Pesto z tofu a medvedieho cesnaku

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 18. mája 2013

Z medvedieho cesnaku som robila už omáčku, koláč i pečivo a použila som ho aj do nátierky či jedla len tak samotné. Tentokrát som Zobraziť celý popisZ medvedieho cesnaku som robila už omáčku, koláč i pečivo a použila som ho aj do nátierky či jedla len tak samotné. Tentokrát som pripravila pesto, na ktoré som si chutila už veľmi dlho ;-) A najmä kvôli dcére som miesto parmezánu pridala údené tofu. Výsledok stál za to. Medvedí cesnak chodím zbierať do lesíka pri Dostihovej dráhe :-)

Suroviny





Postup

  1. 1

    Všetky suroviny spolu poriadne zmixujeme, môžete do hladka alebo aj s kúskami, kto má ako rád. Je možné pridať aj orechy (napr.vlašské či píniové).

Diskusia k receptu

ruzova
aj ja si tam pren chodim, vdaka za recept, vyskusam, hoci uz kvitne
marika21
Aj tu u nás v lesíku sa dá kosiť. Keď začne vyrastať jem ho s chlebom, pečivom, v polievke, v nátierke...., všade kde sa dá pridať.
danka61
Pred chvíľou som urobené odložila do chladničky ,je výborné,vďaka za recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia