Plnené zapekané žemle

sjuzSjuz, 44 ročná žena, Bratislava, 28. apríla 2011 19:45
Ďalšie jej recepty »

Plnené zapekané žemleFoto: sjuz

Zostalo mi údené, aj dvojdňové žemle...:) a rýchla a jednoduchá večera zo zvyškov bola o chvíľu na stole. Žiadna špecialitka:)))

4
porcie
10 min
príprava
15 min
na 170 °C

Suroviny

4 staršie
2 plátky  varené
1
2 obdĺžniky
2
na špičku noža drvené

Postup prípravy

  1. 1

    Zo žemlí odrežeme vršok, a vnútro opatrne vydlabeme.

  2. 2

    V miske zmiešame smotanu, syr, nakrájanú cibuľku, a mäso pokrájané na malé kocky. Okoreníme, a pridáme čili. Samozrejme, kto nemá rád pikantné, nemusí:)

  3. 3

    Zmesou naplníme žemle. navrch podávame striedku, na ktorú uložíme plátok masla.

  4. 4

    Žemle uložíme na plech potretý olejom, a vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme do zlata.

    Plnené zapekané žemle - obrázok 4
ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist