Ovsená kaša

barbara13Barbara13, recept pridal: 1. júna 2010 11:05Ďalšie jeho recepty

Ľahko stráviteľná lahodná a navyše veľmi zdravá.Takto by som charakterizovala ovsenú kašu ktorú si robievam veľmi často.

Suroviny

2-3
porcie
30
minút
príprava
5
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Do hrnca nalejeme mlieko.

2

Ďalej do hrnca s mliekom pridame cukor.

3

Do sladkého mlieka pridáme škoricu.

4

Pokračujeme pridaním kakaa.

5

Takto pripravenú zmes dáme na sporák a varíme.

6

Keď máme zmes skoro vriacu pridáme ovsené vločky.

7

Dobre premiešame.

8

Kašu povaríme cca 3 minúty za stáleho miešania.

9

Po dovarení servírujeme.DOBRÚ CHUŤ.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • glosterka, 29. júna 2010 o 14:47
    barbara13, netreba ovsené vločky vopred namočiť do vody, aby nabobtnali? Zdá sa mi to málo 3 minúty na uvarenie kaše...!


  • barbara13, 29. júna 2010 o 17:56
    Vločky nabobpnajú počas varenia a 3 minúty je akurát keby že sa varia dlhšienebola by to kaša ale len riedka zahustena tekutina v ktorej nie sú ani vločky citit!!!!


  • chlebicek, 21. augusta 2011 o 17:52
    Mňááám... :D Prvý recept na ovsenú kašu, ktorý mi vážne chutí.


  • hatani, 15. novembra 2011 o 19:47
    prave som si vyskusal, rychly recept, suroviny som daval od oka, vobec neviem, ci to ma vyzerat a chutit takto... ale to podstatne je, ze to chuti skvele! :)


  • ajsa20, 25. júna 2012 o 08:36
    no ja som to prave spravila a chutilo mi to, ale asi som mala nejake zvlastne vlocky, lebo sa vobec nerozvarali a strasne pili to mlieko.....dala som tam este 2 deci mlieka lebo mi to priharalo a aj tak to bolo strasne huste


  • hektor, 28. februára 2013 o 09:15
    Ja poznám lepší recept. Dáte si veľký pohár mlieka, pohár vločiek, kúsok masla, med a všetko dokopy to dáte variť. Stále to miešajte aby sa to zospodu neprichytilo a varte to až dovtedy, dokým sa neodparí mlieko. Ale aby to zase nebolo moc husté. To kakao tam je zbytočné pretože zabije chuť tých vločiek. A keď už chcete tak radšej Granko a potom uberte med. A úplne najlepšie je, keď si tam pokrájate 1 banán a hodíte ho tam na dve minútky aby sa varil.


  • eldina, 2. marca 2014 o 13:47
    oprav si dobu prípravy alebo len ja som rýchlejšia a nepripravujem ovs.kašu 30 min?..:)(nerypkám, aj mne sa stáva, že do receptu dám kravinu)... inak fajn recept, práve idem skúsiť../a dodám aj banán (bez kakaa), práve mám doma-ako poradil @hektor /


  • katusska311, 2. mája 2014 o 18:37
    výborná :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist