Kinder mliečny rez

Kinder mliečny rez
Foto: smile616
smile616Smile616, recept pridal: 22. februára 2013 20:22Ďalšie jeho recepty

Našla som fajný recept tu na vareche tak som ho vyskúšala a treba si ho pripomenúť:)Nemala som však jogurt tak to šlo aj bez jogurtu. Kinder je len kinder.

Suroviny

15
minút
príprava
15
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Spravila som si sneh zo 6 bielkov.
Kinder mliečny rez - obrázok 1

2

Potom som vymiešala 6 žltok s cukrom,pridala olej, vodu, múku, kakao , prášok do pečiva a na koniec som primiešala aj sneh. Všetko spolu vymiešala.
Kinder mliečny rez - obrázok 2

3

Cesto som rozdelila na dve polovice a prvú polku som odliala na vymastený a múkou vysypaný plech a dala upiecť asi na 7-10 min..teplota 180´C.

4

PLNKA: Tvaroh som zmiešala s vanikovým cukrom a dala som aj kryštálový cukor (nemala som práškový)podľa potreby a zmäknuté obyčajné maslo. Môžete do plnky pridať kyslú smotanu /alebo jogur..nemala som tak som nedala.!!!!!Trošku som to chcela zriediť plnku tak som pridala mlieka dobre rozmiešala natrela na cesto položila naň druhé a už je to hotove.
Kinder mliečny rez - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (3,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • gordonko, 22. februára 2013 o 23:16
    ked nemáš prášková cukor použi mixer na mak ,alebo na kávu ....ja si tak melu cukor už niekolko rokou


  • smile616, 22. februára 2013 o 23:31
    to by som zvladla pomliet:))len kedze nie som u rodičov tak nemám také vymoženosti:)ale ani to nebolo cítiť v tej plnke


  • mariaklara, 23. februára 2013 o 12:27
    Páči sa mi recept, ukladám, si šikula... :-))


  • mariaklara, 23. februára 2013 o 12:28
    A ak mám jogurt, koľko?


  • smile616, 23. februára 2013 o 13:04
    no ide tam bud kysla smotana alebo jogurt 300g ale plnka bude riedkejšia takže by .som dala tak polku z toho...ale vravim ja som to nepouzila a bolo to skvele :)daj vedieť ako to dopadlo už pečieš?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist