Rôzne

Na okraj k receptu samodiog.rakoviny.

jozka2 - bez fotkyjozka2, 21. októbra 2014

Nechcam sa ospravedlnovat za to,ze som tento recept dala,nakoniec bol momentalen po nevyberanych disk.prispevkoch stiahnuty ako aj vsetky ostatne.
Chcem len povedat nebol tento recept urceny vam vazeni zdravi varechaci,ale tym kto to potrebuje a nevie kam z konopi.
Ako som spominala moj pripad,ze som sa krutila ako v zacarovanom kruhu,nevladala pohnut,lekari ma ani nevypoculi poriadne,napisal dalsie antib.a ja som citila,ze prichadza koniec,lekar alergolog namiesto aby urobil test na lepok mi doslova povedal nech sa obratim niekam inam u neho som skoncila,pomoct mi nevie,tak som skutocne siahla po diagnostike a nepotvrdila sa rakovina,tak som znovu klopala na dvere dr. az jeden Ind dr.mi dal urobit celiatiku.
Bola som svedkom v jednej vychyrenej americkej nemocnici,kde vedla mojho muza/bol po operacii/lezal mlady Ind/36r/necitil sa dobre a pocas 2 rokov mu urcili inu diagnozu,on vedel,ze priznaky su ine,nikto ho nepocuvala,az prave,ked moj manzel tam lezal ten clovek povedal lekarovi co mu je on to neustale hladal na computeri a nasiel,jeho lekar pomaly s nim nechcel hovorit,chceli-nechceli museli si to priznat,lebo jemu pocas tych 2 rokov tam narastol krasny nador.Poznam viac takychto pripadov aj z USA aj zo Slovenska.Stalo sa nam v rodine,ze kym prisli na to co mu je uz odchadzal aj z tohoto sveta.
Pre tychto ludi je tato diagnostika,no nerozmyslenym sposobom ste nadavali,ale nikto z nas nevie kedy sa sam slamky bude chytat.Netreba nadavat ludom do pripecenych,treba sa spytat preco to urobil az potom konat.Nehnevajte sa,ze vas unuvam,mala som za povinnost vysvetlit preco som to tam dala.

@zareaguj


Diskusia k téme

marianne
A ja by som naozaj uvítala,keby sa tu už prestali odvíjať tie denno-denné drámy,kauzy,hystérie a vrátil sa tento web tam,kde patrí: k vareniu!! Je tu otrasná atmosféra posledný rok,ak samozrejme nechcete z toho spraviť drbáreň..
evusik
asi každý rozumný človek vie o čom je internet... je tu také obrovské množstvo informácii aj dezinformácii, že obyčajný človek sa v tom ľahko stratí, preto je na každom čo si prečíta, z čoho sa poučí a na čom sa pobaví... aj keď to tu vymažete, kto chce a kto inklinuje k informáciám takéhoto druhu, nájde si ich niekde inde...
janger
Mila @jozka2 , dobre vieme, ze si tym zle nemyslela, chcela si poradit. Lenze,... pozri sa na to trosku aj z inej strany. Ludia su vselijaki. Niektori su triezvi, pozeraju na to so zdravym rozumom... Ale su ludia aj taki, ktori su v takom rozpolozeni, ze maju nejaky zdravotny problem, nevedia, co s tym, radsej su o tom ticho, vahaju: ist k lekarovi, neist....A takyto samotest ich moze priviest na 'nespravnu kolaj'. Po teste si povedia: nic pri teste necitim, takze vsetko je v poriadku....a k lekarovi nejdu. A tak sa moze zmeskat vazna diagnoza. Alebo naopak, su ludia aj domyslavi, ktori maju kazdu chorobu, o ktorej pocuju, alebo su hystericki, alebo depresivni a pod. Spravia si takyto samotest, samozrejme, ze budu citit vsetko mozne...A ani si nevies predstavit, co to u takychto ludi dokaze vyvolat. Z takeho dovodu by som sem taketo prispevky nedavala. Lebo nikdy nevies, kto to cita....
marcel83
@jani každý je svojprávny. Ak nieje, nemá tu čo robiť. Ak vidíš v telke reklamu na auto, kde chlap skáče z okna a chytí sa takej tej lanovky a prejde na tom celé mesto, nutká ťa to opakovať?

Ak sú ľudia domýšlaví, vysterickí, depresívni, labilní, nemali by sa túlať na nete, ale v neakom ústave.

Mám osobnú skúsenosť /bývalke som prišiel na neveru a povedal, že je koniec. Dakedy dávno mi spomínala, že ma tak miluje, že keď sa rozídeme, že to neprežije. Po rozchode zjedla veľké množsto tabletiek a pustila si doma plyn. Našla ju jej mama v hodine H. Výplach žalúdka a pravidelné psychologické sedenia.../, takže viem, ako môžu byť ľudia labilní, ale my s tým nič nenarobíme. Každý si je "strůjcem svého štestí".
janger
@marcel , no mas aj ty pravdu, kazdy je svojpravny. Nie sme zodpovedni za konanie inych... Ale ver, ze nie vsetci labilni, depresivni ludia su v ustavoch. Naco u niekoho vyvolavat (zbytocny) strach alebo (falosnu) nadej...Ale nespominam tu len labilnych, depresivnych ludi. Su aj 'hrdinovia' (tym nemyslim absolutne ziadne zosmiesnovanie), ktori mozno nieco citia, nie su si isti, test vyskusaju, vsetko sa zda v poriadku, no v poriadku to nie je...

Nuz, vyskakovat z auta, to ma nelaka ;-)... Ale su aj machri, co si zoberu priklad aj z takych a podobnych reklam a nie vzdy to dobre dopadne. Ale to je zase ina kategoria ;-)...
milad
Varecha nech je o varení a nie o vadení (sa). Možno by nevadilo, keby bolo uverejnené v rubrike bylinky...tam to viac zaváňa liečiteľstvom...
jozka2
Dievcata a chlapci,velka vdaka za vase komentare a vsetci diskutujuci mate velku pravdu a mas velku pravdu aj ty@ Janger.Ja som to prelozila z jedneho casopisu,mozem to ofotit a poslat ostala som sokovana,ze sa da tekedaco diagnostiklovat mrkvovou stavou.Velmi som rozmyslala nad tym ci to tu dat.Impulzom pre mna bola moja choroba a smrt mojho prveho manzela.Nemala by som to tu pisat.ale poviem ti chodil k lekarovi 3 ROKY tlacili sme ho vsetci,ze nie je nieco v poriadku,jeho odpoved bola bol som u lekara mne nic nie je.Moja dcerka potom sla za Dr a pytala sa ako to mohol doviest az tak daleko,ale poviem ti mam slzy v ociach,lebo tento clovek mohol este asi zit,mozna nie,ale mam velmi tazke srdce na lekara,preto tento impulz tu bol.Myslim si,ze kazdy rozumny clovek nenecha ,len na samodiog,ale slape dalej.
Tak ako pises Janger,ze ludia su panicky,labilny I ako pise Marcel,mate pravdu.Dala som to tu s najlepsim umyslom,ale je dobre,ze to redakcia stiahla.
Ja som to zaradila medzi bylinlove caje,neviem preco to vysvietilo medzi jedlom.Mam mnoho vybornych receptov napr.na prostate atd.ale uz nebudem davit ziadne recepty.
zolik
@jozka 2 , ja ti uplne na 100% verim, ze si tuto a aj predchadzajucu diskusiu zalozila s dobrym umyslom a s cistym svedomim. Zial, niektore reakcie boli velmi agresivne, az arogantne. Napriek tomu co som teraz napisala, tiez si myslim, ze taketo alternativne pokusy liecby, aj ked preventivnej patria na ine fóra. A @jozka neospravedlnuj sa. Myslela si to z vlastneho presvedcenia a z vlastnej skusenosti dobre. To uz Ta ospravedlnuje dostatocne. Prajem Ti vela pevneho zdravia.
sracz
Vážená a milá @jozka2 zo srdca rád sa pripájam ku všetkým, ktorí sa v komentoch k Tvojej diskusii snažia uľahčiť Tvojemu sklamaniu a "horkému" pohľadu a názoru na niektorých "zvláštne" reagujúcich na rcp "samodiagnóza ..."! Akoby som to bol tušil a našťastie zavčasu som rcp vytlačil! Mám záujem aj o ďalšie (napr. aj an prostate, ktorý mi, prosím, vlož do TS pre mňa) a keby som vedel Tvoju Skype volačku, tak sa Ti isto_iste ozvem! Ďakujem Ti, želám pevné zdravie, silné nervy a "hore hlavu"!
jozka2
Verte mi,neverte,mam slzy v ociach z vasich pozitivnych komentarov,nepisem tieto recepty z vlastnej hlavy.mam mnoho receptov,po porazke,na srdce ,hypotoniu,hypertoniu atdRecepty ktore mam su napr.Pitie 3% peroxydu vodika ,sol biele zlato-biela smrt,atd.ak by som tu dala,ze sa da pit H2O2 asi by ma vyhlasili za sarlatanku.Dalsi recept na ,,CARSKU VODKU",kde je kyselina syrova a solna samozrejme lekarensky upravena ci pitie lekarensky upravenej nafty,no mam stastie,ze som tak dopadla,ze ma odpisali,lebo niekto by ma mohol sudit.Ale napr,carsku vodku rozpracovala academic Boris Bolotov,H2O2 prof.dr.Naumykavin,specialista na kozmicke lety atd.Pisem vam,ze recepty nie su jedna baba povedala,ale ludmi skusane.
Ironiou osudu je to,ze prave mi doslo zopar TS prave na tak odpisanu diagn.rakoviny.@Sracz ,vysoko si vazim to,ze prave ty tento recept odo mna chces napisem ti do TS ,ale ak ti to nebude vadit daj mi e-mail address,lebo sa stane,ze TS nemusi prist.Dostala som TS z ktorych 5 nemozem otvorit prisla iba cista stranka.Mam mnoho receptov a preto by som bola velmi rada ak by som to mohla davat k bylinkam,ale neviem preco sa ukazalo medzi jedlom tam to urcite nepatri.Vdaka vam a prajem prijemny den
neposed
je velka skoda, ze pre smeti nevidime velke veci. A mna osobne bude asi velmi-velmi dlho mrziet, ze som to necitala, a ze uz ani neprecitam. Skoda o to viac, ze mi ocko umrel pred rokmi na rakovinu. Urcite si to pisala preto, ze si sa chcela podelit o vlastnu skusenost, no darmo, sme rozni. Netrap sa, myslela si to dobre.
2010
Ja som ten co napisal ze tento sarlatansky recept bol prihorety a napisem to znova, je velky rozdiel medzi samodiagnozou a poslednym stadiom kde sa topiaci aj slamky chyta.
PS: Moj otec tiez zomrel na rakovinu
jozka2
2010,ja viem,nech ta to nemrzi,ja sa za to nehnevam.Viem si predstavit ako to v prvom momente na mnoho ludi zaposobilo,ale zial aj taketo otrasne veci patria k zivotu.Davala som to tu s vedomim,ze sme na patricnej urovni a nebudeme si hned merat rakovinu,ved ani vsetky recepty nepecieme.Ale ten kto je v uzkych ho vyuzije a moze prist za lekarom pre jeho nazor.Verim.ze aj tento recept nie je Panacea,ze aj tu nemusi u kazdeho sa prejavit,preto chodime k lekarom.Ironiou je,ze nemam ani jednuTS na ine recepty,ale niekolko prave na diagnostiku.Prajem prijemny den.
leomax
@2010 , veľmi si vážim Tvoj prínos na varechu, veľa si ma naučil, páči sa mi Tvoj humor aj názory, ale.... Tvoja reakcia na "recept" od @jozka2 nebol hodný Tvojho mena. Puste sa vôbec nečudujem, tá ma už ničím neprekvapí, ale od Teba by som čakal viac tolerancie.
jozka2
Za pozitivne I negativne disk.prispevky dakujem.Chcem vas,ale poprosit,aby ste mi pomohli ako mozem pridavat dalsie recepty,aby nesli na stranku k jedlu,ale aby boli pristupne kazdemu.Su to recepty na baze byliniek,kvasaenych napojov tzv.kvasov,nikomu to nemoze uskodit ak nepomoze,ale musi sa dodrziavat presny postup.
Su to recepty na rozne druhy rakoviny,srdcove choroby,gastritida zaludocno zazivacie problem,problemy s krvou,ekzemy,hnisave rany,zapaly ladvin,pluc,tuberkuloza,muzske problem I zenske ,memopauza,vitiligo/strata pigment/artritis, atd.Nechsela by som zomriet aby som sa s vami o to nepodelila.Moja vnucka chce to spracovat a vydat knihy pre nasu rodinu,ale to nebude pre ostatnu verejnost.Mam podchytene vynikajuce cviky od prof.dr.Bubnovskij,ktory posobi v Leningrade /kto je lekar urcite o nom pocul/,ktory je zasadne proti operacii chrbtice,ale nenormalne oropaguje cviicit urcene cviky na to.
steffik
Mila jozka2. Je mi ľúto, že som ten recept na diagnostikovanie prehliadla a to som na vareche každý deň. Mám záujem o kontakt s tebou, nakoľko máme v rodine veľa skúseností so smutným koncom. Prosím , ak chceš, ozvi sa. ďakujem a chápem aj ostatných v tejto diskusii.
1x leomax
steffik
A to som chcela hľadať niečo o bielom maku, ktorý som si kúpila. A takto som ťa našla.
1x leomax
pusta
súhlasím s názorom @2010 , má absolútnu pravdu a triezvo rozmýšľa.
nikto zo zúčastnených nemôže vedieť, predpokladať,ani len tušiť, kto má akú tzv. "patričnú úroveň", ako to vezme, ako to pochopí, ako si to vysvetlí a ako s tým naloží, čo to s ním spraví, aké následky to bude mať...
za svojim názorom si stojím, môžete ma aj ukameňovať, nie je to odo mňa arogancia, ani znevažovanie iného, len vecný pragmatizmus.
dobrá viera je jedna vec a iná vec je samodiagnostika, diagnostika rakoviny.
na Slovensku každý pozná MUDr. Sirackú, ktorá celý svoj život zasvätila boju proti rakovine do všetkých dôsledkov, neopomenula ani neskutočnú záťaž príbuzných týchto chorých a ich najbližšej rodiny.
toto nie je žiadna arogancia!!! len reálny pohľad a varovanie.
pusta
takéto veci sa dajú povedať len priamo a bez obalu, či pozlátka, bez alibizmu.
to nie je arogancia, to je reálna skutočnosť.
1x pusta
jozka2
Mila Pusta,zabudla si,ze mrkvu a mlieko jeme kazdy den.Tvoj nazor ti neberiem,mas nanho pravo.Nikomu som nenapisala aby to robil,komu nechyba.
keby som tu dala recept na pitie obycajneho 3% peroxide vodika,ze sa to da a po cely zivot s urcitymi prestavkami asi by si ako lekarka odpadla,ked ako tvrdis,ze si lekarka a vo vysokej funkcii mala by si prva ty vediet reakciu mrkvovej stavy v tele,myslim,ze to rozoberat uz dalej nebudeme.Dakujem.
pusta
Milá@jozka2 , vonkoncom nejde o účinky mrkvy ako takej. ide o samodianostiku rakoviny.
tí, čo majú akýkoľvek problém s mliekom, či dokonca alergiu na kravské mlieko, alebo len intoleranciu laktozy hoci len ľahkú a nemajú zatiaľ dôvod obávať sa rakoviny, tí by vedeli tiež povedať svoje.
1x pusta
jozka2
Prosim ta nikto nie je male decko ak vie,ze ma intoleranciu na mlieko,ze ho bude pit.Aj ty davas recepty,kde sama slanina a ludia s cholesterolom,ktory je rozsireny nenormalne ho maju jest?Prosim ta neroztahujme to,komu sa recept paci vyskusa,komu nie ani neprecita a zhasla klec.Prosim neroztahuj to dalej.
jozka2
Jerica,chcem ti velmi pekne podakovat za prispevok,neviem ako mi usiel v diskusii,ze som necitata,ale precitam aj diskus.prispevky.Ja chlorellu beriem z casu na cas aj zeleny jacmen,prave mam doma tekuty aj v prasku,kupujem aj cerstvy salat chlorelly z ukrajinske delli.
pusta
@jozka2 , stojím si veľmi zodpovedne a skalopevne za všetkým, čo som napísala.
nechceš chápať, nemusíš.
je to v záujme všetkých chorých na toto závažné ochorenie, nie v mojom vlastnom.
1x pusta
pusta
moje recepty, ktoré spomínaš, nie sú určené pre samodiagnostiku rakoviny ani pre chorých, @jozka2
1x pusta
pusta
@jozka2 , OK.
povedala som, čo si a samodiagnostike rakoviny myslím a stojím si za tým.