Bravčové mäso s hríbami (fotorecept)

Bravčové mäso s hríbami (fotorecept)
Foto: janka1710
janka1710Janka1710, recept pridal: 25. augusta 2010 23:04Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
40
minút
na 160 °C

Postup prípravy receptu

1

Mäso nakrájame na menšie rezníky. Každý rezeň naklepeme, na stranách narežeme a posypeme vegetou.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 1

2

Na panvicu si nalejeme olej, a rezne z oboch strán prudko opečieme.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 2

3

Do výpeku dáme nakrájanú cibuľu, trochu osmahneme a pridáme huby. Okoreníme a chvíľku podusíme. Mäso preložíme do zapekacej misy a navrch navrstvíme osmahnutú cibuľku s hubami.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 3

4

Do panvice nalejeme vodu, pridáme bujón a privedieme do varu. Zalejeme ním mäso a dáme piecť do rúry vyhriatej na 160stupnov. Pečieme prikryté približne 40-45minút.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • bojar, 26. augusta 2010 o 08:27
    přečo bujon, keď je tam krásna kombinácia masa a hub?


  • julica, 26. augusta 2010 o 17:18
    Pripájam sa: prečo posypávať rezne vegetou?


  • janka1710, 26. augusta 2010 o 18:06
    Bujon som dala, aby bola dostatok chutnej stavy. Rezne sa nemusia posypat vegetou, mozu sa aj osolit, ako komu vyhovuje:)


  • 3sandra3, 10. septembra 2010 o 11:45
    súhlasím s tým, že bujon to asi trocha pokazí, zakryje chuť hríbov



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Diétna štyridsiatka
Na Záhorí žijú moji štyria synovci. Ten najstarší je už riadne odrastený a nedávno oslavoval štyridsiatku.

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist