Stredomorský koláč s tuniakom a ryžou na spôsob fritatty

ryzasos - fotkaRyža SOS, 3. augusta 2023. Komerčný recept.
Stredomorský koláč s tuniakom a ryžou na spôsob fritatty
Foto: ryzasos

Frittata je talianske jedlo na báze vajec podobné omelete alebo quiche ale bez cesta a s rôznymi náplňami. V tomto recepte používame ryžu a Zobraziť celý popisFrittata je talianske jedlo na báze vajec podobné omelete alebo quiche ale bez cesta a s rôznymi náplňami. V tomto recepte používame ryžu a tuniaka, vynikajúce!

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 PL
1 ks
4 ks
1 konzerva
100 g
50 g strúhaný
40 g
2 hrste
 čerstvá




Postup

  1. 1

    Na veľkej nepriľnavej panvici rozohrejte olej a na miernom ohni za občasného miešania smažte nakrájanú cibuľu.

  2. 2

    Medzitým uvarte ryžu podľa návodu na obale.

  3. 3

    V miske vyšľahajte vajcia, dochuťte soľou a korením.

  4. 4

    K cibuli pridajte uvarenú ryžu, scedeného tuniaka, mozzarellu, parmezán a nakrájané sušené paradajky.

  5. 5

    Premiešajte a dochuťte soľou a čiernym korením.

  6. 6

    Pridajte vajcia, hrsť rukoly a bazalku a premiešajte. Opekajte, kým vajcia nestuhnú.

  7. 7

    Pred podávaním ešte vložte zmes do teplovzdušnej rúry s módom "gril", aby povrch zhnedol.

  8. 8

    Nakrájajte a podávajte s extra rukolou. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia