Bravčové mäso s hríbami (fotorecept)

Bravčové mäso s hríbami (fotorecept)
Foto: janka1710
janka1710Janka1710, recept pridal: 25. augusta 2010 23:04Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
40
minút
na 160 °C

Postup prípravy receptu

1

Mäso nakrájame na menšie rezníky. Každý rezeň naklepeme, na stranách narežeme a posypeme vegetou.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 1

2

Na panvicu si nalejeme olej, a rezne z oboch strán prudko opečieme.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 2

3

Do výpeku dáme nakrájanú cibuľu, trochu osmahneme a pridáme huby. Okoreníme a chvíľku podusíme. Mäso preložíme do zapekacej misy a navrch navrstvíme osmahnutú cibuľku s hubami.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 3

4

Do panvice nalejeme vodu, pridáme bujón a privedieme do varu. Zalejeme ním mäso a dáme piecť do rúry vyhriatej na 160stupnov. Pečieme prikryté približne 40-45minút.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • bojar, 26. augusta 2010 o 08:27
    přečo bujon, keď je tam krásna kombinácia masa a hub?


  • julica, 26. augusta 2010 o 17:18
    Pripájam sa: prečo posypávať rezne vegetou?


  • janka1710, 26. augusta 2010 o 18:06
    Bujon som dala, aby bola dostatok chutnej stavy. Rezne sa nemusia posypat vegetou, mozu sa aj osolit, ako komu vyhovuje:)


  • 3sandra3, 10. septembra 2010 o 11:45
    súhlasím s tým, že bujon to asi trocha pokazí, zakryje chuť hríbov



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist