Rybacia nátierka

Rybacia nátierka
Foto: js9mxd
js9mxdJs9mxd, recept pridal: 20. marca 2010 8:16Ďalšie jeho recepty

Návod na chutné raňajky, ktoré zvládnu aj muži alebo deti. U nás doma ju mávame skoro každý víkend, vtedy nevadí zápach cibule.

Suroviny

4
porcie
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Najskôr vymiešame syr, maslo, paštétu a horčicu do hladkej masy, potom pridáme rybičky a cibuľu. Všetko dobre premiešame. Kto chce pridá trochu korenia a soľ. Podávame s pečivom alebo chlebom. Na koniec pokvapkáme citrónovou šťavou.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

10 komentárov k receptu
  • bambulka51, 20. marca 2010 o 17:31
    No asi by som si dala povedať,vyskúšam.Páči sa mi tam tá pečeňovka,asi to dobre zahustí.


  • 58vlasta, 20. marca 2010 o 20:12
    Tiež robievam takúto rybaciu nátierku, ale bez pečeňovky. Myslím, že škoda kaziť rybaciu chuť, ale každému, jak je libo... Minule som kúpila údenú makrelu, že tiež urobím nátierku alebo rybací šalát. No ale zostalo len pri chcení. Tak mi zachutila, keď som ju ,,okoštovala", že nebolo nič ani z nátierky ani zo šalátu. Ani makrela nezostala, skončila v mojom maškrtnom bruchu...


  • sjuz, 20. marca 2010 o 20:17
    My máme najradšej tuniaka vymiešaného s nátierkovým maslom s cibuľkou, a so šťaavou z citróna. Jednoduché a veľmi chutné. Robievala som aj takto, ale to sa mi zdalo už priveľa chutí dokopy...


  • martina34, 20. marca 2010 o 20:32
    ja som tiež robievala dosť často rybaciu nátierku - klasika bez pečeňovky, niekedy som dala na jemno posekanú kyslú uhorku, no prešla som na inú variantu rýb, čo mi chutí ešte viac a je to zdravšie, vyskúšaj. Urobím si zeleninový šalát, ľadový šalát alebo čínska kapusta, paradajka, paprika a do toho dám rybičky buď v oleji alebo v paradajkách alebo vo vlastnej šťavy, čo chladnička dá, dobre to premiešam a je hotovo... mňam


  • bambulka51, 21. marca 2010 o 06:47
    Martinka,až máš,napíš viacej receptov so šalátom,prosím...ide jaro,treba schudnúť.


  • tinca, 21. marca 2010 o 09:08
    Aja ja robím, ale bez tej pečeňovky.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 4 komentárov)
  • martina34, 21. marca 2010 o 17:11
    určite nejaké pridám, len u mna je ten problém, že nikdy neurobím rovnaký, tak to je tak ako chladnička dá a aká je práve zeleninka


  • carioca, 21. marca 2010 o 19:39
    rybacia natierka je super vec , ale kedze nerada miesam chute, ja len bez pecenovky , dobry tuniacik uplne staci


  • delon, 22. marca 2010 o 10:57
    použil som taliansku červenú cibuľku a mierne pálivé korenie. Dobrú chuť.


  • risko74, 10. mája 2013 o 23:23
    cooool recept a urobil som si hned tu natierku!!len prco kazdy dava taveny syr!!ja som mal olivove maslo!!



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist