Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept)

Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept)
izabella929Izabella929, 43 ročná žena, recept pridala: 3. marca 2012 12:49Ďalšie jej recepty

Dnes ráno nás zobudilo krásne vyškerené slniečko a tak sme si urobili farebné raňajky.No, posúďte, nie je to krásne farebné?

Suroviny

15
minút
príprava
5
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Zo žemlí som vybrala striedku..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 1

2

Uložila som do nich šunkovú salámu...
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 2

3

Potom som do každej vložila na kocky pokrájaný syr.
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 3

4

Poukladala som dookola pokrájanú papriku na kolieska..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 4

5

Pridala som na kúsky pokrájané rajčinky..do stredu som dala ružičku karfiolu..
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 5

6

Do každej žemličky som rozbila vajíčko..trúbu som rozohriala na 200 st. a dala som zapiecť približne na 5 min. len kým sa vajíčko zapieklo. Môže sa zapekať aj v mikrovlnke..ja ju nepoužívam, odkedy som počula, aká je škodlivá na zdravie...Hotové zapečené žemle som posypala strúhaným syrom a mrkvou..dobrú chuť.
Plnené zapekané žemle so šunkou, vajcom a syrom (fotorecept) - obrázok 6



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist