Bravčové mäso s hríbami (fotorecept)

Bravčové mäso s hríbami (fotorecept)
Foto: janka1710
janka1710Janka1710, 27 ročná žena, Bratislava, recept pridala: 25. augusta 2010 23:04Ďalšie jej recepty

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
40
minút
na 160 °C

Postup prípravy receptu

Mäso nakrájame na menšie rezníky. Každý rezeň naklepeme, na stranách narežeme a posypeme vegetou.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 1

Na panvicu si nalejeme olej, a rezne z oboch strán prudko opečieme.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 2

Do výpeku dáme nakrájanú cibuľu, trochu osmahneme a pridáme huby. Okoreníme a chvíľku podusíme. Mäso preložíme do zapekacej misy a navrch navrstvíme osmahnutú cibuľku s hubami.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 3

Do panvice nalejeme vodu, pridáme bujón a privedieme do varu. Zalejeme ním mäso a dáme piecť do rúry vyhriatej na 160stupnov. Pečieme prikryté približne 40-45minút.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

4 komentáre k receptu
  • bojar, 26. augusta 2010 o 08:27
    přečo bujon, keď je tam krásna kombinácia masa a hub?


  • julica, 26. augusta 2010 o 17:18
    Pripájam sa: prečo posypávať rezne vegetou?


  • janka1710, 26. augusta 2010 o 18:06
    Bujon som dala, aby bola dostatok chutnej stavy. Rezne sa nemusia posypat vegetou, mozu sa aj osolit, ako komu vyhovuje:)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 1 komentárov)
  • 3sandra3, 10. septembra 2010 o 11:45
    súhlasím s tým, že bujon to asi trocha pokazí, zakryje chuť hríbov



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v Turecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Archaa o Turecku.

Veľká noc v Indii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. O Indii píše Methi.

Veľká noc v Austrálii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes od Palokuchki.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 16/2014: Veľkonočná hostina Veľkonočná hostina
Časopis Varecha vo štvrtok 17. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist