Bravčové karé plnené sušenými slivkami

Bravčové karé plnené sušenými slivkami
Foto: Shutterstock

Autor receptu

redakcia


Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Vývar necháme zovrieť a vložíme sušené slivky na 15 – 20 minút. Slivky vyberieme, mäso v strede nakrojíme a naplníme vychladnutými slivkami.

2

Osolíme, okoreníme, podlejeme vývarom a dáme piecť do vyhriatej rúry.

3

Pečieme prikryté, občas skontrolujeme a podlejeme podľa potreby vývarom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ubka, 24. decembra 2012 o 13:24

    Vnorený obrázok 1



    Keď uvidíte svoje sny kráčať v snehu
    a na srdiečkách pocítite nehu,
    keď snehová vločka zacengá Vám na nose,
    nech tíško znejú slová:

    PRAJEME VÁM KRÁSNE VIANOCE

    BALKOVCI




    PREŽITE SPOLU SO SVOJOU RODINKOU POKOJNÉ A POŽEHNANÉ VIANOČNÉ SVIATKY ,
    NECH ZAVLÁDNE U VÁS ČAS POKOJA A ZMIERU

    A ČARO VIANOC DO DUŠI VÁM VDÝCHNE NEHU

    ŽELÁM VÁM I DO ĎALŠÍCH DNÍ BUDÚCEHO ROKU ZDRAVIE,POKOJ,POHODU A LÁSKU











    @redakcia-vyzer á to lákavo, ale mne to nechutilo, podávali to na oslave v KE v jednej reštaurácii...i napriek tomu celému teamu varecha prajem pokojné Vianoce, zdravie a spokojnosť v kruhu svojich blízkych :-)


  • dogagador, 24. decembra 2012 o 15:54
    ked pecies kare, je suche, aj ked ho polievas stale. meni sa nieco tym naplnenim a vyvarom?


  • dogagador, 24. decembra 2012 o 15:54
    ps: Stastne a vesele Vianoce vsetkym varechacom!!!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist