Bravčové karé plnené sušenými slivkami

Bravčové karé plnené sušenými slivkami
Foto: Shutterstock

Autor receptu

redakcia


Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Vývar necháme zovrieť a vložíme sušené slivky na 15 – 20 minút. Slivky vyberieme, mäso v strede nakrojíme a naplníme vychladnutými slivkami.

2

Osolíme, okoreníme, podlejeme vývarom a dáme piecť do vyhriatej rúry.

3

Pečieme prikryté, občas skontrolujeme a podlejeme podľa potreby vývarom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ubka, 24. decembra 2012 o 13:24

    Vnorený obrázok 1



    Keď uvidíte svoje sny kráčať v snehu
    a na srdiečkách pocítite nehu,
    keď snehová vločka zacengá Vám na nose,
    nech tíško znejú slová:

    PRAJEME VÁM KRÁSNE VIANOCE

    BALKOVCI




    PREŽITE SPOLU SO SVOJOU RODINKOU POKOJNÉ A POŽEHNANÉ VIANOČNÉ SVIATKY ,
    NECH ZAVLÁDNE U VÁS ČAS POKOJA A ZMIERU

    A ČARO VIANOC DO DUŠI VÁM VDÝCHNE NEHU

    ŽELÁM VÁM I DO ĎALŠÍCH DNÍ BUDÚCEHO ROKU ZDRAVIE,POKOJ,POHODU A LÁSKU











    @redakcia-vyzer á to lákavo, ale mne to nechutilo, podávali to na oslave v KE v jednej reštaurácii...i napriek tomu celému teamu varecha prajem pokojné Vianoce, zdravie a spokojnosť v kruhu svojich blízkych :-)


  • dogagador, 24. decembra 2012 o 15:54
    ked pecies kare, je suche, aj ked ho polievas stale. meni sa nieco tym naplnenim a vyvarom?


  • dogagador, 24. decembra 2012 o 15:54
    ps: Stastne a vesele Vianoce vsetkym varechacom!!!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist