Rýchle langoše (fotorecept)

Rýchle langoše (fotorecept)
Foto: tatranka
tatrankaTatranka, recept pridal: 7. júla 2010 12:54Ďalšie jeho recepty

Vlastne ani neviem ako som recept získala.Na langoše mám receptov viac,ale tento sa mi osvedčil.

Suroviny

60
minút
príprava

Postup prípravy receptu

Vlažné mlieko,droždie, lyžice cukru,lyžice hladkej múky,zamiešame a necháme vykysnúť.Do múky pridáme sódu,jogurt,soľ a nakysnuté droždie.Vlejeme a vypracujeme vláčne cesto,ktoré necháme asi pol hodinky nakysnúť. Vyklopíme na pracovnú dosku a rozdelíme asi na 14 častí.Urobíme z nich na pomúčenom lopáry bochničky,ktore trochu rozváľkame a necháme ešte asi desať minút kysnúť.
Rýchle langoše (fotorecept) - obrázok 1

Tieto keď trochu nakysnú pomastenými rukami roztiahneme a vkladáme do horúceho oleja.
Rýchle langoše (fotorecept) - obrázok 2

Upečené langoše ukladám na papierové utierky,aby som odsala prebytočný tuk.
Rýchle langoše (fotorecept) - obrázok 3

Upečené langoše,horúce potieram zmesou roztlačeného cesnaku,soli a vody.Posypem nastrúhaným syrom,kyslou smotanou,kečupom. Ak ich mám veľa zvyknem ich aj namraziť,bez potretia a posýpky.Ohrejem V MR a potom pokračujem v dochucovaní ako po upečení.
Rýchle langoše (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

113 komentárov k receptu
  • bojar, 7. júla 2010 o 13:20
    vyskušam, langoše milujem


  • morenajea, 7. júla 2010 o 13:34
    mňaaaaaaaaaaaaaaaaam


  • evusik, 7. júla 2010 o 13:48
    langoše milujem, len by mi ich musel niekto straviť.... pekný foto postup


  • zdezda, 7. júla 2010 o 16:16
    :-))))) super recept, aj ja ich robievam, keď mi zostane cesto, dám ho do chladničky a robím na druhý deň, čerstvé sú najlepšie :-)))


  • tatranka, 7. júla 2010 o 18:12
    To máš pravdu zdezda.Najchutnejšie sú rovno z panvice po opekaní..
    Evušik ďakujem za milý komentárik.
    Morenaeja aj ja milujem langoše.
    Bojar skús,neoľutuješ.


  • rebelka50, 7. júla 2010 o 19:43
    Recept je vyskusany,langose su z neho vyborne :-))))) tak zelam vsetkym dobru chut!


  • janger, 7. júla 2010 o 20:08
    Mnam, to by som si dala! S tatarskou omackou a so syrom. A samozrejme s cesnalom. Ked ideme na Slovensko, tak si langose nikdy neodpustime!


  • janger, 7. júla 2010 o 20:09
    oprava: s cesnakom :-)))


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 7. júla 2010 o 21:49
    Tiež som dnes musela tento recept HNEĎ vyskúšať, suroviny som zadala do sms hlavnému konzumentovi, aby ich kúpil po ceste domov. Už sú v bruškách, návšteva nám výdatne pomohla, dokonca sa do nich pustil aj náš dva a pol ročný synček. Paráda, ďakujem za výborný nápad a recept! :-)


  • marika33, 7. júla 2010 o 22:20
    vyzera super, aj u nas maju langoše velky uspech , tak isto vyskušame ,dakujem


  • sjuz, 8. júla 2010 o 09:06
    recept vytlačím, na večeru pripravím :), ďakujem za nápad


  • hera, 8. júla 2010 o 09:54
    Mnam! Najviac sa mi pacia na jesennych trhoch -zahreju,krasne vonaju a zasytia.Za nimi pohar kefiru alebo kysleho mlieka ale niekedy aj cervene vinko alebo pivo pochuti.Dakujem za pripomenutie .


  • alexdidi, 8. júla 2010 o 17:45
    Dnes som robila langoše podľa tvojho receptu pre vnúčika/na prázdninách/ a manžela, samozrejme aj ja som ochutnala a boli výborné.Mám vlastne taký istý recept, aj podľa neho ich robím, s tým rozdielom,že cesto má stáť v chladničke v mikrot. sáčku aspoň 6 hodín a nikdy mi nenapadlo, že to tak nemusí byť...takže vďaka...


  • evanaaa, 8. júla 2010 o 18:16
    Práve na to som sa chcela opýtať, myslela som, že každé cesto na langoše musí odstáť v chladničke a robiť až na druhý deň. Mám ich rada s cesnakom, ostatné nemusím, potom mi už nepripadajú také langošovské. Ale ako viem, mnohí majú radšej syr a kečup.


  • stefani11, 8. júla 2010 o 18:25
    Langoše som robila veľmi málo,ale tieto určite vyskúšam.Ďakujem za recept.


  • haston, 8. júla 2010 o 19:24
    aj ja mám rád langoše len s cesnakom, ale málokedy ich jedávam. asi urobím na večeru zajtra.


  • jezibabka1, 8. júla 2010 o 19:48
    @tatranka došla som z robotky a napísala som Ti komentár približne v tomto znení: " som unavená ako kuon, simultánne kôň, ale aj tak si ich idem urobiť".:))) v tom kuonovom stave som asi zabudla kliknúť políčko "pridaj":)))), ale teraz už nezabudnem, lebo tie langoše akurát papáme a sú MŇAM! a idem kliknúť "pridaj" :))))))))


  • bambulka51, 8. júla 2010 o 22:09
    Babuľky ja by som si ich tiež rada dala ale bohužiaľ by som ich už len sama papala.Urobím zajtra ahojte......


  • bambulka51, 8. júla 2010 o 22:10
    Joj ,pravdaže aj chlapci.....


  • evanaaa, 9. júla 2010 o 00:17
    Čítam všade komentáre a hľadám, kde sa podela ježibabka a ona, chúďa, bola v robote,celkom som zabudla, dúfam, ježibabočka, že nám svoj prvý dojem sprostredkuješ, ak sa vyspíš, čakáme.


  • tatranka, 13. júla 2010 o 19:43
    Je ohromné jezibabka1,že si si aj unavená robila langošíky.Sú naozaj rýchle a výborné.Dúfam,že chutili.


  • ywett4, 19. júla 2010 o 21:34
    tak toto určite zajtra vyskúšam a potom dám vedieť že ako ????? ale až zajtra díky a papá


  • tatranka, 24. júla 2010 o 10:21
    @ywett4 zabudla si napísať,ako ti chutili langoše.Napíš!


  • heureka, 19. augusta 2010 o 12:08
    Dneska som upiekla Balatonské lángose,ale tie si vyskúsam urcite.
    Ja mám tiez vlastny recept,ale este vzdy hladám to najlepsie.


  • slavka3005, 2. novembra 2010 o 19:09
    mňam hneď zajtra vyskúšam.....................napíšem ako chutili........


  • anairda3, 5. apríla 2011 o 18:54
    cestíčko super, mäkučkéééé, jemnučké, na to, že som to robila prvý krát v živote a kysnuté cesto asi 5x, super sa vydarili. Jediné, čo sa rodinke nepozdávalo, vraj boli dosť sladké, hneď si na nich predstavili nutellu. Pritom my ani slané veľmi nemusíme :-) Ale to je len náš dojem, inak dávam jednotku z x-hviezdičkami!!! :-D


  • roiboos, 15. júla 2011 o 12:25
    Pridávam sa k radostným ováciám :-))) I my sme skúšali langoše po prvýkrát. Pomohli sme si Vaším receptom, Tatranka, a neostáva nám s manželom nič iné, ako vyjadriť pochvalu nad dokonalým pomerom surovín, skvelou chuťou výsledku a nezabudnuteľným kulinárskym zážitkom. :-)))


  • tatranka, 15. júla 2011 o 19:53
    @roiboos ,vždy keď dostanem spokojnú odozvu na recept,veľmi sa poteším.Zatiaľ to bolo len v rámci spokojnosti,čo ma veľmi teší.
    @anairda tiež som si až dnes našla tento kladný príspevok od teba.Veľmi sa teším.


  • zdenula222, 16. júla 2011 o 10:45
    práve ich robím mňam...


  • mrsl, 7. augusta 2011 o 18:22
    hmm. toto musim vyskusat!


  • jahu348, 15. augusta 2011 o 12:16
    Prave ich robim k obedu :-)


  • tatranka, 15. augusta 2011 o 14:35
    @jahu348 už je dávno po obede,keď som našla tvoj odkaz v pošte.Dúfam že vám langoše chutili.


  • heureka, 21. augusta 2011 o 12:28
    Mám viac receptov na langos,ale teraz vyskusam tento recept!


  • ivan621, 1. októbra 2011 o 07:48
    Práve si zarábam cesto ,je to prvý krát čo ich idem robiť ,dúfam že sa podaria


  • tatranka, 1. októbra 2011 o 18:07
    Nie je dôvod,pokiaľ dodržíš receptúru,aby si ti nevydarili.Želám,aby ti chutili tak,ako aj nám. Napíš výsledok.


  • ivan621, 4. októbra 2011 o 17:10
    tak na prvý krát sa podarili ,chuťbola dobrá ešte troška tvar vycibrím a kúpim väčšiu panvicu ,,dakujem za recept :-)


  • zuzula2, 7. októbra 2011 o 16:16
    akurat cakam kym sa mi spravi kvasok :-) robim rovno dvojitu davku lebo u nas langose milujeme :-) kedze ich nesiem na chatu v pondelok napisem ako chutili.


  • tatranka, 7. októbra 2011 o 19:08
    @zuzula2 langoše sa ti určite podaria,pokiaľ dodržíš poctivo receptúru.Budem čakať tvoj odkaz na recept.


  • tatranka, 7. októbra 2011 o 19:09
    @ivan621 čakala som,či sa neozveš,ako sa ti vydarili langoše.Predpokladám,že chutili.


  • zuzula2, 11. októbra 2011 o 23:05
    tak langose sa vydarili, recept je fantasticky, langose su uplne makulinke a fajnuckove. chutili uplne dokonale dobre :-) odteraz robim len tieto....


  • tatranka, 12. októbra 2011 o 16:54
    @zuzula2 teším sa,že sa ti recept páči.Aj ja od určitej doby robím len tento recept.Je rýchly a dobrý.


  • gabulenka, 28. októbra 2011 o 22:17
    Pani TATRANKA, neviete mi poradiť, prečo mi tie moje langoše nenafúkli? Robila som ich 1.krát. Vďaka
    Gabi


  • tatranka, 28. októbra 2011 o 22:44
    @gabulenka môže to byť nedostatkom horúceho oleja ,ale aj množstvom oleja.Ak ho je málo,cesto sa nemá v čom nafúknuť.Žiaľ langoše musia plávať v oleji.Preto tie papierové obrúsky na odsatie oleja.Inú chybu nepredpokladám.


  • mariaklara, 3. novembra 2011 o 23:00
    Perfektné, vyskúšam.


  • foska, 17. novembra 2011 o 08:17
    Dakujem za recept, robila som presne podla postupu a manzel sa zalizoval :)


  • ivan621, 16. decembra 2011 o 10:41
    tak som sa pustil znova do langošov,podarili sa boli fajn


  • tatranka, 16. decembra 2011 o 12:50
    @foska @ivan621 teším sa,že sa vám recept na langoše páči.


  • foo, 12. januára 2012 o 19:29
    zajtra vyskúšam, ďakujem za recept :)


  • anika25, 27. januára 2012 o 20:35
    dakujem za recept je super:-))))


  • tatranka, 28. januára 2012 o 09:16
    @anika25 potešilo ma,že si spokojná s receptom.


  • gvozdik, 11. marca 2012 o 19:16
    má to u mňa úspech.... Dakujem za recept :)


  • modrykamen, 14. marca 2012 o 16:44
    S receptami je to tak. Najskôr sa ti zapáči, potom vyskúšaš a dakde založíš. A potom sa musí objaviť rovnaký, aby si si spomenul ako dobre predtým chutil. Ďakujem za pripomenutie.


  • skockostraka, 27. mája 2012 o 20:01
    supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer


  • petra83, 22. júna 2012 o 16:05
    najlepší recept na langoše :-)


  • tatranka, 22. júna 2012 o 19:14
    @petra 83 juhúúúúúúúúúúúú...teším sa,že sa ti recept páči.


  • frauakbari, 15. júla 2012 o 15:08
    @tatranka ,vynikajúce boli tvoje langoše aj keď postáli do druhého dňa,dala som ich ohriať do MR....super,super,super :P


  • tatranka, 16. júla 2012 o 14:15
    @frauakbari ďakujem,že si mi dala vedieť,že sa ti recept páčil.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 56 komentárov)
  • miskech69, 17. júla 2012 o 10:38
    mnam mam rad langose uz ich mam hotove a su vyborne mnamky.


  • tatranka, 17. júla 2012 o 12:06
    @miskech69 teším sa.


  • titibatorova, 15. augusta 2012 o 10:48
    do cesta som dala miesto jogurtu acidko,a vykyslo prenadherne,prave sa chystam na vyprazanie a papanie,som zvedava ake budu :)


  • tatranka, 15. augusta 2012 o 12:08
    @titibatorova určite výborné.To acitko by tam nemalo vadiť.


  • lusinkab, 10. septembra 2012 o 16:07
    mila @tatranka robila som uz niekolko krat langose ale nikdy to nebolo ono.Dnes som sa dostala k tomuto receptu kedze som si ho davnejsie odlozila,ze vyskusam aj tento.No a jednu vec viem isto uz podla ineho receptu ani skusat nebudem :-) vynikajuce,vlacne,perfektne a hlavne su naozaj ako je v nadpise rychlo hotove.Dakujem velmi pekne za uzasny receptik.Pridavam aj fotku ale neviem ci sa ukaze :-)



  • tatranka, 10. septembra 2012 o 19:17
    @lusinkab presne takto ako ty som reagovala pri prvom spracovani tohto receptu.Vtedy som si povedala,že už žiaden iný recept skúšať nebudem.Som s nim spokojná.Je rýchly,chutný.Teším sa,že zdielaš práve takýto istý dojem.


  • lusinkab, 11. septembra 2012 o 05:02
    No tie langose su uzasne :-) uz som posunula tento recept dalej niekolkym mojim znamym kedze takyto uzasny recept nesmie byt prehladnuty :-)este raz dakujem :-)


  • tatranka, 11. septembra 2012 o 12:11
    @lusinkab Tešíma to,To je naozaj poklona.


  • frezia, 17. septembra 2012 o 12:19
    Vyzeraju super,urobim!


  • jeanine, 23. septembra 2012 o 14:29
    výýýýborný recept, ešte lepšie langoše. ďakujem za neho :)


  • tatranka, 23. septembra 2012 o 15:02
    @jeanine teším sa,že si bola spokojná.To je cieľ týchto osvedčených receptov.Preto mám rada recepty s foto-dokumentáciou,lebo tam vidím,ako recept naozaj má výsledne vyzerať.Veľmi mi to pomáha a myslím že aj druhí sú na tom tak isto.


  • danavelkna, 11. októbra 2012 o 17:46
    perfektný recept, mám skorotaký istý od mamy (ide tam aj vajce a je bez sódy), ale tam píše, že cesto má stáť 6 hod. a na to som lenivá čakať, takže skúšam ten váš pani Tatranka, už kysne cesto :-) ale keďže som experimentáror, tak som ich vyskúšala z celozrnnej špaldovej hladkej múky, takže uvidíme :-) dám vedieť ako to dopadlo Ďakujem :-)


  • tatranka, 11. októbra 2012 o 18:05
    @danavelkna nech sa ti langoše vydaria.Ja robím len tento recept.Preto ich mám rada,že sú rýchle.


  • danavelkna, 12. októbra 2012 o 09:44
    naozaj rýchly recept a vyšlo to dobre :-), hoci z celozrnnej múky sú o máličko hutnejšie, ale aj tak boli mäkučké a chutné. Budem sa držať vášho receptu. Ja som nemala jogurt, tak som dala kyslú smotanu, ale nabudúce vyskúšam s jogurtom :-). Keď sa odsaje tuk s obrúskami, tak to nie je až také ťažké jedlo :-). Skúste aj vy celozrnnú múku, zaujímalo by ma, či by to bola pre vás menej atraktívna verzia. Zaujíma ma váš názor kvôli rodičom :-), sú konzervatívny v stravovaní. Ďakujem ešte raz za recept:-)


  • tatranka, 12. októbra 2012 o 13:55
    @danavelkna teším sa tvojej odpovedi.Recepty sú na to,aby sa vylepšovali menili.Ináč,by sme do dnes jedli len zabitého mamuta opečeného na ohni.Si šikovná a veru tvoju variantu s celozrnnej múky skúsim.Je zdravšia a to že boli langoše hutnejšie,pridám snáď trochu viac jogurtu.


  • danavelkna, 14. októbra 2012 o 12:48
    jej vaše slová ma potešili, som rada, že sa dáte na tú celozrnnú variantu :-) dajte vedieť ako to dopadlo :-)


  • andys, 30. októbra 2012 o 20:07
    Vyskúšané, uložené v KK, lebo všetkým chutili :)


  • tatranka, 31. októbra 2012 o 21:52
    @andys teším sa.Aj ja tento variant langošov robím rada.


  • havino, 3. novembra 2012 o 17:41
    výborné langoše @tatranka , pravý langoš , aký má byť, neviem či som vôbec kedy lepšie jedla, kraje ,ako páperová slaná šiška, strede chrumkavé, recept je dokonalý, nič som nepridávala, s cestom sa výborne pracovalo, hlavne som ho mala v chladničke,ako som chcela, že si cesto pripravím deň vopred, vložila som ho po viac ako pol hod kysnutia do naolejovaného sáčku, chutili všetkým, iné už skúšať nebudem, pretože recept mám odskúšaný, posúvam dalej, dakujem


  • tatranka, 3. novembra 2012 o 19:26
    @havino teším sa veľmi.Takýto dovetok k receptu,je moje vysoké kulinárske vyznamenanie.Ďakujem.


  • sichema, 6. novembra 2012 o 13:59
    V recepte je napísané "Vlažné mlieko,droždie, lyžice cukru,lyžice hladkej múky..." koľko lyžíc? dve lyžice, tri lyžice, alebo je to preklep a je to lyžica cukru?


  • tatranka, 6. novembra 2012 o 17:45
    @sichema vieš recept začínam kváskom.Do teplého mliečka lyžica,kr.cukru,lyžica hl. múky, / tá podporuje rýchle kysnutie kvásku / a droždie.
    A potom už do množstva múky pridávaš ostatné ingrediencie plus kvások o ktorom som teraz písala.Vieš,ja všetky kysnuté cesta robím s takýmto kváskom.P jednej lyžici,cukru,múky droždia,mlieko,alebo vodu.Na kysnutie s vodou robievam chlieb,alebo bagety.
    Dúfam,že som ti vysvetlila to,čo si potrebovala vedieť.Pa.Daj vedieť!


  • havino, 6. novembra 2012 o 22:54
    @sichema , dovolím si ti to vysvetliť, minulý týžden som ich robila, ja ked vidím v recepte určitú dávku mlieka, to mlieko si odmerám a zohrejem na vlažné, z toho množstva mlieka odoberiem deci,aj menej, zalejem kvasnice, ja dávam len kávovu lyžičku cukru, zamiešam, kvasnice s deci mliekom, ja zasypávam hladkou múkou,poprášim, ale skús, ako @tatranka radí, vmiešaj do kvasníc s mliekom aj múku, prikry tanierikom a nechaj vykvasiť, ostatné suroviny dáš do misy, pridáš vykvasený kvások, miešaš a necháš kysnúť, toho mlieka, môžeš mať aj málo,alebo dosť, záleží od múky, koľko ti tekutiny vsaje, cesto musí byť vláčne, nie tuhé


  • sichema, 6. novembra 2012 o 23:40
    Ďakujem za vysvetlenie, aj za receptík. Dnes som spravila langoše a dostala som pokarhanie za to, že tak málo :) Výborný recept.


  • tatranka, 7. novembra 2012 o 10:24
    @sichema ďakujem za komentárik a odpoveď.Teším sa,že chutilo.


  • anina6, 8. novembra 2012 o 08:05
    dnes ich idem vyskúšať, tak držte palce.


  • kika699, 1. januára 2013 o 11:19
    super, super asi najlepsi recept na langoše :)


  • tatranka, 1. januára 2013 o 19:29
    @kika699 urobila si mi veľkú radosť svojim konštatovaním.


  • tamik, 3. januára 2013 o 13:45
    už dosť dlho som chcela urobiť langoše a dnes som ich robila podľa tohto receptu....fakt skvele!!! :) cesto mi vyšlo super aj chuťovo boli dobré, len som ešte ako začiatočník nešikovná v ich vytváraní a preto boli hrubšie ako som pôvodne chcela, ale nevadí :D


  • tatranka, 3. januára 2013 o 16:17
    @tamik pokiaľ boli chutné,postupne prídeš na techniku ich robenia.Veď na všetko treba určitú prax a langoše ne sú výnimka.


  • serena, 9. januára 2013 o 04:44
    langoše su fantastické,vyskušala som , ukladám


  • modrykamen, 9. januára 2013 o 05:56
    Zasa sa vraciam k tomuto fantastickému receptu, ale nie pre recept, ale pre "tatranku",mojej receptárovej hviezde, ktorej recepty nemajú chybu, sú perfektné a ten ohlas. Vraciame sa k nemu už dva roky.


  • tatranka, 9. januára 2013 o 13:27
    @modrykamen tvoj komentárik ma oslovil a veľmi sa mu teším,že som pre teba na tejto stránke,na ktorej som už dlho neuverejnila recept,užitočná.
    Rada by som niečo pridala,ale keď sa už rozhodnem,zistím,že podobných receptov je tu veľa.No ja sa naozaj pousilujem.
    Tebe za dodanie chuti a elánu ďakujem.


  • vladokk, 10. januára 2013 o 10:35
    ďakujeme odskúšame ;)


  • jana3, 20. januára 2013 o 18:54
    super suu:)


  • tatranka, 22. januára 2013 o 16:31
    @jana3 teším sa,že si pochválila a že chutia.


  • martamm, 8. marca 2013 o 18:40
    Práve zajtra sa chystám robiť lángoše, takže Tvoj recept skúsim, dúfam, ze sa vydaria :)


  • katrin21, 14. marca 2013 o 09:36
    vcera som ich skusala, su dobre, ale malo slane.. nabuduce musim dat do cesta viac soli, stipka je malo, tu potom take bez chuti,ale inak cesto je dobre..... Vyslo mi ale po pol hodine kysnutia len 12 mensich bochnickov , mozno zato, ze som robila zo suseneho droždia, nenakyslo tak.... ale chutilo, uslo sa aj susedom :)


  • nika200, 20. marca 2013 o 12:57
    Vynikajuce a rychle :)


  • ludmilam, 30. marca 2013 o 17:41
    Skúšala som viac receptov na lángoše, ale tieto boli naozaj fantastické. Rýchle a veľmi chutné. Aj dávka je akurát pre moju rodinu, že sa zjedli naraz a nebolo čo odkladať. Ďakujem krásne za recept, už ho mám odložený :)


  • mesiar50, 30. marca 2013 o 17:54
    Zbožňujem langoše,dokonca som ich robil aj tu v NL.
    Ale,že som sa stretol v tomto recepte z mnohými pozitívnymi názormy tak si recept presuniem do Kk.
    Onedlho vyskúšam určite.@Tatranka prajem ti pokojné
    a veselé velkonočné sviatky.
    Za RCP vrelé díky


  • tatranka, 30. marca 2013 o 19:38
    Aj tebe s tvojimi blízkymi želám peknú a pokojnú Veľkú noc.A ke´d Veľkonočné dobroty sa minú,určite príde rad aj na môj recept rýchlych langošov.Robím ich rada a veľmi nám chutia.


  • tatranka, 30. marca 2013 o 19:41
    @ludmilam veľmi sa teším,že sa ti môj recept na langoše páči a že si s nimi spokojná.Zatiaľ som mala na ne len kladné odozvy.Aj ja keď som sa k tomuto receptu dostala po prvej skúsenosti s receptom som bola veľmi spokojná.Teraz už robím len tieto langoše.


  • mesiar50, 1. apríla 2013 o 12:22
    @tatranka
    Milá tatranka.Dnes som robil lángoše podla tvojho
    receptu.Lángoše sa vydarili na 1*
    Potvrdili to aj moji traja spolubývajúci kolegovia
    ktorých som ponúkol.
    Ďakujem ti za skvelý recept.Pozdrav Ti posielam z
    Nizozemia.


  • tatranka, 1. apríla 2013 o 15:50
    @mesiar50 teším sa ako malá slečna,že si spokojný s receptom.No ak chutili aj spolubývajúcim,niečo na tom bude,že sú naozaj dobré.Tá 1 s tou hviezdičkou sa mi ráta.Ďakujem za pozdrav z Nizozemia.
    Nech sa ti darí!


  • mesiar50, 1. apríla 2013 o 16:18
    Pochvala je na správnom mieste.Bezpochyby patríš u mňa medzi elitné kuchárky na vareche.
    Áno .Spolubývajúci boli v tomto prípade porota.
    Prajem ti všetko dobré.


  • tatranka, 1. apríla 2013 o 22:47
    @mesiar50 Ďakujeeeeeeeeeeeeeeeem.


  • ariela6, 25. apríla 2013 o 23:23
    Tatranka dnes som robila tvoje langoše vydarili sa skušala som už mnoho receptov ale tento tvoj je asi najlepši mam mnoho tvojích receptov uloženych a som rada že si tu na vareche a dufam že aj nadalej zostaneš medzi nami a budeme sa tešit na tvoje dalšie recepty myslim tim že sa neodhlasiš ako to urobili niektore dobre kucharky ich recepty mi chybu ale som rada že je tu ešte vela dobrych inych kucharok aj kucharov ako je mesiar50 gordonko a iny


  • tatranka, 26. apríla 2013 o 15:41
    @ariela6 svojimi riadkami si ma veľmi potešila,povzbudila.Vieš moja,teraz sa razí zdraví trend v kuchyni a ja veru varím klasickú- vlastne starú kuchyňu.Sú to mladé gazdinky,ktoré už varia vlastne pre zdravie,čo je správne.Ja sa snažím,ale my starší,/hlavne manžel/ nie rád si zvyká na novoty a preto musím všelijako rozmýšľať,aby som ho zdravo prekabátila.
    Vidím,že viac starších Varecháčov tu už nie je.Ale ver,že nie asi pre to že by nechceli,ale ponúkli to najlepšie zo svojej kuchyne a teraz už len sporadicky sem tam recept pridajú.Viem to podľa svojho správania na Vareche.Sama vidíš,že veľa receptov sa opakuje.
    No na Vareche samozrejme ostávam a možno sa mi ešte pár dobrých,chutných a aj pekných receptov podarí pridať.Ďakujem ti za pekné slová.


  • simonkamatkova, 15. júna 2013 o 12:54
    Boli výborne :)


  • tatranka, 15. júna 2013 o 19:13
    Teší ma to.


  • syrynka6, 19. augusta 2013 o 15:49
    Langoše som robila prvý krát a podľa tohto receptu. Boli vynikajúce a všetkým chutilo... Som rada, že som sem zablúdila ;)


  • tatranka, 19. augusta 2013 o 16:10
    @syrynka6 teší ma,že ti moje langoše chutili.


  • merlinja, 5. januára 2014 o 21:26
    ááááááááááááááááááááá!!!! oslintala som si obrazovku :o)


  • will, 6. apríla 2014 o 15:43
    ďakujem za skvelý recept postupoval som presne podľa Vašich inštrukcií.
    Pozrite na moju profilovú fotografiu


  • tatranka, 7. apríla 2014 o 13:55
    No čo dodať? Niekde sa stala chyba.To si si asi veľmi nepochutnal.Ak si prečítaš referencie,nemalo to takto dopadnúť.Myslím,že ich budeš musieť skúsiť na novo,alebo iný recept.Ja robím len tieto a sú naozaj výborné! No myslím,že ti to náladu nepokazilo.Takýchto sklamaní na tanieri bude určite ešte viac.Viem to z vlastnej skúsenosti.No nikdy som sa nevzdávala a vytrvalo som sa púšťala na novo do práce.
    Bolo by jednoduchšie ti neodpovedať a nechať odznieť tvoje sklamanie z receptu.No nie som pštros,aby som strkala hlavu do piesku nad tvojim nezdarom.
    Určite sa stala niekde chyba.Držím ti palec.Maj sa dobre a nezanevri na langoše.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v Bulharsku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Alex37 píše o bulharskej Veľkej noci.

Veľká noc v Kanade
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. O kanadskej Veľkej noci píše Kecemis.

Veľká noc v chorvátskej Dalmácii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Andrea2005 z Chorvátska.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist