Cestoviny so smotanovo-šunkovo-syrovou omáčkou

Cestoviny so smotanovo-šunkovo-syrovou omáčkou
monika1987Monika1987, recept pridal: 25. októbra 2009 19:09Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cestoviny uvarte v osolenej vriacej vode podľa návodu, sceďte pokvapkajte olivovým olejom a premiešajte. Omáčka: Do hrnca si dajte kyslú a sladkú smotanu, tavený syr, na štvorčeky nakrájanú šunku, kukuricu a nakrájané olivy, všetko spolu priveďte do varu a nechajte chvíľočku povariť. Na tanier si naložte cestoviny a prelejte ich pripravenou omáčkou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.

Drienkové mafiny
V anglicko-českom slovníku A. Osičku a J. Poldaufa (Academia Praha 1970) je „muffin“ preložený ako „horúca, maslom potretá dolka“.

Deti a usporiadaná domácnosť?
- Inzercia -
Hlavné faktory určujúce spokojnosť žien


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 14/2015: Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl
Časopis Varecha v štvrtok 2. apríla v denníku Pravda.


TOPlist