Domáca pizza na grile

Palma - fotkaPalma, 4. júla 2016. Komerčný recept.
Domáca pizza na grile
Foto: Palma
4
porcie

Suroviny

300 g
3/4 PL
1 PL
250 ml
1 PL
1 PL
250 ml
 podľa chuti
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Zmiešajte suché suroviny a postupne primiešajte vodu, olej a med. Vypracujte hladké cesto, ktoré necháte vykysnúť v miske prikrytej čistou utierkou asi 30 minút.

  2. 2

    Cesto rozdeľte na 4 časti a natenko vyvaľkajte, grilujte z jednej strany, potom cesto obráťte, natrite paradajkovou omáčkou, pridajte syr a grilujte do chrumkava.

  3. 3

    Pred podávaním môžete pokvapkať ešte olejom a dochutiť čerstvými bylinkami, napríklad bazalkou.

Diskusia k receptu