Cestoviny so smotanovo-šunkovo-syrovou omáčkou

Cestoviny so smotanovo-šunkovo-syrovou omáčkou
monika1987Monika1987, 28 ročná žena, Bratislava, recept pridala: 25. októbra 2009 19:09Ďalšie jej recepty

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cestoviny uvarte v osolenej vriacej vode podľa návodu, sceďte pokvapkajte olivovým olejom a premiešajte. Omáčka: Do hrnca si dajte kyslú a sladkú smotanu, tavený syr, na štvorčeky nakrájanú šunku, kukuricu a nakrájané olivy, všetko spolu priveďte do varu a nechajte chvíľočku povariť. Na tanier si naložte cestoviny a prelejte ich pripravenou omáčkou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 27/2015: Varíme s pivom a k pivu Varíme s pivom a k pivu
Časopis Varecha v piatok 3. júla v denníku Pravda.


TOPlist