Pudingový pohár

zlatulik3 - fotkazlatulik3, 3. novembra 2012
Pudingový pohár
Foto: zlatulik3

Dnes nič náročného,ale mlsné jazýčky doma sú uspokojené..:-)

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1  L
2  ks
6  PL
1  balík
1  ks
250  ml
3 PL
1  balík
podla chuti




Postup

  1. 1

    Pripravíme si sklenene pohare,na dno poukladame piškoty ,nato dame mandarinkovy kompot a uvarime si kakaovy puding z 1 litra mlieka.Puding rozdelime do poharov rovnomerne...na vrch ešte dame piškoty..

  2. 2

    Kyslu smotanu zmiešame s práškovým cukrom a polejeme na puding s piškotami....Vrch ozdobime škoricovym cukrom a postruhanou čokoladou..:-) Dobru chuť..

Diskusia k receptu

hubata
"Mamíííí .... nemáme niečo dobréééé?
No máme: pudingový pohár od @Zlatulik3 v chladničke .....
S kyslou smotanou nepoznám, vďaka za recept.
zlatulik3
Zajtra ma syn meniny tak som robila smotanovu tortu a zostala mi zarobena smotana s cukrom...tak som ešte spravila puding a tam som to použila...:-) @hubata , ale bol to vyborny napad.. @stacy77777 ,aj manžel mi povedal to iste..taketo kedykolvek a že zajtra zase sprav..:-) veru @izabella929 ,nestačil ani vychladnuť poriadne ..:-)
sovka62
Mňaaam,to by chutilo skvele! Ale u nás nič takéto nemá šancu. U nás sa puding zje zásadne horúci, ani kožka sa na ňom nestihne spraviť, kdeže tam čakať kým bude studený. To by u nás nikto nevydržal, hahahaha...
valeri
toto voľakedy u nás muselo byť každý víkend, deťom by sa inak ani nerátal, varievala som ho niekedy aj z 2 l mlieka , však sme boli doma piati, a po poobedňajšej prechádzke alebo šantení vonku sa vybral z chladničky k olovrantu. Jáááááááj, kde sú tie časy, tak rada by som ho im uvarila hoci aj hneď, keby boli doma. No hádam vnúčatám, ak trošku podrastú :-))
torticka
Ale ja pri takýchto dobrotách ozaj neschudnem. Zatiaľ ukladám do KK. Mňam.
monuska3
naozaj to vyzerá veľmi chutne :D teším sa na to ked si to vyskúšam :) Ďakujem za super recepík :)
fazia
Výborný bol veru :) a bola to pre nás aj novinka s tou kyslou smotanou. A dali sme si my do pochúťkovej smotany čerstvé i keď kupované jahody :) vďaka za zaujímavý recept




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia