Krkovička v klobásovej mrveničke

Ján Palenčár
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 1. decembra 2014
Krkovička v klobásovej mrveničke
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
35 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
150 g




Postup

  1. 1

    Nakrájanú bravčovú krkovičku najprv osolíme a okoreníme čiernym korením.

  2. 2

    Klobásu nakrájame na malé kocky a opražíme ju, do tuku dáme strúhanku a zľahka ju opečieme. Pripravenou mrveničkou obalíme krkovičku a tú potom vyprážame.

  3. 3

    Šalát s kyslej kapusty pripravíme tak, že do kyslej kapusty nakrájame červenú cibuľu, petržlenovú vňať a všetko premiešame.

Diskusia k receptu

malusa
Som asi slepa.ale na reznoch nevidim klobasky.:-((




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia