Vajíčkový šalát

mataliptak - fotkamataliptak, 15. mája 2011
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

8 ks natvrdo
4 ks
1 ks
1 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    pripravíme si všetky suroviny

    Vajíčkový šalát  - obrázok 1
  2. 2

    Vajička nakrájame na nie velmi malé kúsky , pridáme , nastrúhané kyslé uhorky , cibula na kocky nakrájanú , jednu velkú polievkovú lyžicu horčici a korenie a sol podla chutí . Premiešame a na koniec dáme jednu majonézu , dobre premiešame a dáme do chladničky odležať nech sa chute spoja . Dobrú chuť ...

Diskusia k receptu

violetacamorova
Vajíčkový šalát mám veľmi rada, najmä ten z lienky v Prešove za socializmu a ten vyzerá takýto "10 dkg vajíčkový a 10 dkg parížsky prosím, a dva rožky" tento určite vyskúšam.
1x jana
mataliptak
no ja mám velmi rada šalát vajíčkový z RYBY v Košiciach a tento je presne taký ako tam robia :-) určite vám bude chutiť :-)
lyali
Taká šalátová mňam mňam klasika, ktorú sa dľa Tvojho receptu aj odhodlám urobiť. Nikdy som ho osobne nerobila a pritom ho mám tak rada. Ukladáaam :-)
zuzana67
Robila som v RYBE, šaláty som jedávala často. Teraz ich robievam doma, ale väčšinou zeleninové s cestovinou. Ale tento vyzerá lákavo, určite vyskúšam.
orchidea
...vajíčkový šalát som naposledy jedla pred x...rokmi, ozaj veľmi dávno, pripomenula si mi ho a veru vyskúšam podľa tvojho receptu.
mataliptak
ja robím len takto , niekto tam pridáva aj hrášok a čo ja viem čo ešte ale potom to už nieje ten pravý vajíčkový šalát ako poznáme z RYBY :-) a mne chutí len ten a vlastne každému u nás :-)
duschko
Vyskusal som podla tvojho receptu Mataliptak a skoro som ani ho neochutnal. Ako sa hovori, len sa za nim zaprasilo. Ozaj vynikajuci. Doporucujem kazdemu milovnikovi salatov.
modrykamen
Zaujímavé, ako nám niektoré jedlá pripomínajú mladosť. Tiež ako študent som si vajíčkový šalát dával s vlašským. Už dávno myslím že si urobím vajíčkový, ale teraz ho určite urobím.
alenie
Je to hotova mnamka, 1. x som robila len z polovicnej davky, na skusku, ci sa ujme, ale o 2 dni som uz urobila z 2 nasobnej davky a to bolo pred tyzdnom a dnes znova. Robila som ho naoslavu a vsetci si pochvalovali
mataliptak
som rada, že sa vám môj šalátik páči ... a dakujem za vyskúšanie ... :-)
yummi
dnes som ho spravila a je vynikajuci!!!! dakujem za recept!
mooncika89
vyyybornyyyy!!!! velmi rychly, jednoduchy....urobila som ho dnes a mam taky pocit ze do zajtra neostane ;-)
alienkami
Robila som na večeru pre 3 dospelých - 1,5 dávky... 👍
Recept je veľmi jednoduchý, ale aj veľmi chutný. Ja som si ho ešte vylepšila štipkou karí.
PS: Trošku zvýšilo aj na raňajky 😁




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia