Rýchy banánový kokteil

Rýchy banánový kokteil
Foto: forneta
fornetaForneta, recept pridal: 17. novembra 2009 9:22Ďalšie jeho recepty

Ozajstný špeciál na pracovné dni. Stačí len všetko spolu zmixovať a môžete si to aj naliať do termosky a zobrať do práce. Ja síce nepracujem, ale zato chodím do školy a musím povedať, že: HmmMMmMM....

Suroviny

2
porcie
2
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Všetko spolu rozmixujeme. (Ten med ale pridáme na koniec k surovinám, lebo sa môže usadiť na dne nádoby a ťažko sa to rozmixuje.)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • nyja, 31. januára 2010 o 11:53
    hm, čudné chute :-D Fakt neviem, či som taká konzervatívna, ale banán rozmixovaný len s mliekom nemá chybu. snáď možno pridať trocha medu pre tých, ktorí obľubujú sladšie. a prečo mrazený banán? banány mrazením podstatne strácajú na kvalite.
    fornetka, ak potrebuješ minúť banány, skús ich obaliť v pásikoch lístkového cesta. nič iné netreba. keď to upečieš, máš bezva zákusok :) také banánové fornetky :-D


  • forneta, 31. januára 2010 o 15:36
    ked su mrazene, tak nemusite pridawat lad


  • anajka, 3. februára 2010 o 00:26
    Ja robím klasický, spolu rozmixovať banán,mlieko,vanilkový cukor a celé vajíčko.Vtedy sa krásne napení a chutí skvele.


  • nelajsia, 19. marca 2010 o 23:50
    skúsili ste už banán rozmixovat len tak s vodou a pridať škoricový prášok?
    veľmi zdravé.


  • hkbarbie, 17. mája 2010 o 11:50
    vyborny napoj, ja ho robim pre deti, ale bez tej kavy :-) A kombinacia mlieka s bananom je lahodna!


  • viki902, 12. júna 2011 o 11:30
    JE VINIKAJUCÍ!!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovensko má 17 rôznych názvov pre jeden malý kúsok uvareného čreva
Aký máme vlastne my Slováci vzťah k zabíjačkovým špecialitám, aké preferujeme chute, aké sú pre ten-ktorý kraj tie pravé jaternice, klobásy, tlačenky, čo vonia viac mužom a čo ženám a rezonuje ešte pojem zabíjačková sezóna medzi Dunajom a Tatrami tak, ako tomu bolo kedysi?

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist