Takto ho robím ja . Je z kuracieho mäsa , je výborný. A podotýkam nepíšte mi tu zato že je z kuracieho mäsa Zobraziť celý popisTakto ho robím ja . Je z kuracieho mäsa , je výborný. A podotýkam nepíšte mi tu zato že je z kuracieho mäsa , že je suchý , lebo nie je . Treba ho najskôr uvariť a potom komentovať - ďakujem.
porcií
Postup
-
1
Do hrnca dáme nakrájanú cibuľu a speníme ju na oleji.
- 2
Pridáme do nej na kúsky pokrájané kuracie prsia.
- 3
Potom čierne korenie mleté , celé korenie čierne, sladkú červenú papriku , soľ. Všetko premiešame , zakryjeme a chvíľu podusíme.
- 4
Teraz pridáme vodu a znovu podusíme .
- 5
Zemiaky pokrájame na kocky.
- 6
Keď je mäsko na poly uvarené / treba sledovať /dáme do neho zemiaky a varíme. Ak treba pridáme ešte trochu vody.
- 7
Teraz si pokrájame papriky a paradajky.
- 8
Pridáme najskôr papriku, ktorú chvíľu povaríme.
- 9
A teraz zasa paradajky, tiež chvíľu povaríme.
- 10
Obsah sáčka gulášovej polievky si rozmiešame asi tak 1 a pol deci vody.
- 11
Pridáme do gulášu a pár minút povaríme. Dodá veľmi dobrú chuť.
- 12
Nakoniec pridáme kečup, varíme ešte chvíľu. Ak treba tak zahustíme s 2 poliev. lyžicami múky rozmiešanej s teplou vodou.
- 13
A tu je už hotový guláš.
- 14
Chutí s krajcom chleba.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@radox1 keby som sa vedela modlit, pridala by som sa k tebe :-)
@terinka55 kde je napisane, ze komenty mozu byt len pochvalne?, to ze sa takto bezne vari na Slovensku je dost velka tragedia, ako obhajoba tohto rcp uplne irelevantne