Chili dog

fed0 - bez fotkyfed0, 5. októbra 2011

Tento recept pochádza z Americkej Virgínie a musím vám povedať... lepší som zatiaľ nejedol :) Tento recept vystačí cca na 15 chili dogov.

15
porcií
15 minút
príprava
120 minút
na 190 °C

Suroviny

500 g
2 ks
4 ks
1 ks
1 hrnček
2 PL
1 PL
2 PL
2 PL
1 ks
0,5 l




Postup

  1. 1

    Mäso posolíme, pokoreníme a posipeme rascou. Dáme piecť do trúby a podlievame pivom. Keď je mäso do chrumkava upečené nakrájame na slíže dlhé asi 1cm.

  2. 2

    Na troche oleja opečieme na jemno nasekanú cibuľu a chili papričky. Keď je cibuľa do zlatova pridáme pretlačený cesnak a mletú papriku (sladkú aj štipľavú). Chili pridávame podla chuti.

  3. 3

    Pridáme nasekané hovädzie mäso, podlejeme ho hovädzím vývarom a rajčinovým pretlakom. Pridáme ocot, med, rascu, korenie a podla chuti posolíme. Mäso dusíme kým nezmäkne. Keď máme mäso udusené pridáme fazuľu (bez nálevu). Chvilku povaríme a chili sauce máme hotový.

  4. 4

    Párky dáme na grilovať, rožky rozrežeme ako keď robíte hot dog ale ich viac otvoríme a dáme na gril trošku upiecť. Keď máme ugrilované na párok v rožku nalejeme podľa chuti chili omáčku posypeme strúhaným syrom a DOBRÚ CHUŤ :)

Diskusia k receptu

astheart
Well, I think I would make the sauce without beef..... But seems to be very tasty!
fed0
Is it tasty :D I tried to make sauce without beef ... but something was missing me there.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia