Smotanovo-syrové špirálky

3sandra3 - fotka3sandra3, 9. mája 2011

Syrová omáčka.

Suroviny

400 g
250 g
100 g
200 g
150 g
2 ks
125 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Cestovinu uvaríme vo vriacej osolenej vode s lyžicou oleja podľa návodu, zlejeme, pridáme trochu oleja , premiešame, zakryjeme.

  2. 2

    Na rozohriatom masle dosklovita opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme scedenú kukuricu a šampiňóny, osolíme. Do zmesi pridáme rozmiešanú kyslú smotanu a tavený syr. Na miernom ohni varíme, kým sa syr nerozpustí.

  3. 3

    Dochutíme oreganom a bazalkou. Do omáčky primiešame cestoviny, prehrejeme a podávame.

Diskusia k receptu

evanaaa
Syrové omáčky mám celkom rada, ale nemusíš cestoviny olejovať, dokonca ani oplachovať vodou, ak ich hneď spojíš s omáčkou, lebo potom sa po nich " kĺže", ak sú olejové a nespojí sa s nimi. Ale vidím, že ani ty si ich neoplachovala, dobre.
3sandra3
nevedela som, že nemusím olejovať,,ďakujem za radu... robievam tieto cestoviny môjmu synovcovi, má ich rád




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia