Rýchy banánový kokteil

Rýchy banánový kokteil
Foto: forneta
fornetaForneta, recept pridal: 17. novembra 2009 9:22Ďalšie jeho recepty

Ozajstný špeciál na pracovné dni. Stačí len všetko spolu zmixovať a môžete si to aj naliať do termosky a zobrať do práce. Ja síce nepracujem, ale zato chodím do školy a musím povedať, že: HmmMMmMM....

Suroviny

2
porcie
2
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Všetko spolu rozmixujeme. (Ten med ale pridáme na koniec k surovinám, lebo sa môže usadiť na dne nádoby a ťažko sa to rozmixuje.)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • nyja, 31. januára 2010 o 11:53
    hm, čudné chute :-D Fakt neviem, či som taká konzervatívna, ale banán rozmixovaný len s mliekom nemá chybu. snáď možno pridať trocha medu pre tých, ktorí obľubujú sladšie. a prečo mrazený banán? banány mrazením podstatne strácajú na kvalite.
    fornetka, ak potrebuješ minúť banány, skús ich obaliť v pásikoch lístkového cesta. nič iné netreba. keď to upečieš, máš bezva zákusok :) také banánové fornetky :-D


  • forneta, 31. januára 2010 o 15:36
    ked su mrazene, tak nemusite pridawat lad


  • anajka, 3. februára 2010 o 00:26
    Ja robím klasický, spolu rozmixovať banán,mlieko,vanilkový cukor a celé vajíčko.Vtedy sa krásne napení a chutí skvele.


  • nelajsia, 19. marca 2010 o 23:50
    skúsili ste už banán rozmixovat len tak s vodou a pridať škoricový prášok?
    veľmi zdravé.


  • hkbarbie, 17. mája 2010 o 11:50
    vyborny napoj, ja ho robim pre deti, ale bez tej kavy :-) A kombinacia mlieka s bananom je lahodna!


  • viki902, 12. júna 2011 o 11:30
    JE VINIKAJUCÍ!!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist