Kinder mliečny rez

Kinder mliečny rez
Foto: smile616
smile616Smile616, recept pridal: 22. februára 2013 20:22Ďalšie jeho recepty

Našla som fajný recept tu na vareche tak som ho vyskúšala a treba si ho pripomenúť:)Nemala som však jogurt tak to šlo aj bez jogurtu. Kinder je len kinder.

Suroviny

15
minút
príprava
15
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Spravila som si sneh zo 6 bielkov.
Kinder mliečny rez - obrázok 1

2

Potom som vymiešala 6 žltok s cukrom,pridala olej, vodu, múku, kakao , prášok do pečiva a na koniec som primiešala aj sneh. Všetko spolu vymiešala.
Kinder mliečny rez - obrázok 2

3

Cesto som rozdelila na dve polovice a prvú polku som odliala na vymastený a múkou vysypaný plech a dala upiecť asi na 7-10 min..teplota 180´C.

4

PLNKA: Tvaroh som zmiešala s vanikovým cukrom a dala som aj kryštálový cukor (nemala som práškový)podľa potreby a zmäknuté obyčajné maslo. Môžete do plnky pridať kyslú smotanu /alebo jogur..nemala som tak som nedala.!!!!!Trošku som to chcela zriediť plnku tak som pridala mlieka dobre rozmiešala natrela na cesto položila naň druhé a už je to hotove.
Kinder mliečny rez - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (3,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • gordonko, 22. februára 2013 o 23:16
    ked nemáš prášková cukor použi mixer na mak ,alebo na kávu ....ja si tak melu cukor už niekolko rokou


  • smile616, 22. februára 2013 o 23:31
    to by som zvladla pomliet:))len kedze nie som u rodičov tak nemám také vymoženosti:)ale ani to nebolo cítiť v tej plnke


  • mariaklara, 23. februára 2013 o 12:27
    Páči sa mi recept, ukladám, si šikula... :-))


  • mariaklara, 23. februára 2013 o 12:28
    A ak mám jogurt, koľko?


  • smile616, 23. februára 2013 o 13:04
    no ide tam bud kysla smotana alebo jogurt 300g ale plnka bude riedkejšia takže by .som dala tak polku z toho...ale vravim ja som to nepouzila a bolo to skvele :)daj vedieť ako to dopadlo už pečieš?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist