Punčové rezy

Punčové rezy
Foto: mimka946
mimka946Mimka946, recept pridal: 16. marca 2013 9:30Ďalšie jeho recepty

No včera som ho začala piecť, no nanesťastie sme nemali lekvár no vsimla som si to neskoro vecer tak som ho dobre ulozila a dnes dokoncila

Postup prípravy receptu

1

Žltka vymiešame s cukrom a pridáme vodu. Zamiesame. Pridáme muku s kypr.práškom a nakoniec tuhý sneh.

2

Vymiešame a dame piecť na papieri na pečenie 180 stupňov - 10min.

3

Vyberieme a po vychladnuti rozrezeme na 3 rovnake časti. Na jednu natrieme lekvár a položime naňu druhý plát. Ten oblejeme sirupom - vsetky prisady na sirup dame do misky a dobre zamiešame. Treti plat natrieme lekvárom a natretou stranou položíme na druhý plat a na par minut zaťažíme.

4

Praš.cukor,vriacu vodu (podla potreby) a cit.šťavu s cerveným farbivom zamiešame a rozotrieme na pripravený koláč. Dáme stuhnuť. Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 6 ľudí (4,2 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 16. marca 2013 o 12:05
    punčový zbožňujem....ukladám si recept


  • sisuk, 16. marca 2013 o 12:29
    vydarený zákusok! Robievam podobne..


  • kajusiqq, 16. marca 2013 o 12:44
    mnáááám:)


  • aankaa, 16. marca 2013 o 13:04
    éééjha,ale si mi narobila chute.....kráásny....:-)


  • hag, 16. marca 2013 o 13:22
    Keby som ho tu teraz mala!...


  • mimka946, 16. marca 2013 o 13:43
    Ďakujem velmi pekne :) noo doma este je uz sa len zastavte :-)))


  • violetacamorova, 16. marca 2013 o 14:36
    Sikovny moj oblubeny a budem ho robit ako ty, lebo sme len dvaja a z takejto davky je ho akurat pre nas :)


  • mimka946, 16. marca 2013 o 14:45
    no ja zvyknem robit 3 cesta a na cely plech ale to bolo na oslavu a bolo tych kolacov dost tak tento som spravila takto a ano je pravda ze dvaja skor zjedia ten pás ako cely plech


  • pachola, 17. marca 2013 o 09:53
    tiež robím na 3 plechy ,nakrájam na pásy a oblejem celé polevou aj boky, pomedzi iné koláče na sviatky prvý zmizne


  • iva63, 17. marca 2013 o 13:50
    a ďalšia mladá šikovnica...@mimka946 krásne punčáky si napiekla-:)


  • janka5, 17. marca 2013 o 13:55
    moje oblubene ja ich tiez robievam su take ako tvoje mnamky


  • fanjela, 27. septembra 2014 o 17:03
    nepodarila sa mi poleva



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist