Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept)

Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept)
izabella929Izabella929, recept pridal: 3. marca 2012 12:49Ďalšie jeho recepty

Dnes ráno nás zobudilo krásne vyškerené slniečko a tak sme si urobili farebné raňajky.No, posúďte, nie je to krásne farebné?

Suroviny

15
minút
príprava
5
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Zo žemlí som vybrala striedku..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 1

2

Uložila som do nich šunkovú salámu...
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 2

3

Potom som do každej vložila na kocky pokrájaný syr.
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 3

4

Poukladala som dookola pokrájanú papriku na kolieska..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 4

5

Pridala som na kúsky pokrájané rajčinky..do stredu som dala ružičku karfiolu..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 5

6

Do každej žemličky som rozbila vajíčko..trúbu som rozohriala na 200 st. a dala som zapiecť približne na 5 min. len kým sa vajíčko zapieklo. Môže sa zapekať aj v mikrovlnke..ja ju nepoužívam, odkedy som počula, aká je škodlivá na zdravie...Hotové zapečené žemle som posypala strúhaným syrom a mrkvou..dobrú chuť.
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 6



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist