Maďarský paprikáš

libusa57 - bez fotkylibusa57, 27. marca 2015
Maďarský paprikáš
Foto: libusa57

Toto je recept ktory mne najviac chuti.Su viacere varianty.Tato sa podoba na perkelt,no je to podla mna ovela chutnejsie a je to pikantne.

4-5
porcie
5 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 ks
1 ks
1 ks (ja som mala zelenú)
2 PL
1 ks (ja som dala jednu malú sušenú chilli a zabralo)
200 g
1 - 2 ks




Postup

  1. 1

    Na oleji poprazime kuracie stehna na miernom ohni.Ked sa za pecie jedna strana otocime a zapecieme druhu stranu stehien.

  2. 2

    Pridame na drobno pokrajanu cibulu.Ked je cibula poprazena ,pridame masitu papriku nakrajanu na rezance.

  3. 3

    Ked sa paprika udusi ,pridame chilli papricku a feferonky posekane na drobno.Panvicu dame z ohna prec a pridame mletu sladku madarsku papriku. Pridame c.korenie,sol a vegetu.Podlejeme vodou a dusime cca 1 hodinu na miernom ohni. Nakoniec dodame kyslu smotanu.

  4. 4

    Ja som k tomu ako prilohu mala karfiolovy privarok ,ktoreho recept mam tuna tiez. Inac sa k tomu hodia cestoviny a tiez ryza alebo zemiakova kasa.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia