Ryžové kopčeky v jablkovom pyré

redakcia - fotkaredakcia, 15. januára 2010

Suroviny

150 g
750 ml
 štipka
4 PL
1 kg
100 g
100 ml
4 PL




Postup

  1. 1

    Z prečistenej ryže, mlieka, soli a polovice medu uvaríme hustú kašu a naplníme ju do formičiek. Olúpané jablká nahrubo nastrúhame, trochu podlejeme, pridáme zvyšný med, hrozienka a dusíme domäkka.

  2. 2

    Potom do jablkovej kaše vlejeme puding rozmiešaný vo vode a za stáleho miešania krátko povaríme. Jablkové pyré ochutíme pomarančovou šťavou.

  3. 3

    Na tanier dáme jablkové pyré, doprostred vyklopíme kopček ryžovej kaše a ozdobíme pomarančovou kôrou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia