Knedlík(fotorecept)

Knedlík(fotorecept)
Foto: kajusiqq
kajusiqqKajusiqq, recept pridal: 4. októbra 2012 22:48Ďalšie jeho recepty

Moj prvý!:)))).......Dúfam že sa bude páčiť:)))

Suroviny

4-5
porcie
30
minút
príprava
15-20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Vsypeme múku do misky posolíme pocukríme. Vo vlažnej vode rozrobíme droždie a vlejeme do misky.
Knedlík(fotorecept) - obrázok 1

2

Vymiešame cesto.(cesto nesmie byť mäkké skor tuhe až tvrdé.) Necháme kysnúť.
Knedlík(fotorecept) - obrázok 2

3

KeĎ vykysne buď ho rozdelíme na dve časti alebo spravíme jeden veľký:)) Dáme nad paru:)
Knedlík(fotorecept) - obrázok 3

4

Necháme napare 15-20 min.
Knedlík(fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • danielas, 5. októbra 2012 o 08:26
    Si veľmi šikovná. Bože, kde ja som bola s varením v Tvojom veku.....


  • renka73, 5. októbra 2012 o 12:25
    Šikulka..ja som prvú knedlu varila keď mi bolo 26 rokov,lebo kysnuté cestá som nechcela robiť :-)


  • lusinkab, 5. októbra 2012 o 12:32
    no tak teda sikovnica si :-) uz ked sme pri tych prvych knedliach tak moja prva letela von oknom :-)


  • rybarkuchar, 5. októbra 2012 o 14:02
    Komu česť tomu česť. Nech Ti Tvoj elán vo varení vydrží.


  • medulienka122, 5. októbra 2012 o 14:39
    máš ich skutočne krásne vykysnuté - 1****


  • anykama, 5. októbra 2012 o 15:27
    ty sa asi vareniu chceš venovať profesionálne ,ked je to už teraz pre teba hračka urobiť kysnutú knedlu.Gratulujem.


  • jarunka, 6. októbra 2012 o 05:24
    Velmi vydarene knedle, len tak dalej :-)


  • kajusiqq, 6. októbra 2012 o 06:45
    Ďakujem


  • sovka62, 6. októbra 2012 o 09:47
    Ale aká si ty šikovnica, mám z teba veľkú radosť. Knedličky sú ako maľované, vydarili sa ti. Aj ja som v tvojom veku už varila, dá sa povedať že všetko, len kysnuté cesto, či na varenie, či na pečenie, bolo výnimkou, pred tým som mala rešpekt, ale ty zvládaš aj to a dokonale. Blahoželám.


  • kajusiqq, 6. októbra 2012 o 16:32
    Ďakujem:)))


  • johaness, 7. októbra 2012 o 11:26
    Klobúk dolu dievča, takto vyvárať... :))) Rodičia musia mať z teba radosť :)


  • medovnicek, 7. októbra 2012 o 20:14
    veľmi sa ti vydaril


  • havino, 13. októbra 2012 o 08:36
    len tak dalej , šikovná si, peknú knedlu si urobila, ja v tvojom veku som už tiež skúšala kysnuté, nebola varecha, nebol internet, naše sliepky sa dostatočne pri mne najedli a nejedno kysnuté šlo do koša


  • kajusiqq, 13. októbra 2012 o 08:38
    Ta ja som robila podľa mamky ona tak robí:))))


  • rulik, 5. októbra 2013 o 18:09
    v kombinácii s tou omáčičkou hádam ani mäso nežiada, pekné



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist