Môj guláš (fotorecept)

Autor receptu: rosaneta

Takto ho robím ja . Je z kuracieho mäsa , je výborný. A podotýkam nepíšte mi tu zato že je z kuracieho mäsa , že je suchý , lebo nie je . Treba ho najskôr uvariť a potom komentovať - ďakujem.

5
porcií

Postup

  1. Do hrnca dáme nakrájanú cibuľu a speníme ju na oleji.
  2. Pridáme do nej na kúsky pokrájané kuracie prsia.
  3. Potom čierne korenie mleté , celé korenie čierne, sladkú červenú papriku , soľ. Všetko premiešame , zakryjeme a chvíľu podusíme.
  4. Teraz pridáme vodu a znovu podusíme .
  5. Zemiaky pokrájame na kocky.
  6. Keď je mäsko na poly uvarené / treba sledovať /dáme do neho zemiaky a varíme. Ak treba pridáme ešte trochu vody.
  7. Teraz si pokrájame papriky a paradajky.
  8. Pridáme najskôr papriku, ktorú chvíľu povaríme.
  9. A teraz zasa paradajky, tiež chvíľu povaríme.
  10. Obsah sáčka gulášovej polievky si rozmiešame asi tak 1 a pol deci vody.
  11. Pridáme do gulášu a pár minút povaríme. Dodá veľmi dobrú chuť.
  12. Nakoniec pridáme kečup, varíme ešte chvíľu. Ak treba tak zahustíme s 2 poliev. lyžicami múky rozmiešanej s teplou vodou.
  13. A tu je už hotový guláš.
  14. Chutí s krajcom chleba.