Perník od maminky

kaetlinKaetlin, recept pridal: 17. apríla 2013 12:42Ďalšie jeho recepty

Tento perník robím veľmi rada, lebo je rýchli a vynikajúci. Recept mám od mojej maminky , ktorá ho robievala ešte keď som bola ja malé dieťa. Zo sestrou sme vždy veľmi radi vylizovali misu od cesta :) Odporúčam ho každej gazdinke dokonca aj začínajúcej. Pripravte svojmu partnerovi alebo deťom skvelú maškrtu. Dobrú chuť

Suroviny

20
porcií
20
minút
príprava
30-40
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny zmiešame do vláčneho cesta .

2

Plech si vymastíme olejom a vysypeme múkou. Cesto vylejeme na plech a dáme piecť do rúry pri 180stupňou asi 30-40 minút (ja po 30minútach pichnem do stredu špajdlu či sa cesto nelepí) .

3

Nakoniec ho potriem cely džemom a polejem čokoládou posypem kokosom nakrájam Dobrú chuť



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • fialka49, 17. apríla 2013 o 20:23
    Kaetlin, myslím, že v množstve mlieka je preklep, skús pozrieť ešte raz maminkin recept. Ak sa mýlim, tak prepáč, ak treba, prosím, oprav.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist