Knedlík(fotorecept)

Knedlík(fotorecept)
Foto: kajusiqq
kajusiqqKajusiqq, recept pridal: 4. októbra 2012 22:48Ďalšie jeho recepty

Moj prvý!:)))).......Dúfam že sa bude páčiť:)))

Suroviny

4-5
porcie
30
minút
príprava
15-20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Vsypeme múku do misky posolíme pocukríme. Vo vlažnej vode rozrobíme droždie a vlejeme do misky.
Knedlík(fotorecept) - obrázok 1

2

Vymiešame cesto.(cesto nesmie byť mäkké skor tuhe až tvrdé.) Necháme kysnúť.
Knedlík(fotorecept) - obrázok 2

3

KeĎ vykysne buď ho rozdelíme na dve časti alebo spravíme jeden veľký:)) Dáme nad paru:)
Knedlík(fotorecept) - obrázok 3

4

Necháme napare 15-20 min.
Knedlík(fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • danielas, 5. októbra 2012 o 08:26
    Si veľmi šikovná. Bože, kde ja som bola s varením v Tvojom veku.....


  • renka73, 5. októbra 2012 o 12:25
    Šikulka..ja som prvú knedlu varila keď mi bolo 26 rokov,lebo kysnuté cestá som nechcela robiť :-)


  • lusinkab, 5. októbra 2012 o 12:32
    no tak teda sikovnica si :-) uz ked sme pri tych prvych knedliach tak moja prva letela von oknom :-)


  • rybarkuchar, 5. októbra 2012 o 14:02
    Komu česť tomu česť. Nech Ti Tvoj elán vo varení vydrží.


  • medulienka122, 5. októbra 2012 o 14:39
    máš ich skutočne krásne vykysnuté - 1****


  • anykama, 5. októbra 2012 o 15:27
    ty sa asi vareniu chceš venovať profesionálne ,ked je to už teraz pre teba hračka urobiť kysnutú knedlu.Gratulujem.


  • jarunka, 6. októbra 2012 o 05:24
    Velmi vydarene knedle, len tak dalej :-)


  • kajusiqq, 6. októbra 2012 o 06:45
    Ďakujem


  • sovka62, 6. októbra 2012 o 09:47
    Ale aká si ty šikovnica, mám z teba veľkú radosť. Knedličky sú ako maľované, vydarili sa ti. Aj ja som v tvojom veku už varila, dá sa povedať že všetko, len kysnuté cesto, či na varenie, či na pečenie, bolo výnimkou, pred tým som mala rešpekt, ale ty zvládaš aj to a dokonale. Blahoželám.


  • kajusiqq, 6. októbra 2012 o 16:32
    Ďakujem:)))


  • johaness, 7. októbra 2012 o 11:26
    Klobúk dolu dievča, takto vyvárať... :))) Rodičia musia mať z teba radosť :)


  • medovnicek, 7. októbra 2012 o 20:14
    veľmi sa ti vydaril


  • havino, 13. októbra 2012 o 08:36
    len tak dalej , šikovná si, peknú knedlu si urobila, ja v tvojom veku som už tiež skúšala kysnuté, nebola varecha, nebol internet, naše sliepky sa dostatočne pri mne najedli a nejedno kysnuté šlo do koša


  • kajusiqq, 13. októbra 2012 o 08:38
    Ta ja som robila podľa mamky ona tak robí:))))


  • rulik, 5. októbra 2013 o 18:09
    v kombinácii s tou omáčičkou hádam ani mäso nežiada, pekné



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist