Zdravé mlsanie

Zdravé mlsanie
Foto: lubka272
lubka272Lubka272, 16 ročné dievča, Hladovka, recept pridala: 13. júla 2013 12:41Ďalšie jej recepty

Ahojte :) Tento recept je jednoduchý, vhodný na raňajky veľmi chutný a ak chcete diétnejšiu verziu nepridávajte cukor.

Suroviny

1
porcia

Postup prípravy receptu

1

Pripravíme si všetky suroviny :)
Zdravé mlsanie - obrázok 1

2

Mlieko vlejeme do hrnca a pridáme cukor podľa chuti. Postavíme na oheň a privedieme do varu.
Zdravé mlsanie - obrázok 2

3

Keď mlieko začne vrieť prisypeme ovsené vločky. Tak aby to nebolo príliš husté ale ani riedke.
Zdravé mlsanie - obrázok 3

4

Asi minútku povaríme a necháme napučať. Približne tých 5-10 minút. Medzitým si nakrájame banán :)
Zdravé mlsanie - obrázok 4

5

Napučané ovsené vločky dáme do taniera :) Pridáme biely jogurt (mne stačí polovica) a jedlo je hotové :)
Zdravé mlsanie - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • luss44, 13. júla 2013 o 13:01
    robievam si občas takéto raňajky, len bez jogurtu a s posekanými orechami, dá sa dať všeličo zdravé do toho, zbožňujem sušené brusnice... kto čo má rád


  • frezia68, 13. júla 2013 o 13:23
    Banán,orechy,med...:-)


  • 3sandra3, 13. júla 2013 o 14:41
    toto je skvelé, len ja vynechám cukor, pridám si med, ale nebudem ho variť.... a tie banány potom kam idú? To tam chýba :-)


  • lubka272, 13. júla 2013 o 18:19
    Ten banán do taniera :D A na to tá "vločková" zmes a navrch ešte jogurt ;)


  • gacy, 15. júla 2013 o 15:12
    Vyzera to dobre....teraz mame doma marhule tak ich dam namiesto bananu....ovsenu kasu dam bez cukru ...len mliekom a polka bieleho jogurtu :)
    mnam


  • iwuska, 26. júla 2013 o 16:55
    ovsenu kasu zboznujem, ale mne sa bez stipky soli nerata, rovnako aj aj krupicova kasa



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist