Koláč s kyslým mliekom

redakciaRedakcia, recept pridal: 8. júla 2009 12:00Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cukor, múku a sódu vymiešame v mlieku a primiešame kakao a hrozienka. Zmiešame všetko spolu a pridáme olej.

2

Pečieme na vymastenom plechu. Vrch natrieme slivkovým lekvárom a polejeme čokoládou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    58vlasta, 28. novembra 2009 o 18:54
    Dobrý jednoduchý recept, ale ,,cukor, mlieko a sódu vymiešame v mlieku" a kde dáme múku?:-)


  • Vymazať

    redakcia, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 28. novembra 2009 o 19:53
    opravené :-)


  • Vymazať

    rtrio, 23. augusta 2010 o 10:03
    dnes to skusim



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist