Kinder mliečny rez

Kinder mliečny rez
najkuchtickaNajkuchticka, recept pridal: 22. marca 2012 15:45Ďalšie jeho recepty

Vyskusanie tohto receptu stalo za to. Vsetkym chutilo, dostala som pochvalu...no čo viac si priať :-) Kolacik sa zjedol hned...mnam!

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Zltky vyslahame s cukrom do peny, pridame kakao, olej, muku, do ktorej sme zamiesali PDP. Uslahame sneh z bielkov, ktory na konci pridame do cesta. Pripravime si plech (mensi), na ktory dame papier na pecenie (vymasteny, vymuceny).

2

Cesto vylejeme na plech s papierom a pecieme na horucom vzduchu 150 st. asi 10 minut, alebo na 170 - 180 st. v elektr. rure asi 8 minut. Vršok cesta sa Vam nebude zdat opeceny.

3

Upečené vytiahneme a na papieri necháme vychladnut. Ušlaháme si tvaroh s maslom, cukrom, smeotanou a dáme do chladnicky stuhnut.

4

Platik rozdelime na dve casti (priecne rozrezeme). Na prvy namazeme napln (bud 1. alebo 2. varianta). Zakryjeme druhym platom. Nechame ztuhnut v chlade, kde aj kolac uschovavame.

5

PS: Na lepsie ozdobenie som vrch kolacika poliala cokoladovou polevou, posypala rozmrvenymi piskotami a mletymi orechmi.
Kinder mliečny rez - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • domci4, 22. marca 2012 o 16:24
    Chcela by som s tohto koláčika urobiť tortičku, nevieš kolko by som mala dať vajíčok?


  • najkuchticka, 22. marca 2012 o 16:54
    myslim ze na tortu by mohlo ist dvojnasobne mnozstvo nie len vajec ale aj ostatnych surovin :) @domci4


  • lia66, 22. marca 2012 o 17:25
    Mňam, kinder robievam-je mňamkový...i keď cesto mám trošku inšie! @domci4 -ono záleží, aký veľký tortový plech máš...tieto rezy sú vyššie-a mám pocit, že zo 14-tich vajec by bola teda rianna torta:))


  • marianne69, 23. marca 2012 o 07:35
    Aj mne sa paci a velmi.Len mi blizsie popis,ze priecne rozrezat:-),ako tortu?


  • najkuchticka, 23. marca 2012 o 16:38
    ja som upiekla cesto na plechu a potom som ho prerezala na 2 tensie platy, medzi ne som dala tvarohovu plnku.


  • veronika353, 23. marca 2012 o 17:40
    Mohla bych to rozdělit na dva plechy,abych to těsto nemusela překrajovat?


  • najkuchticka, 24. marca 2012 o 14:56
    jasne aj tak sa da @veronika353 :-)


  • paveva, 26. marca 2012 o 22:37
    Na vareche nie som dlho. predtým som si povedala, že už nebudem pridávať nové recepty, ale ked sú tu také mňamky, neulož si ich, a nevyskúšaj, ale neviem čo prv. tento tiež vyzerá na zjedenie.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist