Bravčové mäso s hríbami (fotorecept)

Bravčové mäso s hríbami (fotorecept)
Foto: janka1710
janka1710Janka1710, recept pridal: 25. augusta 2010 23:04Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
40
minút
na 160 °C

Postup prípravy receptu

Mäso nakrájame na menšie rezníky. Každý rezeň naklepeme, na stranách narežeme a posypeme vegetou.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 1

Na panvicu si nalejeme olej, a rezne z oboch strán prudko opečieme.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 2

Do výpeku dáme nakrájanú cibuľu, trochu osmahneme a pridáme huby. Okoreníme a chvíľku podusíme. Mäso preložíme do zapekacej misy a navrch navrstvíme osmahnutú cibuľku s hubami.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 3

Do panvice nalejeme vodu, pridáme bujón a privedieme do varu. Zalejeme ním mäso a dáme piecť do rúry vyhriatej na 160stupnov. Pečieme prikryté približne 40-45minút.
Bravčové mäso s hríbami (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

4 komentáre k receptu
  • bojar, 26. augusta 2010 o 08:27
    přečo bujon, keď je tam krásna kombinácia masa a hub?


  • julica, 26. augusta 2010 o 17:18
    Pripájam sa: prečo posypávať rezne vegetou?


  • janka1710, 26. augusta 2010 o 18:06
    Bujon som dala, aby bola dostatok chutnej stavy. Rezne sa nemusia posypat vegetou, mozu sa aj osolit, ako komu vyhovuje:)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 1 komentárov)
  • 3sandra3, 10. septembra 2010 o 11:45
    súhlasím s tým, že bujon to asi trocha pokazí, zakryje chuť hríbov



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Slovak Food Festival 2014
Od 22. do 25. mája 2014 najväčší food festival na Slovensku už po piaty raz na Bratislavskom hrade.

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist