Knedlík(fotorecept)

Knedlík(fotorecept)
Foto: kajusiqq
kajusiqqKajusiqq, recept pridal: 4. októbra 2012 22:48Ďalšie jeho recepty

Moj prvý!:)))).......Dúfam že sa bude páčiť:)))

Suroviny

4-5
porcie
30
minút
príprava
15-20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Vsypeme múku do misky posolíme pocukríme. Vo vlažnej vode rozrobíme droždie a vlejeme do misky.
Knedlík(fotorecept) - obrázok 1

2

Vymiešame cesto.(cesto nesmie byť mäkké skor tuhe až tvrdé.) Necháme kysnúť.
Knedlík(fotorecept) - obrázok 2

3

KeĎ vykysne buď ho rozdelíme na dve časti alebo spravíme jeden veľký:)) Dáme nad paru:)
Knedlík(fotorecept) - obrázok 3

4

Necháme napare 15-20 min.
Knedlík(fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • danielas, 5. októbra 2012 o 08:26
    Si veľmi šikovná. Bože, kde ja som bola s varením v Tvojom veku.....


  • renka73, 5. októbra 2012 o 12:25
    Šikulka..ja som prvú knedlu varila keď mi bolo 26 rokov,lebo kysnuté cestá som nechcela robiť :-)


  • lusinkab, 5. októbra 2012 o 12:32
    no tak teda sikovnica si :-) uz ked sme pri tych prvych knedliach tak moja prva letela von oknom :-)


  • rybarkuchar, 5. októbra 2012 o 14:02
    Komu česť tomu česť. Nech Ti Tvoj elán vo varení vydrží.


  • medulienka122, 5. októbra 2012 o 14:39
    máš ich skutočne krásne vykysnuté - 1****


  • anykama, 5. októbra 2012 o 15:27
    ty sa asi vareniu chceš venovať profesionálne ,ked je to už teraz pre teba hračka urobiť kysnutú knedlu.Gratulujem.


  • jarunka, 6. októbra 2012 o 05:24
    Velmi vydarene knedle, len tak dalej :-)


  • kajusiqq, 6. októbra 2012 o 06:45
    Ďakujem


  • sovka62, 6. októbra 2012 o 09:47
    Ale aká si ty šikovnica, mám z teba veľkú radosť. Knedličky sú ako maľované, vydarili sa ti. Aj ja som v tvojom veku už varila, dá sa povedať že všetko, len kysnuté cesto, či na varenie, či na pečenie, bolo výnimkou, pred tým som mala rešpekt, ale ty zvládaš aj to a dokonale. Blahoželám.


  • kajusiqq, 6. októbra 2012 o 16:32
    Ďakujem:)))


  • johaness, 7. októbra 2012 o 11:26
    Klobúk dolu dievča, takto vyvárať... :))) Rodičia musia mať z teba radosť :)


  • medovnicek, 7. októbra 2012 o 20:14
    veľmi sa ti vydaril


  • havino, 13. októbra 2012 o 08:36
    len tak dalej , šikovná si, peknú knedlu si urobila, ja v tvojom veku som už tiež skúšala kysnuté, nebola varecha, nebol internet, naše sliepky sa dostatočne pri mne najedli a nejedno kysnuté šlo do koša


  • kajusiqq, 13. októbra 2012 o 08:38
    Ta ja som robila podľa mamky ona tak robí:))))


  • rulik, 5. októbra 2013 o 18:09
    v kombinácii s tou omáčičkou hádam ani mäso nežiada, pekné



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist