Kotlíkový guláš (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Recept do súťaže McCain.
25l porcií |
210 minút príprava |
Postup- Na masti si popražíme cibuľku do zlata....
- pokazila sa nám trojnožka,,TRINFÚS",tak sme museli urobiť náhradu:))ale splnila účel:)))Do kotla sme pridali na kocky hovädzinku a nechali zatiahnuť a potom sme pridali soľ a korenie,červenú papriku...potom pridáme vodu a necháme pomali variť ...
- pridáme prvé zemiaky nadrobno nakrájané,aby sa úplne rozvarili..
- po hodine a pol varenia by mala byť hovädzina na3/4 uvarená,pridáme bravčove a varíme ďalej...
- po 20 minutách pridáne pokrájanú papriku a paradajky a varíme ďalej,ale už pridáme gulášové korenie, rascu a majorán..
- nakoniec sa pridali zemiaky nakrájané na väčšia krížalky a ,pomali sa guláš dováral,toto všetko trvalo pribl.3 a 1/2 hodiny....
- najviac chutilo manželovi a neveste,jedli sme z klasických plechových mištičiek,nemal chybu,skúste...toto je rozpis na 25l gulášu....
|