Diskusie
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár včera 21:33
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 79 najnovší komentár 30. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 109 najnovší komentár 2. apríla 2024
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 7 najnovší komentár 22. apríla 2024
- Kristinaseda: Ako schudnúť, keď mi tak chutí jesť? 3 najnovší komentár 17. februára 2024
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár včera 21:33
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 79 najnovší komentár 30. apríla 2024
- Martamm: Odšťavovač 29 najnovší komentár 25. apríla 2024
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 7 najnovší komentár 22. apríla 2024
- Kecupicek: Netradičný živý plot 27 najnovší komentár 16. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 49 najnovší komentár 30. apríla 2024
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár včera 21:33
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 240 najnovší komentár 10. apríla 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Pekne tvarované: 10x sladké rožteky bez kysnutia, zato s tými najobľúbenejšími plnkami
- Plný hrniec: 10x výdatný fazuľový guláš. S mäsom alebo aspoň s dobrou klobáskou
- Funguje aj kefír, cmar a acidko: 10 jednoduchých koláčov z kyslého mlieka. Na dobrý koláč naozaj nič extra nepotrebujete
- Takmer bez práce: Stačí len vymiešať a upiecť. 10 receptov na koláče z jednej misy
- Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
- Sýty obed: 7x zemiakové knedle plnené mletým mäsom. A nechýba ani výborný tip, ako si prácu uľahčiť
- Aj pre oslávenca: Nemáte talent na torty? Tieto sviatočné rolády dôstojne obstoja aj pri slávnostných príležitostiach
máme svoj-dopestovaný-cesnak...
@mariamka
to je prázdna rúrka..či..??nepoznám to..
želám dobrý deň..
ja ti kľudne uverím..!!
a kde na mňa čaká..??
S tým cesnakom to funguje ako na videu,ale musí byť tem obrovsky a ten ide ľahko aj bez hrkania.Chxtiš strúčik medzi prstx ,troška zatočiš a je olúpaný,ale je potom cesnak drobný a ten sa ťažko čistí.
@hubata ,veru čaká ma zabíjačka a to čistenie cesnaku a cubuľe ,tak to ostáva vždy na mne,lebo to nikto nechce robiť.
ja som sa práve chcela spýtať na čistenie cibule,či niekto nevie nejakú fintu,no ty si ponúkla jednú.Zaručene to funguje?Lebo ja sa toľko uplačem pri čistení a potom ma aj bolia oči.
Ak by niekto ešte vedel,ako na cibuľu,tak budem vdačná.
Prajem všetkým peknú nedeľu.
No ale potom sa na toto všetko zabudne, a už sa len hoduje ..... hehe.
Ku cibuli len dva tipy. Čistiť na mokrej doske, tam ju nakrájať na štvrťky. Ak je jej treba veľa, štvrťky po pár kusoch hádžem do sekacieho nástavca (dvojnožový rotujúci "kuter" dodávaný ako vymeniteľné príslušenstvo k tyčovým mixérom). Asi tak do polovice až dvoch tretín naplnenia nádoby. Zabzučím 3-5 sekúnd a cibuľa je nasekaná najemno. Do veľkého kotla gulášu trvalo posekanie asi 5 kg cibule možno 5 minút. S čistením cibule žiaľ nepomôžem, robím ho ručne.