Varenie

Vianočný recept...... pre všetkých

bejgi - fotkabejgi, 18. decembra 2011

Vezme sa 12 mesiacov, poriadne sa očistia od všetkej zlomyseľnosti, chamtivosti a nenávisti. Každý mesiac sa pokrája na 30, alebo 31 dielov / s výnimkou februára/, takže zásoba vystačí na celý rok. Potom sa každý deň upraví tak, že sa vezme 1 porcia dôvery, 1 dávka poctivej práce, 2 dávky dobrej nálady, pridajú sa 3 vrchovaté lyžice optimizmu, čajová lyžička znášanlivosti, zrnko trpezlivosti, a štipka taktu. Všetko sa bohato zaleje láskou. Takto pripravené sa ozdobí kytičkou pozornosti a podáva sa s milým a dobrým, priateľským slovom. :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

arasidka
jaj, jaaaaaaaaaaaj, takýchto koláčov by sme potrebovali veľmi veľa v tejto dobe.
ola111
Máš najkrajší vianočný recept:-))))))))
bejgi
Ďakujem a verím, ze všetci varecháči tento recept vyskúšajú a výsledok bude TEN NAJKRAJŠÍ VIANOČNÝ RECEPT ,,VARECHÁČOV" :-)
dorisa
Aj ja ďakujem za recept, zišiel by sa všetkým ľuďom.
kopretina
Kéž by všichni lidé tento recept použili. Moc mi pohladil duši i srdce. Děkuji a nejlepší recept, který jsem četla. Přála bych si, abychom ho všichni poznali. Moc, moc děkuji.
emmina
Aj ja dávam hlas ,a verím,že všetci normálni ľudia sa pridajú
bubaya
Vynikajúci recept. Idem hneď vyskúšať, aj keď mám už len 13 dielikov z tých veľkých 12. Nevadí, prepočítam. Myslím, že tento recept sa nedá pokaziť, ani keď niektorých ingrediencií dám viac. Sto bodov.
rija
Najlepší recept, všetci by si ho mali uložiť do KK na prvú stranu, aby ho mali na očiach. 100 bodov!!!
jerica
recept ktorý sa musí vyskúšať , určite dodržím postup,prilepím na chladničku s magnetkou :-)))
ferok
Krásny recept ale myslím si,že príprava tohto receptu bude trvať v dnešnej dobe trochu dlhšie ako trvala kedysi,lebo dnes je tej zlomyseľnosti,chamtivosti a nenávisti viac ako bolo v minulosti.
Páči sa mi...100 bodov.
kuchticka
Recep[t nad vsetky recepty - davam 120 bodov. lenze ja som dost netrpezlivy clovek a tak tej trpezivosti musim pouzit za prehrstie.
Prajem tebe i vsetkym varechacom pekne sviaky vianocne a vydareny tento RECEPT pre cely buduci rok.
enss
Výborný recept, ale bohužiaľ, máme na pracovisku pár ľudí, pre ktorých je nenávisť, chamtivosť a zlomyseľnosť každodenným chlebom po celý rok. Ale ako to tak pozorujem, to čo im po celý život chýba, je pocit šťastia a spokojnosti. Prajem všetkým, aby sa týmto receptom inpširovali každý deň.
sneica
krasny recepta ja zan dakujem...,vsetky ingrediencie poznam...ukladam do kk..:)))
kata50
Krásny recept ! Vždy bude chutný, voňavý a chrumkavý :-))
ancicka
Tento recept by mal byť ohodnotený prvou cenou,ale asi to tak nebude,tak príjme od nás všetkých podakovanie za taký skvelý recept.
Bodaj by ho každý varecháč vyskúšal!
Prajem všetkým varecháčom krásne a požehnané vianočné sviatky.



bejgi
Krásne a požehnané Vianoce aj tebe @ancicka , a Všetkým verným Varecháčom :)
evanaaa
Recept pochádza iste z Kuchárskej knihy života, len škoda, že je veľa kuchárov, ktorí ho nevedia uplatniť, alebo im chýbajú do jeho dokonalosti niektoré dôležité ingrediencie, možno ani mne sa nepodarí ale budem sa snažiť! A ostatným, ktorí majú ochotu sa ním riadiť prajem veľa šťastných krokov ( po niekoľko rokov) a tiež krásne prežitie blížiacich sa sviatkov vianočných - nezabudnite si ho uvariť!!!
sovka62
Už som sa dva razy vrátila na začiatok a znovu si recept pozorne prečítala. Očaril ma, je to recept na život a bodaj by sa o ňom dozvedeli úplne všetci a všetci aj podľa neho žili. Ja sa budem snažiť zo všetkých síl. Ďakujem.
amelie
Super recept:-) Hádam sa to podarí:-) Želám ti veľa radosti
irenaw
toto chcem variť každý deň, nie iba na Vianoce, krásne sviatky všetkým
skye
Nadherny recept....prajem vsetky varechackam a varechacom krasne vianocne sviatky... :-)
hubata
Vezmem si ho k srdcu a po Vianociach sa polepším (ale som nepovedala po ktorých hehe....).
Aj ja želám všetkým varecháčom ako aj celej redakcii príjemné prežitie vianočných sviatkov, bohatého Ježi-Mráza a veľa spokojných varecháčov aj v roku 2012.