Fusilli s tofu, cuketou, kyslou smotanou a kôprom

mariana33 - fotkamariana33, 16. mája 2014
Fusilli s tofu, cuketou, kyslou smotanou a kôprom
Foto: mariana33

Podobný recept tu už mám...len som ho trochu pozmenila a musím povedať, že chutí lepšie...

2
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal
1/2 ks
200 ml
1 PL




Postup

  1. 1

    Dáme si variť fusilli al dente. Medzitým si nakrájame tofu na kocky a cuketu na väčšie kúsky. Na oleji opražíme cuketu spolu s tofu, osolíme. Hotové opražené zmiešame s kyslou smotanou a ochutíme kôprom. Podávame s uvarenými cestovinami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia