Plnené zapekané žemle

Plnené zapekané žemle
Foto: sjuz
sjuzSjuz, recept pridal: 28. apríla 2011 19:45Ďalšie jeho recepty

Zostalo mi údené, aj dvojdňové žemle...:) a rýchla a jednoduchá večera zo zvyškov bola o chvíľu na stole. Žiadna špecialitka:)))

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
15
minút
na 170 °C

Postup prípravy receptu

1

Zo žemlí odrežeme vršok, a vnútro opatrne vydlabeme.

2

V miske zmiešame smotanu, syr, nakrájanú cibuľku, a mäso pokrájané na malé kocky. Okoreníme, a pridáme čili. Samozrejme, kto nemá rád pikantné, nemusí:)

3

Zmesou naplníme žemle. navrch podávame striedku, na ktorú uložíme plátok masla.

4

Žemle uložíme na plech potretý olejom, a vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme do zlata.
Plnené zapekané žemle - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • bobarka, 28. apríla 2011 o 21:22
    To bola ale perfektná večera. Vďaka za dobrý tip!


  • hviezdickaz, 28. apríla 2011 o 22:10
    nezdrave,ale vyborne ! urcite vyskusam :)))


  • abdul, 29. apríla 2011 o 07:00
    Recept s *. Nádhera.


  • tetuska, 29. apríla 2011 o 07:42
    vyzerajú akoby čerstvo upečené, tá plnka...


  • jezibabka1, 29. apríla 2011 o 07:43
    šikovný receptík:) ukladám si:)


  • sjuz, 29. apríla 2011 o 08:02
    totalne nezdravé :)!!! zvládla som len polku, ostatné dojedol môj manžel:)!


  • jezibabka1, 29. apríla 2011 o 09:25
    nevydržala som a urobila, ale bez čili, lebo štiplavinu nelubim:) Zuzi máš pravdu- totálne nezdravé- ale jaké DOBRÉ:))))))


  • sjuz, 29. apríla 2011 o 09:42
    a sýte:)


  • remcula, 29. apríla 2011 o 10:28
    Ježkovy oči!! Podej mi jeden, nebo si je půjdu hned udělat!! Krása a věřím, že se po nich zapráší!


  • altyn, 29. apríla 2011 o 11:10
    Ja na tom nevidím nič nezdravé, len chutné! :-)))


  • frezia68, 29. apríla 2011 o 15:19
    Nezvýšilo ani údené,ani žemle :-( ,lebo som piekla chlebík od @tizian ,ale jednu žemličku pri hokeji by som zvládla :-))) a urobím aj bez údeného,lebo si ma navnadila :-)))


  • evanaaa, 29. apríla 2011 o 16:47
    Sjuz, dobrý nápad na rýchlu večeru. Aké žemle si prosím, použila, iste väčšie. nie?


  • sjuz, 29. apríla 2011 o 16:48
    práveže klasické kaiserky, evanaa...


  • evanaaa, 29. apríla 2011 o 16:48
    Ozaj a ešte syr navrch a bude to dokonalé, ale ani nemusí byť.


  • enerrgizer, 29. apríla 2011 o 16:53
    perfektné...


  • sjuz, 29. apríla 2011 o 16:54
    napadlo to aj mne, ale toho syru je dosť vnútri, tak sa mi ani nežiadalo:)


  • cica2, 29. apríla 2011 o 18:36
    mňam!:)


  • violetacamorova, 30. apríla 2011 o 14:57
    Perfektné, vieš prečo? Lebo milujem zapekaný chlieb a keďže sme dvaja tak ho nemôžem spraviť lebo kto by to jedol také kvantum, ale žemle to zvládneme, super!


  • orchidea, 30. apríla 2011 o 19:05
    Neviem prečo by to malo byť až tak nezdravé, oveľa nezdravejšie jedlá sú a toto vyzerá veľmi dobre.


  • jogal, 6. mája 2011 o 15:05
    Robím podobné, ale miesto údeného dám ešte nezdravšiu opečenú oravskú slaninku a miesto cibuľky dávam surovú papriku pokrájanú na drobno. Z tej slaninky dám len škvarky a výpek použijem na tie vydlabance. Tvoja verzia je zaujímavá, pre zmenu vyskúšam.


  • sjuz, 6. mája 2011 o 20:01
    tiež by som dala slaninku - mňam - ale chcela so využiť to údené, čo zostalo...:)


  • dorisa, 15. augusta 2011 o 10:27
    Mňam.


  • thelucia, 6. augusta 2013 o 11:50
    vyzerá to úžasne ! mňam :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist