Vyprážané kuracie prsia plnené marhuľami fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 8. júla 2015

Veľmi ľahký obed s kuracími prsiami , ktoré som naplnila čerstvými marhuľami a strúhaným syrom..podávala som s opekanými zemiakmi a paradajkovým šalátom..

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
3 ks čerstvé
 strúhaný
podľa chuti
 mletý
 na vyprážanie
 na vyprážanie
1 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia som umyla osušila..pripravila som si marhule, umyla a vybrala kôstky..

    Vyprážané kuracie prsia plnené marhuľami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    kuracie prsia som rozrezala na polovicu, vyklepala..osolila, okorenila a posypala strúhaným muškátovým orieškom..na pripravené prsia som nasypala strúhaný syr..

    Vyprážané kuracie prsia plnené marhuľami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    uložila som marhule..preložila som prsia a spojila špáradlom....

    Vyprážané kuracie prsia plnené marhuľami (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    namočila v pripravenom vajci a obalila v kukuričnej krupici..

    Vyprážané kuracie prsia plnené marhuľami (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    na panvicu som dala roztopiť bravčovú masť, pridala som olej a keď boli horúce, vložila kuracie prsia, znížila plameň a pod pokrievkou vyprážala..

    Vyprážané kuracie prsia plnené marhuľami (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    vypražené som preložila na kuchynský papier a odstránila som špárátka..potom som ich pokrájala na plátky..pokiaľ sa prsia vyprážali , pripravila som si zemiaky, ktoré som opiekla a paradajkový šalát s cibuľou..

    Vyprážané kuracie prsia plnené marhuľami (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    uložila na taniere..prajem vám dobrú chuť..

    Vyprážané kuracie prsia plnené marhuľami (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu

luss44
čo Ty nevymyslíš :) vyzerajú veľmi chutne, dobrý nápad.
dandika1
@izabella mas TY ale tvoriveho ducha nema to chybu,obdivujem a 5*****+KK.dobra inspiracia urobim na svoje narodky su za dverami.MInule kura sa vydarilo a chutilo vdaka:-)))
sracz
... ja už som sa Ti dnes "vyspovedal na sesterskej stránke", milá @izabella992 a nehanbím sa k "hriechu" priznať ešte "krát; prosím si extra veľkú porciu tejto 5* dpbroty a čo ostane, zabaľ mi, prosím, do "tranistry"! Vopred ďakujem!
babkamt
najbližšie vyskúšam kombináciu marhule so syrom. Si kreatívna v kuchyni.
anina6
Izka už včera som zaregistrovala tvoj recept, len som nestíhla okomentovať, samozrejme máš to za 5*. prajem krásny deň.
marienka44
Aká zelenina @Tatranocke nepasuje? Ja tam nevidím žiadnu, lebo paradajky patria do skupiny: bobuľovité ovocie. @Sovka62 mi to iste potvrdí.
Mne sa recept vidí ako luxusné jedlo hodné Mich. hviezdy ! Gratulujem k receptu!
izabella929
@dr ,boli veru mňam.-)@luss44 , chutné jelo, ktoré sa dá použiť aj studené so zeleninkou, alebo ovocím..)@dandika1 , je to nie len pekné jedlo aj aj chutné..na tanieri vyzerá krásne, vhodné aj na misy...)@sracz ,pre teba by bolo jedno celé prsíčko, lebo ty sa rád napapkáš.-)@patroveckypitrs , teším sa, že sa ti páči táto fajnotka.-)@babkamt , ja som použila syr, ale som ho nastúhala..)@anina6 , je to v pohode..hlavné, že sa ti recept páči.-)@tatranocka ,uvažovala som len na marhuliach, ale som si pomyslela, že je to mäso a tak som pridala aj paradajky..@marienka44 ,veľmi pekne ďakujem za nahliadnutie a teším sa na tvoje ďaľšie komentáre.-)Všetkým vám veľmi pekne ďakujem za milé komentáre..potešili ste ma.-)
kecemis
Ani neviem, ci to vsetko stihnem aj niekedy odskusat. Dilema nastava, co si prave teraz vybrat. Kazdy jeden recept po otvoreni vyzera uzasne, tak ako aj tento. Teraz by som si dal aj dve tie pekne porcie s marhulami.
tatranocka
@marienka44 nechápem,čo má botanika s tým,že uhorka a paradajka nepasuje ku marhuliam (aspoň mne nie).Kľudne si môžte dať k tým marhuliam aj fazuľu, kukuricu, štipľavé papričky, hrach, baklažán, tekvicu, to všetko je ovocie, lebo je to plod kvitnúcich rastlín (aj uhorka).




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia