Koláč s kyslým mliekom

redakciaRedakcia, recept pridal: 8. júla 2009 12:00Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cukor, múku a sódu vymiešame v mlieku a primiešame kakao a hrozienka. Zmiešame všetko spolu a pridáme olej.

2

Pečieme na vymastenom plechu. Vrch natrieme slivkovým lekvárom a polejeme čokoládou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    58vlasta, 28. novembra 2009 o 18:54
    Dobrý jednoduchý recept, ale ,,cukor, mlieko a sódu vymiešame v mlieku" a kde dáme múku?:-)


  • Vymazať

    redakcia, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 28. novembra 2009 o 19:53
    opravené :-)


  • Vymazať

    rtrio, 23. augusta 2010 o 10:03
    dnes to skusim



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist