Slimáky z lístkového cesta

Slimáky z lístkového cesta
Foto: 3sandra3
3sandra33sandra3, recept pridal: 20. decembra 2010 22:29Ďalšie jeho recepty

:-)

Suroviny

15
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Lístkové cesto si rozdelíme na polovicu. Každú časť vyvaľkáme, posolíme, natrieme kyslou smotanou, poukladáme plátky šunky a posypeme strúhaným syrom. Zrolujeme a nakrájame slimáky, ktoré dávame na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme vajíčkom a dáme piecť. Pečieme pri 200 st.C asi 15 minút. Podávame vychladnuté.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • frona, 21. decembra 2010 o 10:05
    ja to robím tak, že lístkové cesto potriem taveným syrom a na to dám šunku a stočím. Krájam až po upečení...mňam


  • marika1947, 21. decembra 2010 o 13:29
    ja to robím tak, že rozvaľkané lístkové cesto potriem trochu kečupom, na to poukladám plátkový syr eidam, na to dám šunku a zrolujem. Hneď krájam na slimáčiky a ukladám na suchý plech. Nakoniec pokrájané kúsky potriem vajíčkom a dám piecť.


  • evanaaa, 21. decembra 2010 o 14:49
    Pri robení aplnení slimáčikov sa medze nekladú, pár variant je aj tu pridaných, myslím, že sú všetky chutné, tak ako aj tie vaše. Je to vhodné k oslavám, posedení a len tak na chrúmanie.


  • babicka, 22. decembra 2010 o 19:09
    Doporučujem.Mám odskušané a veľmi chutné.


  • 3sandra3, 10. apríla 2011 o 17:17
    som robila aj včera


  • cica2, 10. apríla 2011 o 19:52
    tiež ich robievam, sú výborné!


  • 3sandra3, 26. apríla 2011 o 22:24
    :--))


  • mariaklara, 4. mája 2011 o 22:39
    Pekné, ukladám si rcp.


  • narciska, 16. mája 2011 o 15:36
    uložila som si do kk. dakujem.


  • amalka, 26. marca 2013 o 20:34
    dnes som robila podla tvojho receptu a poviem ti, ze ta smotana tam dala stokrat lepsiu chut ako kecup. pefektny napad aj recept :)


  • 3sandra3, 26. marca 2013 o 20:50
    ďakujem, som rada, že chutili :-)


  • kukucka1211, 13. júna 2014 o 22:52
    teraz som vytiahla z trúby-sú fantastické,dala som tam aj plesnivý syr a trochu parmezánu


  • 3sandra3, 15. júna 2014 o 17:02
    kukučka ... tak si ich vylepšila :-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.

Šípky – krásne a liečivé zároveň
V tomto čase neskorej jesene by sme už v prírode ťažko hľadali nejakú liečivú bylinku. Snáď jediná, ktorá nás očarúva aj v tomto období, je šípka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 47/2014: Cesnaková kuchárka Cesnaková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 21. novembra v denníku Pravda.


TOPlist