Rybacia nátierka

Rybacia nátierka
Foto: js9mxd
js9mxdJs9mxd, recept pridal: 20. marca 2010 8:16Ďalšie jeho recepty

Návod na chutné raňajky, ktoré zvládnu aj muži alebo deti. U nás doma ju mávame skoro každý víkend, vtedy nevadí zápach cibule.

Suroviny

4
porcie
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Najskôr vymiešame syr, maslo, paštétu a horčicu do hladkej masy, potom pridáme rybičky a cibuľu. Všetko dobre premiešame. Kto chce pridá trochu korenia a soľ. Podávame s pečivom alebo chlebom. Na koniec pokvapkáme citrónovou šťavou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • bambulka51, 20. marca 2010 o 17:31
    No asi by som si dala povedať,vyskúšam.Páči sa mi tam tá pečeňovka,asi to dobre zahustí.


  • 58vlasta, 20. marca 2010 o 20:12
    Tiež robievam takúto rybaciu nátierku, ale bez pečeňovky. Myslím, že škoda kaziť rybaciu chuť, ale každému, jak je libo... Minule som kúpila údenú makrelu, že tiež urobím nátierku alebo rybací šalát. No ale zostalo len pri chcení. Tak mi zachutila, keď som ju ,,okoštovala", že nebolo nič ani z nátierky ani zo šalátu. Ani makrela nezostala, skončila v mojom maškrtnom bruchu...


  • sjuz, 20. marca 2010 o 20:17
    My máme najradšej tuniaka vymiešaného s nátierkovým maslom s cibuľkou, a so šťaavou z citróna. Jednoduché a veľmi chutné. Robievala som aj takto, ale to sa mi zdalo už priveľa chutí dokopy...


  • martina34, 20. marca 2010 o 20:32
    ja som tiež robievala dosť často rybaciu nátierku - klasika bez pečeňovky, niekedy som dala na jemno posekanú kyslú uhorku, no prešla som na inú variantu rýb, čo mi chutí ešte viac a je to zdravšie, vyskúšaj. Urobím si zeleninový šalát, ľadový šalát alebo čínska kapusta, paradajka, paprika a do toho dám rybičky buď v oleji alebo v paradajkách alebo vo vlastnej šťavy, čo chladnička dá, dobre to premiešam a je hotovo... mňam


  • bambulka51, 21. marca 2010 o 06:47
    Martinka,až máš,napíš viacej receptov so šalátom,prosím...ide jaro,treba schudnúť.


  • tinca, 21. marca 2010 o 09:08
    Aja ja robím, ale bez tej pečeňovky.


  • martina34, 21. marca 2010 o 17:11
    určite nejaké pridám, len u mna je ten problém, že nikdy neurobím rovnaký, tak to je tak ako chladnička dá a aká je práve zeleninka


  • carioca, 21. marca 2010 o 19:39
    rybacia natierka je super vec , ale kedze nerada miesam chute, ja len bez pecenovky , dobry tuniacik uplne staci


  • delon, 22. marca 2010 o 10:57
    použil som taliansku červenú cibuľku a mierne pálivé korenie. Dobrú chuť.


  • risko74, 10. mája 2013 o 23:23
    cooool recept a urobil som si hned tu natierku!!len prco kazdy dava taveny syr!!ja som mal olivove maslo!!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist