Môj guláš (fotorecept)
Autor receptu: rosaneta
Takto ho robím ja . Je z kuracieho mäsa , je výborný. A podotýkam nepíšte mi tu zato že
je z kuracieho mäsa , že je suchý , lebo nie je . Treba ho najskôr uvariť a potom
komentovať - ďakujem.
Postup
- Do hrnca dáme nakrájanú cibuľu a speníme ju na oleji.
- Pridáme do nej na kúsky pokrájané kuracie prsia.
- Potom čierne korenie mleté , celé korenie čierne, sladkú červenú papriku , soľ. Všetko premiešame , zakryjeme a chvíľu podusíme.
- Teraz pridáme vodu a znovu podusíme .
- Zemiaky pokrájame na kocky.
- Keď je mäsko na poly uvarené / treba sledovať /dáme do neho zemiaky a varíme. Ak treba pridáme ešte trochu vody.
- Teraz si pokrájame papriky a paradajky.
- Pridáme najskôr papriku, ktorú chvíľu povaríme.
- A teraz zasa paradajky, tiež chvíľu povaríme.
- Obsah sáčka gulášovej polievky si rozmiešame asi tak 1 a pol deci vody.
- Pridáme do gulášu a pár minút povaríme. Dodá veľmi dobrú chuť.
- Nakoniec pridáme kečup, varíme ešte chvíľu. Ak treba tak zahustíme s 2 poliev. lyžicami múky rozmiešanej s teplou vodou.
- A tu je už hotový guláš.
- Chutí s krajcom chleba.