Rýchy banánový kokteil

Rýchy banánový kokteil
Foto: forneta
fornetaForneta, recept pridal: 17. novembra 2009 9:22Ďalšie jeho recepty

Ozajstný špeciál na pracovné dni. Stačí len všetko spolu zmixovať a môžete si to aj naliať do termosky a zobrať do práce. Ja síce nepracujem, ale zato chodím do školy a musím povedať, že: HmmMMmMM....

Suroviny

2
porcie
2
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Všetko spolu rozmixujeme. (Ten med ale pridáme na koniec k surovinám, lebo sa môže usadiť na dne nádoby a ťažko sa to rozmixuje.)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • nyja, 31. januára 2010 o 11:53
    hm, čudné chute :-D Fakt neviem, či som taká konzervatívna, ale banán rozmixovaný len s mliekom nemá chybu. snáď možno pridať trocha medu pre tých, ktorí obľubujú sladšie. a prečo mrazený banán? banány mrazením podstatne strácajú na kvalite.
    fornetka, ak potrebuješ minúť banány, skús ich obaliť v pásikoch lístkového cesta. nič iné netreba. keď to upečieš, máš bezva zákusok :) také banánové fornetky :-D


  • forneta, 31. januára 2010 o 15:36
    ked su mrazene, tak nemusite pridawat lad


  • anajka, 3. februára 2010 o 00:26
    Ja robím klasický, spolu rozmixovať banán,mlieko,vanilkový cukor a celé vajíčko.Vtedy sa krásne napení a chutí skvele.


  • nelajsia, 19. marca 2010 o 23:50
    skúsili ste už banán rozmixovat len tak s vodou a pridať škoricový prášok?
    veľmi zdravé.


  • hkbarbie, 17. mája 2010 o 11:50
    vyborny napoj, ja ho robim pre deti, ale bez tej kavy :-) A kombinacia mlieka s bananom je lahodna!


  • viki902, 12. júna 2011 o 11:30
    JE VINIKAJUCÍ!!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist