Slimáky z lístkového cesta

Slimáky z lístkového cesta
Foto: 3sandra3
3sandra33sandra3, recept pridal: 20. decembra 2010 22:29Ďalšie jeho recepty

:-)

Suroviny

15
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

Lístkové cesto si rozdelíme na polovicu. Každú časť vyvaľkáme, posolíme, natrieme kyslou smotanou, poukladáme plátky šunky a posypeme strúhaným syrom. Zrolujeme a nakrájame slimáky, ktoré dávame na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme vajíčkom a dáme piecť. Pečieme pri 200 st.C asi 15 minút. Podávame vychladnuté.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

11 komentárov k receptu
  • frona, 21. decembra 2010 o 10:05
    ja to robím tak, že lístkové cesto potriem taveným syrom a na to dám šunku a stočím. Krájam až po upečení...mňam


  • marika1947, 21. decembra 2010 o 13:29
    ja to robím tak, že rozvaľkané lístkové cesto potriem trochu kečupom, na to poukladám plátkový syr eidam, na to dám šunku a zrolujem. Hneď krájam na slimáčiky a ukladám na suchý plech. Nakoniec pokrájané kúsky potriem vajíčkom a dám piecť.


  • evanaaa, 21. decembra 2010 o 14:49
    Pri robení aplnení slimáčikov sa medze nekladú, pár variant je aj tu pridaných, myslím, že sú všetky chutné, tak ako aj tie vaše. Je to vhodné k oslavám, posedení a len tak na chrúmanie.


  • babicka, 22. decembra 2010 o 19:09
    Doporučujem.Mám odskušané a veľmi chutné.


  • 3sandra3, 10. apríla 2011 o 17:17
    som robila aj včera


  • cica2, 10. apríla 2011 o 19:52
    tiež ich robievam, sú výborné!


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 5 komentárov)
  • 3sandra3, 26. apríla 2011 o 22:24
    :--))


  • mariaklara, 4. mája 2011 o 22:39
    Pekné, ukladám si rcp.


  • narciska, 16. mája 2011 o 15:36
    uložila som si do kk. dakujem.


  • amalka, 26. marca 2013 o 20:34
    dnes som robila podla tvojho receptu a poviem ti, ze ta smotana tam dala stokrat lepsiu chut ako kecup. pefektny napad aj recept :)


  • 3sandra3, 26. marca 2013 o 20:50
    ďakujem, som rada, že chutili :-)



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc vo Fínsku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Nadez o fínskej Veľkej noci.

Veľká noc vo Francúzsku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes z krajiny galského kohúta píše Sisok.

Veľká noc v Bulharsku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Alex37 píše o bulharskej Veľkej noci.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist