Kokosové guľky

Kokosové guľky
Foto: sissi29
sissi29Sissi29, recept pridal: 24. januára 2011 15:22Ďalšie jeho recepty

Jednoduché

Suroviny

10-15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Zmäknuté maslo, práškový a vanilínový cukor vymiešame v miske, pridáme kakao a za stáleho miešania do hmoty zapracujeme pomleté piškóty s rumom.

2

Z hmoty vytvarujeme malé guľky a obalíme ich v kokosovej múčke. Hotové guľky naukladáme do papierových košíčkov.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 9 ľudí (4,2 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tonicka53, 24. januára 2011 o 16:46
    tie sú krááásne !


  • orchidea, 24. januára 2011 o 16:54
    Veľmi sú milé.


  • hviezdickaz, 24. januára 2011 o 18:34
    teraz slintam,dala by som si :)))


  • murgaska, 24. januára 2011 o 18:41
    To snad by som zvladla......na pecenie som lava......M


  • nikina1510, 25. januára 2011 o 10:22
    presne také som hľadala :) bez drahého salka a z detských piškót


  • majsi, 25. januára 2011 o 10:55
    sú výborné-robím ich už roky.ak mi zostanú mleté vlašské orechy,tak za hrnček,aj tie tam pridám.


  • cica2, 25. januára 2011 o 11:06
    jednoduché a krásne:)


  • abend, 25. januára 2011 o 11:09
    Recept veľmi zaujímavý, určite vyskúšam. Odporúčala by som autorkám receptov v rozpise surovín pre lepšiu orientáciu uvádzať nielen napr. 1balíček piškóty, ale aj hmotnosť.


  • veva353, 2. augusta 2011 o 13:51
    teraz som ich dokončila .-. sú fantastické ale myslím že som dala veľa rumu...... :D :)


  • 248, 8. decembra 2011 o 15:55
    Ja do receptu pridávam aj hrozienka . Guľky zväčša robievam vtedy , keď pečiem viac druhov zákuskov a mám z nich obrezky , ktoré takto využijem namiesto piškót .


  • megg21, 11. decembra 2011 o 22:17
    výborné, práve sme ich dorobili a hlavne jednoduché a rýchle :-D ja osobne nemám rada rum, ani len aromu, tak som dala kávu a sú fakt super :-D


  • sissi29, 12. decembra 2011 o 07:58
    @megg21 , som rada že chutia. ;-)


  • babusha, 13. decembra 2011 o 14:20
    a čo tak namiesto rumu alebo kavy pre deti malinový sirup?


  • sissi29, 15. decembra 2011 o 09:42
    @babusha , s malinovym sirupom som to este neskúšala, ale nemyslím si, že by to mal byť problém. ;-)


  • mka, 21. decembra 2011 o 23:00
    Chutia mi, teraz som ich dorobila na Vianoce : ))

    Len s mletím piškót som mala problém, ostali mi tam väčšie kúsky.
    Poradte, prsdím, ktorý stroj ich vie pomlieť najlepšie? Odkaz na webe, obrázok, názov bybol fajn. : ) Ja som ich mlela tyčovým mixérom - 2 nožíčky..
    Dala som ich 120g (to menšie balenie, nevedela som, ktoré..).

    Inak som rada, že som mala možnosť pripraviť takúto sladkú pomlásku, vyšlo mi 19 ks. Ďakujem. : ))


  • mka, 21. decembra 2011 o 23:04
    Chutia mi, teraz som ich dorobila. Na Vianoce. : ))

    Len s mletím piškót som mala problém, ostali mi tam väčšie kúsky.
    Poraďte, prosím, ktorý stroj ich vie pomlieť najlepšie? Odkaz na webe, obrázok alebo názov by bol fajn. : ) Ja som ich mlela tyčovým mixérom - 2 nožíčky..
    Dala som ich 120g (to menšie balenie, nevedela som gramáž..).

    Inak som rada, že som mala možnosť pripraviť takúto sladkú pomlásku, vyšlo mi 19 ks. Ďakujem. : ))


  • alena45, 22. decembra 2011 o 08:20
    pozri tento môj recept » varecha.pravda.sk/recepty/domaci-eros-pista-paprikova-pas...

    mám ho už asi 6 rokov, melie suché potraviny. Teraz ja Vianoce som s tým namlela lieskovce, mandle, čokoládu, orechy, piškóty, aj tortové oblátky - tiež všetko do guliek. Poseká aj mäso, ale to nerobievam, jedine varené.


  • lilo332, 30. decembra 2011 o 21:26
    Ďakujem za recept, sú skvelé :)
    Mne sa to cesto strašne lepilo na ruky a na lyžicku a celé to bolo také riedke, tak som to na 10 minút šupla do chladničky a nastrúhala som tam ešte jednu dlhú piškótu a bolo to v pohode :)
    Dnu som ešte dala oriešok a na koniec poliala horkou čokoládou na varenie :)


  • boruska, 30. novembra 2013 o 07:37
    My občas dávame aj zavarane čerešne


  • alen, 20. decembra 2013 o 14:00
    Robievam ich tak,ze obrezky z medovych platov a obrezky z platu na kokosove tycinky necham vyschnut a pomeliem ich mlyncekom na orechy. Tiez pridam zbytok mletych orechov. Dalsi postup je rovnaky.


  • kika145, 24. mája 2014 o 13:23
    Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!
    Tak nám to doma chutilo


  • brigitator, 20. augusta 2014 o 12:52
    vyborny jednoduchy recept mam 12 rokov a za 20 minut gulky boli hotove a vinikajuce aj rodicia chvalili.


  • vevus, 20. decembra 2014 o 11:26
    Mnaaam,vyzeraju krasne a uz sa tesim, ako ich spravim aj ja :-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist