Rýchly jablkový koláč

Rýchly jablkový koláč
Foto: damisa
damisaDamisa, 65 ročná žena, recept pridala: 26. decembra 2011 22:32Ďalšie jej recepty

Na hrnčekové koláče je veľa receptov, mne sa osvedčil tento tak ho tu ukladám

Suroviny

1
porcia
15
minút
príprava
25-30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Celé vajíčka rozmiešame v mlieku pridáme cukor, van.cukor,olej a rozmiešaný kypriaci prášok s múkou, všetko dobre premiešame

2

rozotrieme na plech, ktorý sme vymastili a vysypali múkou, alebo dáme papier na pečenie
Rýchly jablkový koláč - obrázok 2

3

navrch porozkladáme postrúhané jablká a posypeme škoricou /môže sa dať hocijaké ovocie podľa chuti/ a upečieme
Rýchly jablkový koláč - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (3,8 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 28. decembra 2011 o 14:45
    jednoduché, rýchle a isto dobré


  • mari0071, 2. augusta 2013 o 06:37
    mňam :)


  • damisa, 3. augusta 2013 o 20:07
    :D


  • marianne, 3. augusta 2013 o 20:10
    mama strasne rada a casto piekla tento kolac,bol jej oblubeny,priznam moj uz menej, som ho z detstva prejedena,ale ked ho ma spraveny nepohrdnem....:-)


  • monullik, 6. marca 2014 o 19:02
    mňaam ďakujem za skvelý a rýchli recept, dnes som bola v špajzke pozrieť koľko nám zostalo jabĺčok. Veľa ich nebolo a tak ma štvalo, že neviem čo s nimi :) no potom som pozrela sem, našla Váš receptík a už je aj upečený a stihli sme z neho aj ochutnať :) je parádny. Páči sa mi, že cesto je hustejšie a tak mu nevadí ani štavička z jabĺčok :) už je v KK :)


  • damisa, 7. marca 2014 o 16:08
    potešilo ma, že koláč chutil. Mám tu ešte jeden hrnčekový s celým makom aj ten je výborný.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist