Roláda s krémom z pečenej papriky

Michal Škorec
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant v Bánovciach nad Bebravou, 20. septembra 2015
Roláda s krémom z pečenej papriky
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
200 g
100 g
100 ml
400 g




Postup

  1. 1

    Z hladkej múky, vody, olivového oleja a soli vypracujeme cesto, ktoré vyvaľkáme a natrieme zmesou z pečenej papriky, ktorú sme ešte povarili v tokajskom víne.

  2. 2

    Cesto zvinieme do rolády, zabalíme do fólie a varíme v osolenej vode asi 30 minút. Na olivovom oleji speníme mladú cibuľku a pridáme uvarené zemiaky, ktoré poštucháme a ochutíme.

  3. 3

    Perličkovú cibuľku opečieme na oleji, pridáme šafran, zalejeme olivovým olejom a pomaly varíme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia