Čokoládový brownie

luckafabi - fotkaluckafabi, 9. júla 2014
Čokoládový brownie
Foto: luckafabi

Tento recept je adaptovaný z jednej americkej show na youtube, Laura in the Kitchen. Je veľmi dobrý, vláčný a doma chutil. Na fotke vyzerá Zobraziť celý popisTento recept je adaptovaný z jednej americkej show na youtube, Laura in the Kitchen. Je veľmi dobrý, vláčný a doma chutil. Na fotke vyzerá koláč akoby sa drobil, on má iba popraskaný vrch, ale inak vnútri sa nedrobí.

15 minút
príprava
35 minút
na 180 °C

Suroviny

1/4 hrnček
2 bal. alebo varová
3/4 hrnček
2 ks
2 PL
1 PL v prášku
3 PL
1/2 hrnček
1/2 ČL
1/4 ČL




Postup

  1. 1

    Predohrejte trúbu na 180 a vymastite si plech. Recept je na jeden 20x20 cm plech.

  2. 2

    V malej miske premiešame múku, kávu, soľ a prášok do pečiva.

  3. 3

    Vo väčšej miske premiešame maslo, cukor, vajíčka, vanilkovú esenciu a mlieko. Roztopíme si čokoládu a keď trochu vychladne tak ju pridáme do veľkej misky.

  4. 4

    Suché ingrediencie z malej misky presunieme do veľkej a dobre premiešame.

  5. 5

    Cesto dáme na plech a pečieme pri 180 stupňov cca 35 minút, alebo až kým špajdla zapichnutá do cesta nebude čistá.

  6. 6

    Pred krájaním nechajte dobre vychladnúť.

Diskusia k receptu

stacy77777
@Luckafabi , brownies doma milujeme všetci,takže verím,že chutí, predsa len na budúce skús s klasickým maslom, uvidíš rozdiel a na nejakú súťaž s Herou kľudne pri tom zabudni
iwuska
jeziis, ved sa nepototo, co ak ma ona heru radsej? mna tiez vzdy prejde chut, ked vidim niekde margarin namiesto masla, ale potom si vzdy predstavim seba a linecke kolace - tam mi proste tiez viac chuti, ked je spravny pomer masla a palmarinu, lebo som na to tak odmalicka zvyknuta.
keby ste si radsej zahryzli do jazyka obcas, damy, co maju vzdy pravdu. ja som taka ista, tiez vzdy potrebujem byt mudra ako radio, az dodatocne mi zapne, ze moja pravda proste niekomu pravdou byt nemusi
tiginko
@iwuska a prečo si tak rozčertená? Neviem, prečo by som si mala hrýzť do jazyka a určite nemám vždy pravdu. A neviem prečo by som sa neopýtala, to čo som sa opýtala... Relax!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia