Špenátový prívarok

redakciaRedakcia, Bratislava, 9. februára 2010 10:52
Ďalšie jeho recepty »

4
porcie
15 min
príprava
25 min
tepelná úprava


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Mrazený špenát necháme čiastočne rozmraziť. Nasekáme ho na kúsky. Na oleji necháme do svetložlta opražiť nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme špenát a spolu podusíme.

  2. 2

    Potom k špenátu prilejeme smotanu zašľahanú s múkou a za stáleho miešania prevaríme. Ochutíme soľou, roztlačeným cesnakom a koreninami podľa chuti. Do hotového prívarku vyklepneme vajcia, vidličkou ich v prívarku premiešame a necháme stuhnúť.

  3. 3

    Na tanieri na porcie špenátu položíme upražené vajce na spôsob volského oka alebo opečené špekáčiky či inú údeninu.

ohodnoť recept:
Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist