Perník od maminky

kaetlinKaetlin, recept pridal: 17. apríla 2013 12:42Ďalšie jeho recepty

Tento perník robím veľmi rada, lebo je rýchli a vynikajúci. Recept mám od mojej maminky , ktorá ho robievala ešte keď som bola ja malé dieťa. Zo sestrou sme vždy veľmi radi vylizovali misu od cesta :) Odporúčam ho každej gazdinke dokonca aj začínajúcej. Pripravte svojmu partnerovi alebo deťom skvelú maškrtu. Dobrú chuť

Suroviny

20
porcií
20
minút
príprava
30-40
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny zmiešame do vláčneho cesta .

2

Plech si vymastíme olejom a vysypeme múkou. Cesto vylejeme na plech a dáme piecť do rúry pri 180stupňou asi 30-40 minút (ja po 30minútach pichnem do stredu špajdlu či sa cesto nelepí) .

3

Nakoniec ho potriem cely džemom a polejem čokoládou posypem kokosom nakrájam Dobrú chuť



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • fialka49, 17. apríla 2013 o 20:23
    Kaetlin, myslím, že v množstve mlieka je preklep, skús pozrieť ešte raz maminkin recept. Ak sa mýlim, tak prepáč, ak treba, prosím, oprav.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist