Cigánska pečienka

cokomilkaCokomilka, 14 ročné dievča, Bratislava, 30. októbra 2009 22:24
Ďalšie jej recepty »

Cigánsku pečienku najradšej robím na chate počas víkendu.

7
porcií
30 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Krkovičku nakrájame na na šnicle, nakrojíme okraje, naklepeme a okoreníme všetkými koreninami. Potrieme rozotretým cesnakom.

  2. 2

    Šnicle vložíme do misy a zalejeme mliekom tak aby boli všetky ponorené. Uložíme do chladničky na 24 hodín.

  3. 3

    Na druhý deň obed alebo večeru si pripravíme pochutiny, nakrojíme pletenky pozdĺžne, pripravíme si papierové obrúsky a podnos. Vyberieme misu s cigánskymi a vidlicou vyberáme, necháme odkvapkať a dávame do horúceho oleja vysmažiť. Voňavú cigánsku vložíme do pletenky, potrieme horčicou, kečupom, obložíme plátkami uhoriek a zabalíme do obrúska. Všetko naložíme na podnos a dáme na stôl na terase alebo pri outdoorovom kozube.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist