Bravčové karé plnené sušenými slivkami

Bravčové karé plnené sušenými slivkami
Foto: Shutterstock

Autor receptu

redakcia


Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Vývar necháme zovrieť a vložíme sušené slivky na 15 – 20 minút. Slivky vyberieme, mäso v strede nakrojíme a naplníme vychladnutými slivkami.

2

Osolíme, okoreníme, podlejeme vývarom a dáme piecť do vyhriatej rúry.

3

Pečieme prikryté, občas skontrolujeme a podlejeme podľa potreby vývarom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ubka, 24. decembra 2012 o 13:24

    Vnorený obrázok 1



    Keď uvidíte svoje sny kráčať v snehu
    a na srdiečkách pocítite nehu,
    keď snehová vločka zacengá Vám na nose,
    nech tíško znejú slová:

    PRAJEME VÁM KRÁSNE VIANOCE

    BALKOVCI




    PREŽITE SPOLU SO SVOJOU RODINKOU POKOJNÉ A POŽEHNANÉ VIANOČNÉ SVIATKY ,
    NECH ZAVLÁDNE U VÁS ČAS POKOJA A ZMIERU

    A ČARO VIANOC DO DUŠI VÁM VDÝCHNE NEHU

    ŽELÁM VÁM I DO ĎALŠÍCH DNÍ BUDÚCEHO ROKU ZDRAVIE,POKOJ,POHODU A LÁSKU











    @redakcia-vyzer á to lákavo, ale mne to nechutilo, podávali to na oslave v KE v jednej reštaurácii...i napriek tomu celému teamu varecha prajem pokojné Vianoce, zdravie a spokojnosť v kruhu svojich blízkych :-)


  • dogagador, 24. decembra 2012 o 15:54
    ked pecies kare, je suche, aj ked ho polievas stale. meni sa nieco tym naplnenim a vyvarom?


  • dogagador, 24. decembra 2012 o 15:54
    ps: Stastne a vesele Vianoce vsetkym varechacom!!!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Pastierska kapsa
Do poroty ľubľanských medzinárodných konkurzov vína chodím už viac ako tridsať rokov. Spoznal som tam veľa znalcov skvelých vín i jedál.

Diétna štyridsiatka
Na Záhorí žijú moji štyria synovci. Ten najstarší je už riadne odrastený a nedávno oslavoval štyridsiatku.

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 19/2015: Jar na tanieri Jar na tanieri
Časopis Varecha vo štvrtok 7. mája v denníku Pravda.


TOPlist