Čiernohorský rezeň na šaláte z kapusty

Autor receptu: redakcia

4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Očistené mäso nakrájame na štyri hrubšie pláty, naklepeme a zvnútra napichneme kapsu. Dovnútra vtlačíme syr. Zemiaky nastrúhame, rozbijeme vajce osolíme a okoreníme, vsypeme múku a vypracujeme cesto. Rezne obalíme v hladkej múke, cestíčku a vysmažíme.
  2. Potom rezne uložíme na plech a vložíme do rúry dopiecť.
  3. Šalát z červenej kapusty: Kapustu nasekáme na rezance, sparíme a necháme vychladnúť. Nakrájaný zeler, mrkvu a hrášok oblanšírujeme a schladíme. Osušíme a spolu s nakrájanou šunkou zmiešame s majonézou.