Môj guláš fotorecept

rosaneta - fotkarosaneta, 5. mája 2015

Takto ho robím ja . Je z kuracieho mäsa , je výborný. A podotýkam nepíšte mi tu zato že je z kuracieho mäsa Zobraziť celý popisTakto ho robím ja . Je z kuracieho mäsa , je výborný. A podotýkam nepíšte mi tu zato že je z kuracieho mäsa , že je suchý , lebo nie je . Treba ho najskôr uvariť a potom komentovať - ďakujem.

5
porcií

Suroviny

600 g
2 ks
2 Čl
2 PL
1 Čl
2 ks
2 ks
6 ks
3 PL
18 g




Postup

  1. 1

    Do hrnca dáme nakrájanú cibuľu a speníme ju na oleji.

  2. 2

    Pridáme do nej na kúsky pokrájané kuracie prsia.

  3. 3

    Potom čierne korenie mleté , celé korenie čierne, sladkú červenú papriku , soľ. Všetko premiešame , zakryjeme a chvíľu podusíme.

  4. 4

    Teraz pridáme vodu a znovu podusíme .

  5. 5

    Zemiaky pokrájame na kocky.

  6. 6

    Keď je mäsko na poly uvarené / treba sledovať /dáme do neho zemiaky a varíme. Ak treba pridáme ešte trochu vody.

  7. 7

    Teraz si pokrájame papriky a paradajky.

  8. 8

    Pridáme najskôr papriku, ktorú chvíľu povaríme.

  9. 9

    A teraz zasa paradajky, tiež chvíľu povaríme.

  10. 10

    Obsah sáčka gulášovej polievky si rozmiešame asi tak 1 a pol deci vody.

  11. 11

    Pridáme do gulášu a pár minút povaríme. Dodá veľmi dobrú chuť.

  12. 12

    Nakoniec pridáme kečup, varíme ešte chvíľu. Ak treba tak zahustíme s 2 poliev. lyžicami múky rozmiešanej s teplou vodou.

  13. 13

    A tu je už hotový guláš.

  14. 14

    Chutí s krajcom chleba.

Diskusia k receptu

terinka55
Lepšie žiadne "komenty" ako nejaké hanlivé alebo posmešné... Varí ako vie a ako jej chutí a za to sa nikto zatracovať nemusí... Takto a nejako podobne sa na Slovensku varí bežne. Niekto je viac a niekto menej zdatnejší. Každému ako vyhovuje!
afataga
keby len to, ze kuracie maso, to by bolo najmensie zlo, ale toto je cele uplne strasne od zaciatku do strhujuceho finale
@radox1 keby som sa vedela modlit, pridala by som sa k tebe :-)
@terinka55 kde je napisane, ze komenty mozu byt len pochvalne?, to ze sa takto bezne vari na Slovensku je dost velka tragedia, ako obhajoba tohto rcp uplne irelevantne
bedo666
kazdy vari ako mu chuti ja proti tomu nic nemam naopak pochvala kolko veci skombinovat ;) (komu sa nepaci nech si da banan a sicko v poriadku :P )
evanaaa
Ja by som tú papriku a paradajku podusila hneď s cibuľkou . Keby tam nešiel ten guľášový prášok, tak je to skoro ako kurací perkelt.
bobor1
možno to píše obchodný zástupca firmy MIKADO , inak nevidím logiku zverejňovať takýto " recept na guláš " ...



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia