Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept)

Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept)
izabella929Izabella929, recept pridal: 3. marca 2012 12:49Ďalšie jeho recepty

Dnes ráno nás zobudilo krásne vyškerené slniečko a tak sme si urobili farebné raňajky.No, posúďte, nie je to krásne farebné?

Suroviny

15
minút
príprava
5
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Zo žemlí som vybrala striedku..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 1

2

Uložila som do nich šunkovú salámu...
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 2

3

Potom som do každej vložila na kocky pokrájaný syr.
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 3

4

Poukladala som dookola pokrájanú papriku na kolieska..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 4

5

Pridala som na kúsky pokrájané rajčinky..do stredu som dala ružičku karfiolu..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 5

6

Do každej žemličky som rozbila vajíčko..trúbu som rozohriala na 200 st. a dala som zapiecť približne na 5 min. len kým sa vajíčko zapieklo. Môže sa zapekať aj v mikrovlnke..ja ju nepoužívam, odkedy som počula, aká je škodlivá na zdravie...Hotové zapečené žemle som posypala strúhaným syrom a mrkvou..dobrú chuť.
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 6



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist