Vanilkovo–orechové rožteky

redakcia - fotkaredakcia, 22. decembra 2009
10 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

300 g
60 g
 štipka
100 g
1 ks
250 g
1 ks
Na obalenie:
100 g
100 g
2 ks




Postup

  1. 1

    Zo surovín vypracujeme cesto, dáme ho do fólie a na hodinu odložíme do chladničky. Potom z neho formujeme rožteky hrubé asi 1 cm.

  2. 2

    Ukladáme na plech a pečieme v rúre pri teplote 180 stupňov Celzia asi 10 minút.

  3. 3

    Ešte teplé rožky potrieme roztopeným maslom a obalíme v zmesi kryštálového a vanilkového cukru.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia