaom. Mramorovaná bábovka, to je múčnik hodný nedele
Najklasickejší koláčik k nedeľnej kávičke poteší nielen jazýček, ale aj oko....
4 minúty čítania
Ešte než začnete:
6 tipov, aby sa vám mäsová roláda podarila tak, ako si predstavujete
Výhodou rolády je, že hoci na každú porciu potrebujete menej mäsa, nepôsobí lacno, práve naopak, môže vyzerať veľmi reprezentatívne....
3 minúty čítania
Predstavujeme Varecháčov:
Kto sa skrýva za prezývkou @slovakbaker
Muž v kuchyni v dnešnej dobe nie je žiadnou raritou. Troška výnimočnejšie je, keď sa v nej realizuje výsostne pri pečení sladkých dobrôt....
8 minút čítania
Najlepšie recepty:
TOP 15 februárových dobrôt, z ktorých by vám ani jedna nemala ujsť
Už viete, čo budete cez víkend variť a piecť? Inšpirujte sa rebríčkom najklikanejších receptov minulého mesiaca.
12 minút čítania
Až do dna:
Využite všetky zvyšky jogurtu či horčice v pohári. Čo s nimi môžete urobiť?
Väčšinou končia vo výlevke, ale je to škoda....
4 minúty čítania
Sladký hit z Francúzska:
10 super receptov na krehké makrónky, ktoré sa rozplývajú na jazyku
Upiecť svoje prvé makrónky, to je taká malá cukrárska výzva....
4 minúty čítania
Herečka Zuzana Tlučková:
Čo si navarí, keď si potrebuje zlepšiť náladu?
Obľúbená herečka nás roky rozosmieva v televíznych seriáloch a divadelných predstaveniach. Vedeli ste však, že už ako dieťa pripravovala nedeľný obed? Aj to...
14 minút čítania
Príloha Varecha 9/2023:
Cestoviny s nápadom
Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie nápadité cestoviny vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 3. marca.
3 minúty čítania
Spoznajte všetky druhy:
Ktorá ryža je najzdravšia a ktorá vám pomôže schudnúť?
Nie je ryža ako ryža a nie každá sa hodí na všetko. Odhaľte plusy a mínusy jednotlivých druhov ryže, ktoré nájdete v obchodných...
7 minút čítania
TOP 15 videoreceptov:
Netrúfate si na koložvársku, pagáče či pečeňové knedličky? Tieto videá vás to naučia
Urobte si fajnotky, na ktoré ste doposiaľ nenabrali odvahu....
7 minút čítania
Keď škrupina odoláva:
Triky, ako olúpať vajce natvrdo za pár sekúnd
Niekedy je šúpanie uvareného vajíčka ako boj s veternými mlynmi....
3 minúty čítania
Dvojitý pôžitok:
10x sladučké koláče upečené podľa voňavých kníh
Marec je mesiac kníh, aj tých kuchárskych....
5 minút čítania
Varíme s chuťou do 15 eur:
Slovenka Denisa Ogino nám pripravila japonské špeciality
INZERCIA - Denisa Ogino odišla ako dvadsaťtriročná pracovať do Japonska....
5 minút čítania
Rýchlo hotové mäso:
10x kuracie prsia pre tých, ktorým už došli nápady, ako ich pripraviť
Kuracie prsia nevyžadujú dlhú tepelnú úpravu a tak, ak sa rodinke zažiada mäso počas pracovného týždňa, často siahneme práve po nich....
4 minúty čítania
Pomoc pri nákupoch:
Morská, himalájska, perzská... Je drahá soľ lepšia než tá obyčajná?
V obchode si môžeme vybrať z viacerých druhov soli v rôznych cenových kategóriách. Zisťovali sme, aký je medzi nimi rozdiel a aj to,...
5 minút čítania
Fedor Malík:
Barcelonská paella
Ryža je úžasná rastlina z rodu prastarých teplomilných obilnín z čeľade Gramineae, pôvodom z krajov tropickej južnej Ázie. Známych je viac ako 20...
2 minúty čítania
Šetrí čas aj peniaze:
Veľký manuál mrazenia potravín, vďaka ktorému doma nič nevyjde nazmar
Viete, ako potraviny a varené pokrmy správne mraziť a čo do mrazničky vôbec nepatrí?
7 minút čítania