Kotlíkový guláš (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Recept do súťaže McCain.

25l
porcií
210 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na masti si popražíme cibuľku do zlata....
  2. pokazila sa nám trojnožka,,TRINFÚS",tak sme museli urobiť náhradu:))ale splnila účel:)))Do kotla sme pridali na kocky hovädzinku a nechali zatiahnuť a potom sme pridali soľ a korenie,červenú papriku...potom pridáme vodu a necháme pomali variť ...
  3. pridáme prvé zemiaky nadrobno nakrájané,aby sa úplne rozvarili..
  4. po hodine a pol varenia by mala byť hovädzina na3/4 uvarená,pridáme bravčove a varíme ďalej...
  5. po 20 minutách pridáne pokrájanú papriku a paradajky a varíme ďalej,ale už pridáme gulášové korenie, rascu a majorán..
  6. nakoniec sa pridali zemiaky nakrájané na väčšia krížalky a ,pomali sa guláš dováral,toto všetko trvalo pribl.3 a 1/2 hodiny....
  7. najviac chutilo manželovi a neveste,jedli sme z klasických plechových mištičiek,nemal chybu,skúste...toto je rozpis na 25l gulášu....