Rýchly jablkový koláč

Rýchly jablkový koláč
Foto: damisa
damisaDamisa, recept pridal: 26. decembra 2011 22:32Ďalšie jeho recepty

Na hrnčekové koláče je veľa receptov, mne sa osvedčil tento tak ho tu ukladám

Suroviny

1
porcia
15
minút
príprava
25-30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Celé vajíčka rozmiešame v mlieku pridáme cukor, van.cukor,olej a rozmiešaný kypriaci prášok s múkou, všetko dobre premiešame

2

rozotrieme na plech, ktorý sme vymastili a vysypali múkou, alebo dáme papier na pečenie
Rýchly jablkový koláč - obrázok 2

3

navrch porozkladáme postrúhané jablká a posypeme škoricou /môže sa dať hocijaké ovocie podľa chuti/ a upečieme
Rýchly jablkový koláč - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (3,3 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 28. decembra 2011 o 14:45
    jednoduché, rýchle a isto dobré


  • mari0071, 2. augusta 2013 o 06:37
    mňam :)


  • damisa, 3. augusta 2013 o 20:07
    :D


  • marianne, 3. augusta 2013 o 20:10
    mama strasne rada a casto piekla tento kolac,bol jej oblubeny,priznam moj uz menej, som ho z detstva prejedena,ale ked ho ma spraveny nepohrdnem....:-)


  • monullik, 6. marca 2014 o 19:02
    mňaam ďakujem za skvelý a rýchli recept, dnes som bola v špajzke pozrieť koľko nám zostalo jabĺčok. Veľa ich nebolo a tak ma štvalo, že neviem čo s nimi :) no potom som pozrela sem, našla Váš receptík a už je aj upečený a stihli sme z neho aj ochutnať :) je parádny. Páči sa mi, že cesto je hustejšie a tak mu nevadí ani štavička z jabĺčok :) už je v KK :)


  • damisa, 7. marca 2014 o 16:08
    potešilo ma, že koláč chutil. Mám tu ešte jeden hrnčekový s celým makom aj ten je výborný.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist