Cestoviny so smotanovo-šunkovo-syrovou omáčkou

Cestoviny so smotanovo-šunkovo-syrovou omáčkou
monika1987Monika1987, recept pridal: 25. októbra 2009 19:09Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cestoviny uvarte v osolenej vriacej vode podľa návodu, sceďte pokvapkajte olivovým olejom a premiešajte. Omáčka: Do hrnca si dajte kyslú a sladkú smotanu, tavený syr, na štvorčeky nakrájanú šunku, kukuricu a nakrájané olivy, všetko spolu priveďte do varu a nechajte chvíľočku povariť. Na tanier si naložte cestoviny a prelejte ich pripravenou omáčkou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist