Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept)

Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept)
izabella929Izabella929, 43 ročná žena, recept pridala: 3. marca 2012 12:49Ďalšie jej recepty

Dnes ráno nás zobudilo krásne vyškerené slniečko a tak sme si urobili farebné raňajky.No, posúďte, nie je to krásne farebné?

Suroviny

15
minút
príprava
5
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Zo žemlí som vybrala striedku..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 1

2

Uložila som do nich šunkovú salámu...
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 2

3

Potom som do každej vložila na kocky pokrájaný syr.
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 3

4

Poukladala som dookola pokrájanú papriku na kolieska..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 4

5

Pridala som na kúsky pokrájané rajčinky..do stredu som dala ružičku karfiolu..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 5

6

Do každej žemličky som rozbila vajíčko..trúbu som rozohriala na 200 st. a dala som zapiecť približne na 5 min. len kým sa vajíčko zapieklo. Môže sa zapekať aj v mikrovlnke..ja ju nepoužívam, odkedy som počula, aká je škodlivá na zdravie...Hotové zapečené žemle som posypala strúhaným syrom a mrkvou..dobrú chuť.
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 6



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist