Rýchly jablkový koláč

Rýchly jablkový koláč
Foto: damisa
damisaDamisa, recept pridal: 26. decembra 2011 22:32Ďalšie jeho recepty

Na hrnčekové koláče je veľa receptov, mne sa osvedčil tento tak ho tu ukladám

Suroviny

1
porcia
15
minút
príprava
25-30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Celé vajíčka rozmiešame v mlieku pridáme cukor, van.cukor,olej a rozmiešaný kypriaci prášok s múkou, všetko dobre premiešame

2

rozotrieme na plech, ktorý sme vymastili a vysypali múkou, alebo dáme papier na pečenie
Rýchly jablkový koláč - obrázok 2

3

navrch porozkladáme postrúhané jablká a posypeme škoricou /môže sa dať hocijaké ovocie podľa chuti/ a upečieme
Rýchly jablkový koláč - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (3,8 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 28. decembra 2011 o 14:45
    jednoduché, rýchle a isto dobré


  • mari0071, 2. augusta 2013 o 06:37
    mňam :)


  • damisa, 3. augusta 2013 o 20:07
    :D


  • marianne, 3. augusta 2013 o 20:10
    mama strasne rada a casto piekla tento kolac,bol jej oblubeny,priznam moj uz menej, som ho z detstva prejedena,ale ked ho ma spraveny nepohrdnem....:-)


  • monullik, 6. marca 2014 o 19:02
    mňaam ďakujem za skvelý a rýchli recept, dnes som bola v špajzke pozrieť koľko nám zostalo jabĺčok. Veľa ich nebolo a tak ma štvalo, že neviem čo s nimi :) no potom som pozrela sem, našla Váš receptík a už je aj upečený a stihli sme z neho aj ochutnať :) je parádny. Páči sa mi, že cesto je hustejšie a tak mu nevadí ani štavička z jabĺčok :) už je v KK :)


  • damisa, 7. marca 2014 o 16:08
    potešilo ma, že koláč chutil. Mám tu ešte jeden hrnčekový s celým makom aj ten je výborný.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist