Vianočné linecké koláčiky

Vianočné linecké koláčiky
meggienka76Meggienka76, recept pridal: 11. decembra 2010 21:19Ďalšie jeho recepty

Vždy potešia na vianočnom stole ... Recept mám od mojej kamarátky Alenky.

Suroviny

15
minút
príprava
10
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetko spolu zamiesime, môžme nechať odstáť v chlade a potom cesto vyvaľkáme a vykrajujeme rôzne tvary o hrúbke 5 mm. Vychladnuté koláčiky naplníme lekvárom a namáčame v čokoládovej poleve a ozdobujeme cukrovou posýpkou alebo povykrajovanými postavičkami z cukrovej hmoty.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 11. decembra 2010 o 22:35
    Veľmi pekné, farebné.


  • hubarka35, 12. decembra 2010 o 13:13
    Krásne su tie kolačiky,škoda zjest take dielka,fialkove sa mi lubia musim niečo vytvorit fialkové,máme obyvačku omalovanu na fialovo.


  • emica, 12. decembra 2010 o 13:27
    CO TO JE FARBA NA COKOLADU NEPOZNAM


  • lusy13, 12. decembra 2010 o 13:47
    Dobry den kedy by som prosim vas mala zacat s pecenim lineckeho cesta ked ho chcem na vianoce??


  • eila, 12. decembra 2010 o 15:49
    Krásne vyzdobené :)
    @lusy13 kľudne už peč :)


  • meggienka76, 12. decembra 2010 o 20:19
    @emica , farba na čokoládu sa dá kúpiť na internete, je trošku iná ako poznáme z obchodu na farbenie cesta, plnky a tak. Ale ak nemáme farbu na čokoládu vieme sa vyhrať aj s bielou a hnedou čokoládou a ich kombináciou.



Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist