Kurací perkelt

redakciaRedakcia, recept pridal: 25. januára 2010 12:38Ďalšie jeho recepty


Suroviny

4
porcie
20
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, očistené umyté kurča pokrájané na menšie kúsky, posolíme, podlejeme vodou a dusíme.

2

Mäkké mäso zahustíme múkou rozšľahanou v kyslej smotane a ešte povaríme.

3

Podávame s haluškami alebo s ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Líčka na víne
Po dvoch rokoch som opäť navštívil Kastíliu. Bolo príjemne teplo a jar bola v rozpuku.

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist