Restovaná pečeň fotorecept

js9mxdJs9mxd, 58 ročný muž, Prievidza, 21. februára 2011 20:23
Ďalšie jeho recepty »

Restovaná pečeň (fotorecept)Foto: js9mxd

Nie každý miluje bravčovú pečienku, ale ak sa podarí, tak je to pochúťka.

3
porcie
10 min
príprava
10-15 min
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 ks
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
5 ks
2 ks
1 PL

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčovú pečeň pokrájame na kúsky.

    Restovaná pečeň (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cibuľu nakrájame na kocky a dáme opražiť na masť.

    Restovaná pečeň (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme rascu, mleté čierne korenie, nové korenie, bobkový list a po opražení cibuľky bravčovú pečienku.

    Restovaná pečeň (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Restujeme cca 10 min. až pokiaľ po prepolení pečienky už nevyteká krv. Dôležité je nerestovať ju veľmi dlho, lebo rýchlo tvrdne. Na záver ju osolíme a podávame s čerstvým chlebom. Nesmie sa soliť skôr, lebo stvrdne a stratí fajnovú chuť.

    Restovaná pečeň (fotorecept) - obrázok 4
ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (3,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist