Koláč s kyslým mliekom

redakciaRedakcia, recept pridal: 8. júla 2009 12:00Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cukor, múku a sódu vymiešame v mlieku a primiešame kakao a hrozienka. Zmiešame všetko spolu a pridáme olej.

2

Pečieme na vymastenom plechu. Vrch natrieme slivkovým lekvárom a polejeme čokoládou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    58vlasta, 28. novembra 2009 o 18:54
    Dobrý jednoduchý recept, ale ,,cukor, mlieko a sódu vymiešame v mlieku" a kde dáme múku?:-)


  • Vymazať

    redakcia, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 28. novembra 2009 o 19:53
    opravené :-)


  • Vymazať

    rtrio, 23. augusta 2010 o 10:03
    dnes to skusim



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.

Gallina freda
V nezvyklom čase, už začiatkom roka, som sa rozhodol svoje okrúhle narodeniny pripomenúť si v cudzom svete. Na čerstvom vzduchu, v teple, v prostredí pre mňa neznámych ľudí.

Anglicko pri mori: Jedlo v reštauráciách
S rodinkou sme sa rozhodli, že si na začiatku nového roku 2015 vyjdeme na výlet k moru. Vybrali sme sa teda do krásneho tichého juhoanglického mestečka Eastbourne, nie až tak ďaleko od Londýna.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist