Bravčové karé plnené sušenými slivkami

Bravčové karé plnené sušenými slivkami
Foto: Shutterstock

Autor receptu

redakcia


Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Vývar necháme zovrieť a vložíme sušené slivky na 15 – 20 minút. Slivky vyberieme, mäso v strede nakrojíme a naplníme vychladnutými slivkami.

2

Osolíme, okoreníme, podlejeme vývarom a dáme piecť do vyhriatej rúry.

3

Pečieme prikryté, občas skontrolujeme a podlejeme podľa potreby vývarom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ubka, 24. decembra 2012 o 13:24

    Vnorený obrázok 1



    Keď uvidíte svoje sny kráčať v snehu
    a na srdiečkách pocítite nehu,
    keď snehová vločka zacengá Vám na nose,
    nech tíško znejú slová:

    PRAJEME VÁM KRÁSNE VIANOCE

    BALKOVCI




    PREŽITE SPOLU SO SVOJOU RODINKOU POKOJNÉ A POŽEHNANÉ VIANOČNÉ SVIATKY ,
    NECH ZAVLÁDNE U VÁS ČAS POKOJA A ZMIERU

    A ČARO VIANOC DO DUŠI VÁM VDÝCHNE NEHU

    ŽELÁM VÁM I DO ĎALŠÍCH DNÍ BUDÚCEHO ROKU ZDRAVIE,POKOJ,POHODU A LÁSKU











    @redakcia-vyzer á to lákavo, ale mne to nechutilo, podávali to na oslave v KE v jednej reštaurácii...i napriek tomu celému teamu varecha prajem pokojné Vianoce, zdravie a spokojnosť v kruhu svojich blízkych :-)


  • dogagador, 24. decembra 2012 o 15:54
    ked pecies kare, je suche, aj ked ho polievas stale. meni sa nieco tym naplnenim a vyvarom?


  • dogagador, 24. decembra 2012 o 15:54
    ps: Stastne a vesele Vianoce vsetkym varechacom!!!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist