Plnené zapekané žemle

Plnené zapekané žemle
Foto: sjuz
sjuzSjuz, recept pridal: 28. apríla 2011 19:45Ďalšie jeho recepty

Zostalo mi údené, aj dvojdňové žemle...:) a rýchla a jednoduchá večera zo zvyškov bola o chvíľu na stole. Žiadna špecialitka:)))

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
15
minút
na 170 °C

Postup prípravy receptu

1

Zo žemlí odrežeme vršok, a vnútro opatrne vydlabeme.

2

V miske zmiešame smotanu, syr, nakrájanú cibuľku, a mäso pokrájané na malé kocky. Okoreníme, a pridáme čili. Samozrejme, kto nemá rád pikantné, nemusí:)

3

Zmesou naplníme žemle. navrch podávame striedku, na ktorú uložíme plátok masla.

4

Žemle uložíme na plech potretý olejom, a vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme do zlata.
Plnené zapekané žemle - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • bobarka, 28. apríla 2011 o 21:22
    To bola ale perfektná večera. Vďaka za dobrý tip!


  • hviezdickaz, 28. apríla 2011 o 22:10
    nezdrave,ale vyborne ! urcite vyskusam :)))


  • abdul, 29. apríla 2011 o 07:00
    Recept s *. Nádhera.


  • tetuska, 29. apríla 2011 o 07:42
    vyzerajú akoby čerstvo upečené, tá plnka...


  • jezibabka1, 29. apríla 2011 o 07:43
    šikovný receptík:) ukladám si:)


  • sjuz, 29. apríla 2011 o 08:02
    totalne nezdravé :)!!! zvládla som len polku, ostatné dojedol môj manžel:)!


  • jezibabka1, 29. apríla 2011 o 09:25
    nevydržala som a urobila, ale bez čili, lebo štiplavinu nelubim:) Zuzi máš pravdu- totálne nezdravé- ale jaké DOBRÉ:))))))


  • sjuz, 29. apríla 2011 o 09:42
    a sýte:)


  • remcula, 29. apríla 2011 o 10:28
    Ježkovy oči!! Podej mi jeden, nebo si je půjdu hned udělat!! Krása a věřím, že se po nich zapráší!


  • altyn, 29. apríla 2011 o 11:10
    Ja na tom nevidím nič nezdravé, len chutné! :-)))


  • frezia68, 29. apríla 2011 o 15:19
    Nezvýšilo ani údené,ani žemle :-( ,lebo som piekla chlebík od @tizian ,ale jednu žemličku pri hokeji by som zvládla :-))) a urobím aj bez údeného,lebo si ma navnadila :-)))


  • evanaaa, 29. apríla 2011 o 16:47
    Sjuz, dobrý nápad na rýchlu večeru. Aké žemle si prosím, použila, iste väčšie. nie?


  • sjuz, 29. apríla 2011 o 16:48
    práveže klasické kaiserky, evanaa...


  • evanaaa, 29. apríla 2011 o 16:48
    Ozaj a ešte syr navrch a bude to dokonalé, ale ani nemusí byť.


  • enerrgizer, 29. apríla 2011 o 16:53
    perfektné...


  • sjuz, 29. apríla 2011 o 16:54
    napadlo to aj mne, ale toho syru je dosť vnútri, tak sa mi ani nežiadalo:)


  • cica2, 29. apríla 2011 o 18:36
    mňam!:)


  • violetacamorova, 30. apríla 2011 o 14:57
    Perfektné, vieš prečo? Lebo milujem zapekaný chlieb a keďže sme dvaja tak ho nemôžem spraviť lebo kto by to jedol také kvantum, ale žemle to zvládneme, super!


  • orchidea, 30. apríla 2011 o 19:05
    Neviem prečo by to malo byť až tak nezdravé, oveľa nezdravejšie jedlá sú a toto vyzerá veľmi dobre.


  • jogal, 6. mája 2011 o 15:05
    Robím podobné, ale miesto údeného dám ešte nezdravšiu opečenú oravskú slaninku a miesto cibuľky dávam surovú papriku pokrájanú na drobno. Z tej slaninky dám len škvarky a výpek použijem na tie vydlabance. Tvoja verzia je zaujímavá, pre zmenu vyskúšam.


  • sjuz, 6. mája 2011 o 20:01
    tiež by som dala slaninku - mňam - ale chcela so využiť to údené, čo zostalo...:)


  • dorisa, 15. augusta 2011 o 10:27
    Mňam.


  • thelucia, 6. augusta 2013 o 11:50
    vyzerá to úžasne ! mňam :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Tvrďáci vyšli z módy, ženy preferujú citlivých mužov
- Inzercia -
Tradičný obdiv k drsňákom sa pomaly vytráca, svaly a sila prestávajú byť v kurze.

Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.

Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Teším sa, keď mi uvarí manželka
Získal 3x ocenenie Gurmán Award – kuchár roka, je majiteľom a zároveň šéfkuchárom reštaurácie Albrecht, môžete ho vidieť na obrazovke a vydal už tri kuchárske knihy – Jaroslav Žídek.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.


TOPlist